reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja z Asią do szóstego m-ca chodziłam w jeansach.
Wypchnęło mne później, ale u mnie idzie w górę a dopiero potem do przodu. Mam tyłozięcie macicy.

reklama
hej... pisze prace o stanowisku kobiety ciezarnej w spoleczenstwie polskim ;-) moze chcecie wziac udzial w ankietce? chetnym przesle na priv - tylko prosilabym o szybciutkie odpowiedzi... :)

..aenye pisze:
hej... pisze prace o stanowisku kobiety ciezarnej w spoleczenstwie polskim ;-) moze chcecie wziac udzial w ankietce? chetnym przesle na priv - tylko prosilabym o szybciutkie odpowiedzi... :)

Mogę pomóc,jesli jeszcze potrzebujesz:-)

Mi już brzusio sie pojawił, mam strasznie suchą skórę na nim, cały czas się łuszczy, mimo częstego smarowania oliwką. Hmm...a może powinnam zmienić na jakiś kremik?

aenye przesylaj na priva, pomozemy jak mozemy:)
A jesli chodzi o brzuch to ja niestety jestem juz niezle wypchana, nie da sie ukryc brzuszka. I nie mam sie w co ubrac:)

..aenye pisze:

No jasne - wysyłaj ankietę!!!

jutro zaczynam 12tc!!!!!!!!!! :) :) :) alez to szybko leci ostatnio :) oby tylko do brzusia...

i obym nie zachorowala :mad: :mad: meczy mnie zapchany nos, zimno, dreszcze i uporczywy bol glowy... gardelko juz nie doskwiera, ale cala reszta - strasnie :(

zapijam sie heubatka z miodem i cytryna i wpierdzielam cale cytryny ;-) serio! uwieeeeeeeeeelbiam :) :) :)

Po takich ilościach cytryn nie zachorujesz ;D

Ja tez męczę się z zapchanym nosen, ale dopada mnie zazwyczaj wieczorami. I nie ma na to sposobu :-[
Cytryn nie lubię, ale miód bardzo hihi :(

aenye jak masz jeszcze ta ankietke tez z checia odpowiem:))

U mnie z brzuszkiem to różnie zależy co zjem ostatnio była u mnie koleżanka i gdybym niepochwaliła się moim stanem nigdyby nie powiedziala że jestem w ciąży a miałam dość obcisły strój ;D . W sobote dałam się namówić na rodzinny wypad do lokalu i tak sie wytańczyłam że aż miałam wyrzuty sumienia czy aby niezaszkodze kruszyńce ale nieodczuwam dolegliwości wiec chyba sie jej podobało, i tam tez widziałam sie z kupa znajomych i tez nikt niezauwazył abym była w ciąży ;)
A u mnie już 13 tydzień!!!! boziu jak to zleciało, jeszcze troszku i 4 miesiąc zaczne WOW

reklama
Czarna, ale Ci zazdroszczę ;D Ja nie mogę myśleć o spacerach ani nawet sprzataniu a Ty możesz tańczyć. Szok 8)

Do góry