reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No i ja tez się do życzeń dla naszych Kaś dołączam!!:tak:

Mi kolejna sobota pod znakiem instynktu wicia gniaza mija - od rana pomalowałam ściany w kuchni....:eek: Oczywiście tylko tam, gdzie sięgałam, nie wspinając się na nic (nawet na palce) - góre domalował mąż. Ale się śmiał ze mnie, bo te ściany to mój pomysł tak ni stąd ni zowąd...:szok:

wiec tak, Jas mi szepnal na ucho co by wszystkim ciocia Kasia zlozyc zyczenia szybkiego i bezbolesnego oproznienia z pociech, oraz przeslac buziaki. mama z tata + malik tez sie podpinaja :tak:

Dziękuję za wszystkie życzenia :-)
Kate_less - dziękuję, dla Ciebie też wszystkiego co sobie wymarzysz i urodzinowy buziak ode mnie i Piotrusia :happy2:

Dita, coś w tym jest - właśnie godzinę myłam jakieś niemyte od paru miechów szafki w łazience i kuchni :eek::-D Pora w sam raz na porządki :-D

Kasiutkowe dziewczynki!!! WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSIEJSZEGOOOO!!!!!!!!!!!!! szybkiego i bezproblemowego rozdwojenia, pocieszki z dzidziolkow i zdrowka! i zeby malenstwa nie daly sie wam we znaki po porodzie ;-) za bardzo ;-)

reklama
to ja dorzucam spóźnione życzenia dla wszystkich KAŚ!!:happy::happy:

Nieistotna, spoko. nic nie pobije mojego brzucha - jak juz wspominalam, wyglada jakbym sie pociela zyletka w kilkudziesieciu miejscach:baffled: az mi glupio, bo pewnie jak ktos to widzi to mysli ze olalam sprawe i niczym si enie smarowalam,a nie ze po prostu nic na mnie nie dziala:baffled:
KOSTIUM JEDNOCZESCIOWY DO KONCA ZYCIA:baffled::eek:

Do góry