reklama
No i ja tez się do życzeń dla naszych Kaś dołączam!!
Mi kolejna sobota pod znakiem instynktu wicia gniaza mija - od rana pomalowałam ściany w kuchni.... Oczywiście tylko tam, gdzie sięgałam, nie wspinając się na nic (nawet na palce) - góre domalował mąż. Ale się śmiał ze mnie, bo te ściany to mój pomysł tak ni stąd ni zowąd...
Mi kolejna sobota pod znakiem instynktu wicia gniaza mija - od rana pomalowałam ściany w kuchni.... Oczywiście tylko tam, gdzie sięgałam, nie wspinając się na nic (nawet na palce) - góre domalował mąż. Ale się śmiał ze mnie, bo te ściany to mój pomysł tak ni stąd ni zowąd...
Dziękuję za wszystkie życzenia :-)
Kate_less - dziękuję, dla Ciebie też wszystkiego co sobie wymarzysz i urodzinowy buziak ode mnie i Piotrusia
Dita, coś w tym jest - właśnie godzinę myłam jakieś niemyte od paru miechów szafki w łazience i kuchni Pora w sam raz na porządki
Kate_less - dziękuję, dla Ciebie też wszystkiego co sobie wymarzysz i urodzinowy buziak ode mnie i Piotrusia
Dita, coś w tym jest - właśnie godzinę myłam jakieś niemyte od paru miechów szafki w łazience i kuchni Pora w sam raz na porządki
monexa72
Mam grudniowa'06 Wdrożona(y)
również życzę wszystkim Kasiuniom wszystkiego naj, naj, naj.....:-)
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Wlasnie z rozmyslem planuje samobojstwo z powodu wygladu mojego brzucha, skory na nim..
sugarspunsister
matka polka superstar
nieistotna to zniknie w wiekszości po urodzeniu bobasa!
nie pekaj ;-)
nie pekaj ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
Kasiutkowe dziewczynki!!! WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSIEJSZEGOOOO!!!!!!!!!!!!! szybkiego i bezproblemowego rozdwojenia, pocieszki z dzidziolkow i zdrowka! i zeby malenstwa nie daly sie wam we znaki po porodzie ;-) za bardzo ;-)
reklama
to ja dorzucam spóźnione życzenia dla wszystkich KAŚ!!
Nieistotna, spoko. nic nie pobije mojego brzucha - jak juz wspominalam, wyglada jakbym sie pociela zyletka w kilkudziesieciu miejscach az mi glupio, bo pewnie jak ktos to widzi to mysli ze olalam sprawe i niczym si enie smarowalam,a nie ze po prostu nic na mnie nie dziala
KOSTIUM JEDNOCZESCIOWY DO KONCA ZYCIA
Nieistotna, spoko. nic nie pobije mojego brzucha - jak juz wspominalam, wyglada jakbym sie pociela zyletka w kilkudziesieciu miejscach az mi glupio, bo pewnie jak ktos to widzi to mysli ze olalam sprawe i niczym si enie smarowalam,a nie ze po prostu nic na mnie nie dziala
KOSTIUM JEDNOCZESCIOWY DO KONCA ZYCIA