reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

iwex bardzo mi przykro! trzymam kciuki!

aenye bidulko! niestety, uroki ciazy, jeszcze troche! mnie tez ciagle muli! juz mam dosc. mam nadzieje, ze niedlugo przejdzie bo 12 czerwca jade na wakacje!!

reklama
Iwex - trzymamy kciuki za Ciebie, badź dzielna a już niedługo znowu dołączysz do grona zafasolkowanych.

Ja dalej mam wstręt do miesa i wędlin, widzę jedynie poprawę w jedzeniu świezych ogórków:-) Jak tylko poczuję lekki głód od razu mnie mdli, ale na szczęście nie wymiotuję. Do tego swędzący brzusio i bardzo dużo snu:-)

iwex...wracaj wszybko do zdrowka i nabieraj sil..musisz..bo napewno juz nastemp maly plemniczek czeka tylko aby byc twoja fasolka..:)

aenye...nie pij zielonej herbaty..nie wolno w ciazy nie wiem czemu ale nie wolno..:)..

a jak mdli to juzkiedys pislalam wam co my grudniowy 2005 pilysmy jak ptaki lataly w lazience( pawie)..i mdlilo nas dniami...herbatka runiankowa z miodkiem i cytryna..mniammm i dziala cuda na mdlosci..:)

aaa..wszystkiego naj naj..z okazji DNIA Mamy..:)

Didi - muszę spróbować herbatkę:-)

Nawzajem, choć o dzień spóźnione - dla wszystkich Mam - sto lat!!!

i w ogole................................... JA JUZ CHCE BRZUCHOLKA MIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........... tak bym fciaua :( a nie mam nic a nic :( :( :( ile jeszcze musze czekac...????

Hej,

jeśli chodzi o herbatki - to na rynku jest taka dla mam w I trymestrze z imbirem - pomaga!!!

Aenye, jaką piszesz pracę??

aenye nie badz niecierpliwa :) , moze brzuszek juz niebawem sie pojawi, chociaz to indywidualna kwestia i nie ma na to reguly :) ja tez bym wolala juz miec by mi wierzeli na slowo :)

reklama
a ja wam cos powiem..moja sasiadka urodzila juz coprawda 4 dni temu ale do 7 miesiaca nie miala brzucha..i pytam jej sie gdzie ona ma ta ciaze..haha..wszyscy sie smialismy ze w cyckach..ale jak ja zobaczylam za 2 tygodnie to miala brzucholas juz spory ze hoho..:)

Do góry