reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

A to my... wczoraj latałam po sklepach przez 6 godzin!!!
Przyjechaliśmy do domu przed 22 i od razu poszłam spać:)
wzięłam no-spe, bo miałam takie dziwne skurcze...
w nocy ledwo zdążyłam do ubikacji... i godzinę się męczyłam... miałam dziwne skurcze... w miarę regularne... i taki ból kłujący w dole brzucha... to chyba Natalka schodzi już do kanału rodnego... takie mam przeczucie...
No i do porodu mam 2 tygodnie, więc wszystko jest możliwe... ;-)
Teraz czuję się OK... no ale zobaczymy, co dalej...

reklama
A ja byłam dzisiaj u lekarza i wszystko jest w najlepszym pożądku. Szyjka kompletnie zamknięta. Nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu. Nic a nic. Mam nadzieje że córcia nie postanowi wyjść w 2007 roku!?

Więc Roni nasze grudniowe maleństwa się wszystkie opierają, a hrudzień już za tydzień!

No no;-) Fajnie macie:tak: Kate trzymaj się. Będzie git! jakkolwiek bedzie:-)
Pingwinek gratuluję zdrowej córci i mamusi:laugh2:. Chciałabyś w styczniu:confused:

hej jestem, zyje, jeszcze z dzidziolem w brzuchu, chodze teraz na szkolenia caly tydzien wiec na nic innego czasu niet, wpadam tylko czasami skontrolowc czy juz jakies dziecko sie pojakwilo oprocz nonkowej Marianki
pozdr

Jak byłam w szpitalu to była kobitka która urodziła córkę 5 kg i 62 cm oczywiście przez CC :szok:
Więc Roni Jasiek też może tak wyrosnąć ;-)

reklama
Do góry