reklama
Iwex - trzymamy kciuki za Ciebie, badź dzielna a już niedługo znowu dołączysz do grona zafasolkowanych.
Ja dalej mam wstręt do miesa i wędlin, widzę jedynie poprawę w jedzeniu świezych ogórków:-) Jak tylko poczuję lekki głód od razu mnie mdli, ale na szczęście nie wymiotuję. Do tego swędzący brzusio i bardzo dużo snu:-)
Ja dalej mam wstręt do miesa i wędlin, widzę jedynie poprawę w jedzeniu świezych ogórków:-) Jak tylko poczuję lekki głód od razu mnie mdli, ale na szczęście nie wymiotuję. Do tego swędzący brzusio i bardzo dużo snu:-)
didi
Fanka BB :)
iwex...wracaj wszybko do zdrowka i nabieraj sil..musisz..bo napewno juz nastemp maly plemniczek czeka tylko aby byc twoja fasolka..
aenye...nie pij zielonej herbaty..nie wolno w ciazy nie wiem czemu ale nie wolno....
a jak mdli to juzkiedys pislalam wam co my grudniowy 2005 pilysmy jak ptaki lataly w lazience( pawie)..i mdlilo nas dniami...herbatka runiankowa z miodkiem i cytryna..mniammm i dziala cuda na mdlosci..
aaa..wszystkiego naj naj..z okazji DNIA Mamy..
aenye...nie pij zielonej herbaty..nie wolno w ciazy nie wiem czemu ale nie wolno....
a jak mdli to juzkiedys pislalam wam co my grudniowy 2005 pilysmy jak ptaki lataly w lazience( pawie)..i mdlilo nas dniami...herbatka runiankowa z miodkiem i cytryna..mniammm i dziala cuda na mdlosci..
aaa..wszystkiego naj naj..z okazji DNIA Mamy..
..aenye
Mama grudniowa'06
je-eny... mecze sie z praca, ledwo zaczelam ;D a juz mam dosyc ;-) arghhhhhh!!!
..aenye
Mama grudniowa'06
i w ogole................................... JA JUZ CHCE BRZUCHOLKA MIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... tak bym fciaua a nie mam nic a nic ile jeszcze musze czekac...????
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... tak bym fciaua a nie mam nic a nic ile jeszcze musze czekac...????
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
aenye nie badz niecierpliwa , moze brzuszek juz niebawem sie pojawi, chociaz to indywidualna kwestia i nie ma na to reguly ja tez bym wolala juz miec by mi wierzeli na slowo
sugarspunsister
matka polka superstar
ja brzucha nic a nic
wrecz w druga strone
ale za to slysze zchy i ochy jak to pieknie wygladam promienieje i wogule jejuuu!
wrecz w druga strone
ale za to slysze zchy i ochy jak to pieknie wygladam promienieje i wogule jejuuu!
reklama
didi
Fanka BB :)
a ja wam cos powiem..moja sasiadka urodzila juz coprawda 4 dni temu ale do 7 miesiaca nie miala brzucha..i pytam jej sie gdzie ona ma ta ciaze..haha..wszyscy sie smialismy ze w cyckach..ale jak ja zobaczylam za 2 tygodnie to miala brzucholas juz spory ze hoho..