reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A ja sie nie boje.. chce miec to juz za sobą :)
ja zawsze w trudnych chwilach zachowuje zimna krew, panikuje przy pierdolach :)

Ronik - czekam na wieści, po południu mnie nie będzie, jakbyś wylądowala na porodówce to bardzo prosze o eska.

Nieistotku - niestety, ale na ból kręgosłupa najlepsze urodzenie:-D:-D:-D
No, chyba,ze jak mnie już tak mocno napierniczła,że nie mogłam wytrzymać, to termofor pomógł (tylko nie może być zbyt gorący!!!!) albo prysznic i specjalny masujący strumień ciepłej wody na kręgosłup.

Jej wreszcie przeczytałam wątek.........ufff ale gnacie:eek:

Co do listy z kontaktami to jak tylko wróce do domu to prześlę Wam świerzą ale to może już nie być dzisiaj:no:

..aenye ja mam tak samo, martwie się jak to będzie czy T. nie odsunie sie odemnie i czy dam rade z wszystkim itd.
Ditka Twoja wypowiedzią postawiłas mnie na nogi i wierze, że dam rade. Dla Księciunia wszystko;-)

Mi tez się coś sączy i to własnie jak leże:szok:przydał by sie ten test:tak:

Mam skurcze chyba przepowiadające bo mnie własnie tak jak Roni pisze od pleców przez brzuch i pachwiny pobolewa:baffled:

Byłam dzisiaj na pobraniu krwi na jakieś CRP Pani dr. sobie przed cesarka zażyczyła jutro wyniki a więc czekam grzecznie...jestem sobie u rodziców coby sama nie być jakby co

Dzisiaj odbieram półke i pewnie ciąg dalszy przemeblowania będzie ale to sie zobaczy...

Tak fatalnej nocy jak dzisiajesza nie miałam jeszcze nidgy chyba:-(niedosyć, że skurcze to jeszcze ból nóg, kręgosłupa i wogóle blee:baffled:

Kate_less Moja gin mi stanowczo zabroniła brac tego leku chloro cos tam bo mówi, że w okresie ciąży jest on b. niebezpieczny nawet jeśli to końcówka:nerd:

Roni jedz bo padniesz nam na serducho zanim urodzisz ;-)
daj znac co i jak...
Nieistotna sprobuj moze odprezajacej kapieli z babelkami, mi pomaga :tak:

Zastanawiam sie jak tam megik...

Roni kurczaku czekamy na wieści

Czarna jak chce Ci się spac to śpi u mnie na szkole mówili, że jak tylko czujesz zmęczenie to od razu się kładź i śpij:tak:

reklama
Do góry