reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No to ja gratuluje wszystkim mamą które były u lekarza itd. zdrowych dzidziolków :-D

Jak tak słucham to zaczynam się cieszyć, że już mniej więcej wiem kiedy ja swojego Szkraba będę oglądała:-D Według Pani docent jeszcze dwa tygodnie pochodze bo mimo, że główka nisko, szyjka twarda i wsio ok. A no i przeraził ja tylko rozmiar mojej nadrzerki:-p Dostałam leki, żeby już wszystko czyścić i przygotowywać do zabiegu no i między 12 a 15 grudnia będzie Maluszek z Nami:-D:-D:-D:-D:-D:-D7 grudnia kolejna wizyta i dokładnie wyznaczenie terminu położenia się w szpitalu i cc:cool2:

ale fajnie, sa_renko... juz wiesz, kiedy dzidziolek bedzie z toba!

Filipku, slyszysz? nie daj sie! nie badz ostatni! ;-) pamietaj, co ci mamusia powtarza: od 1 grudnia zaczynamy schodzic w dol! jasne???

Natalia i tak mnie nie posłucha. Zrobi mi na złość. W święta czy coś takiego. teraz jak jej mówię, no, Natalka, pchamy się , pchamy - to wystawia od niechcenia coś mocno przez brzuszek, hehe chyba figę:-D

Z tego co wiem, możesz rodzić w kazdym szpitalu a skierowanie na cc (teoretycznie ) ważne jest we wszystkich szpitalach. tylko jak znam życie to i tak w kazdym szpitalu patrzą na ciebie z wilka, że jakaś obca od obcego lekarza się przyplątała i wyma****e świstkiem.
Tak jest przynajmniej u mnie w Bychawie - jak nie chodzisz do lekarza z tutejszego szpitala to jesteś debil, a inni lekarze spoza szajki tez są debile.

I ja nadal nie wiem, gdzie mam rodzić!!!

DIta powodzenie z wyborem szpitala życze:tak:

Roni możesz rodzić gdzie chce i skierowanie od Twojego gina jest ważne wszędzie tylko tak jak Dita mów moga na CIebie dziwnie patrzeć troche no lae przyjąć muszą:tak:Ja bym na Twoim miejscu zapytała się swojego gina czy nie ma jakiegoś znajomego w szpitalu którego by mógł polecić do zrobienia cc.

reklama
Do góry