sugarspunsister
matka polka superstar
no gnacie jak szalone !!! ja dzisiaj znowu sie jakos czuje byle jak i te pe
pogoda mnie dobija chyba na nic nie mam sily ani checi za bardzo taki spiacy dzien musze sie jednak ruszyc na poczte i do sklepu... ja tez troche pekalam ze jakos sie zmieni i nic juz nie bedzie takie jak dawniej no moze takie jak dawniej nie ale inne wszystko mi jednak przeszlo raczej wiem ze takiego szkraba mozna brac pod pache i podrozowac bez problemow mamy zamiar myknac najpierw do US w maju, ale to wiadomo ze cywilizowany kraj wiec luz
poodwiedzac naszych przyjaciol i rodzine od NY do florydy a potem chcemy sie wybrac juz dalej albo ameryka pd ( tu wiecej podrozowania) albo adamany ( wersja lezenie na hamaku i nicnierobienie hehe) w Indiach ludzie normalnie podrozowali z dzieciakami od 1,5 roku w gore i naprawde luz czy to w przejazdach czy innych a skoro tam jest to mozliwe to juz wszedzie bo Indie to kosmos jest w porownaniu z europa np na poczatku jest niezly szok kulturowy, trzeba sie przestawic na super glosne miasta i balagan ale to szybko mija
pampersy czy dania dla dzieci mozna znalezc nawet na szlaku w himalajach wiec luzik dziewczyny tzrymam kciuki dajcie znac jak sie cos wykluje!!! nieistotna sprobuj troche jogi dla lasek w ciazy pomaga Joga Centrum