reklama
Wow, wody!!! :-)
Fajnie, fajnie, już się nie mogę doczekać Jaśka :-)
Podobno wody lepiej lecą na leżąco, bo na stojąco główka zatyka.
Kate_less - niezłe opcje z datami hihi. Mi mama przyniosła jakiś kalendarz z gazety o gwiazdach, na razie do 3 grudnia o tym, jakie będą z charakteru urodzone danego dnia noworodki. To jakby się rodziły będę pisać hyhy
Na szybki poród polecam Pocztę Polską. Właśnie byłam odbierać złośliwą sądówkę (niestety trzeba osobiście). Kobieta szukała jej 20 minut - w tym czasie mało nie zemdlałam i dostałam jakichś skurczy. Na szczęście w drodze do domu minęło, ale trochę się przeraziłam że tam zaraz mi wody odejdą jak ich tempo pracy się nie zmieni. Niestety Poczta Polska monopolista pism urzędowych i nie zmieni się to, a szkoda...
Fajnie, fajnie, już się nie mogę doczekać Jaśka :-)
Podobno wody lepiej lecą na leżąco, bo na stojąco główka zatyka.
Kate_less - niezłe opcje z datami hihi. Mi mama przyniosła jakiś kalendarz z gazety o gwiazdach, na razie do 3 grudnia o tym, jakie będą z charakteru urodzone danego dnia noworodki. To jakby się rodziły będę pisać hyhy
Na szybki poród polecam Pocztę Polską. Właśnie byłam odbierać złośliwą sądówkę (niestety trzeba osobiście). Kobieta szukała jej 20 minut - w tym czasie mało nie zemdlałam i dostałam jakichś skurczy. Na szczęście w drodze do domu minęło, ale trochę się przeraziłam że tam zaraz mi wody odejdą jak ich tempo pracy się nie zmieni. Niestety Poczta Polska monopolista pism urzędowych i nie zmieni się to, a szkoda...
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Roni podobno takie wlasnie bole (tzw krzyzowe) to najprawdopodobniej poczatek...Tak mi ostatnio mowila sasiadka(doktor wirusolog) jak mnie wlasnie tak ciagnelo jak na mega okres. Ale spokojnie, jeszcze czas.(chyba);-)
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
myslalam ze juz moze jakis dzidzius przez noc wyskoczyl, ale jeszcze nie.
z ta poczta to tragedia, zawsze podniosa cisnienie! i te kolejki...
jeszcze teraz strajkuja pier.... mozna dostac!
mnie tez nachodza czasem takie mysli jak to bedzie? kazdy mowi: ze wszysto sie zmieni, mam nadzieje, ze na lepsze
mam nadzieje, ze nie bedziemy sie klocic "o dziecko" - to by bylo straszne!
z ta poczta to tragedia, zawsze podniosa cisnienie! i te kolejki...
jeszcze teraz strajkuja pier.... mozna dostac!
mnie tez nachodza czasem takie mysli jak to bedzie? kazdy mowi: ze wszysto sie zmieni, mam nadzieje, ze na lepsze
mam nadzieje, ze nie bedziemy sie klocic "o dziecko" - to by bylo straszne!
Hehe
Podobno wszyscy się kłócą nt:
Mąż wraca z pracy "może byś się zajął dzieckiem?"
"przecież wróciłem z pracy, teraz odpoczywam, a ty cały dzień w domu to wypoczęta"
;-) zobaczymy jak tam będzie, ja się mało boję
Podobno wszyscy się kłócą nt:
Mąż wraca z pracy "może byś się zajął dzieckiem?"
"przecież wróciłem z pracy, teraz odpoczywam, a ty cały dzień w domu to wypoczęta"
;-) zobaczymy jak tam będzie, ja się mało boję
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Powiem Wam jedna madra rzecz. Dziewczyna jak urodzi, to przestawia sie zupelnie na dziecko. Taka natura. bardzo czesto mezczyzna czuje sie opuszczony, w koncu to jemu poswiecala wczesniej czas. Czuje zagrozenie. Dlatego nie wolno mimo wszystko zaniedbywac mezczyzny. Niech czuje sie potrzebny, pomocny. Nawet niech to bedzie wyplakanie sie na ramieniu, albo wspolna kapiel dzidziolka. Niech nie czuje sie odstawiony na boczny tor.
reklama