tych testow nie ma w aptece.mozna je kupic od poloznej w gabinecie u gina,bo oni biora od producenta.malo ich schodzi,dlatego jak mi gostek przyszedl i spytal o cos takiego,to wybaluszylam galy,o co mu chodzi.a jak poszlam na kolejna wizyte,to sie spytalam poloznej i ona stwierdzila,ze tak,ona ma.jak Jasiek wysiedzi do jutra,to spytaj pana dra B. o ten test.
reklama
w czym pomoglam?ja dzis mam jakis leniwy dzien-mialam sprzatac lazienke,ale leze i sie o ierdzielam.nie mam nastroju.i w brzuchu mi sie cos przewala,jakby kichy nie mogly w spokoju ze mna lezec.jakby co,to wine zrzuce na Ciebie-powiem Piotrowi,ze bylam na stand bye,czy rodzisz
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
hehe melduje sie poslusznie nikogo rozmyslnie nie strasze
ino spaghetti sobie robilam, pycha wyszlo
kregoslup mnie boli, ale da sie wytrzymac.. mysle ze dzis ten wielki dzien nie nastapi
ino spaghetti sobie robilam, pycha wyszlo
kregoslup mnie boli, ale da sie wytrzymac.. mysle ze dzis ten wielki dzien nie nastapi
Nieistotna
A wiesz ze wlasnie ten grudzień jest moją mobilizacją
dlatego sie oszczędzam by wytrzymać :-)
dlatego sie oszczędzam by wytrzymać :-)
reklama
Nieistotna
Roni w końcu męska decyzja
ja sama zastanawialam sie nad tym, bo wole 3 razy pojechac za dużo niż raz za mało, no ale ja jeszcze nie przeciekam hehhe
zrobie wszystko by pozbyć się bólu pleców.. jakies propozycje?
tylko prosze mi nie mowic "urodź" heeh
ja sama zastanawialam sie nad tym, bo wole 3 razy pojechac za dużo niż raz za mało, no ale ja jeszcze nie przeciekam hehhe
zrobie wszystko by pozbyć się bólu pleców.. jakies propozycje?
tylko prosze mi nie mowic "urodź" heeh