reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

atol drugie jest super! Zamiana by była fajna dla dziewczyn ale te chłopy czasem uparte no :dry:

Na razie Salmonelli ni widu ni słychu i oby tak dalej :nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie ani jedno ani drugie nie jest idealnie takie jak bym chciala:))) Nie moge znalezc w Pl takiego, ciekawe ile by kosztowalo zrobienie na zamowienie lozka. W koncu jak robia kuchnie na zamowienie to i lozko chyba sa w stanie zrobic? Co do przenosin pokoju- marne szanse...

hej, hej :)

lubię weekend,
ale lubię też swoją pracę, bardzo
i cieszę się, że jest poniedziałek:tak:
zawsze rozpoczynam o 9:00 lub 10:00

czuję już, że "idzie" zima :no: - którą lubię tylko podczas ferii i świąt

no i już niedługo nasze bąbelki zaczną serię urodzin - łomatko to już 6 lat:szok::-D:-)

miłego tygodnia życzę;-)

Ja poki co na prace nie moge narzekac, choc nie ukrywam ze gdyby bylo nas stac wolalabym byc w domu. I nie sama praca mnie dobija tylko ten ped okrutny, wszystko w biegu. I co dla mnie najgorsze ranne wstawanie, jestem spiochem i lubie siedziec dlugo, a w tygodniu musze wstawac 6:15-6:30. Co do zimy, tez lubie podczas ferii i swiat. Zima i snieg w miescie to nie moj ulubiony stan, zdecydowanie!

atol na pocieszenie Ci powiem, że do pracy wstaję 4:20 czasem przestawiam budzik do 4:30, pierwszy kryzys mam koło 10, następny o 14 ale mimo wszystko uwielbiam swoją pracę, tylko glonków mi szkoda, bo tyle h poza domem

Cosmo tos mnie pocieszyla:)))) A dzieci tez tak wczesnie wstaja? U nas swietlica od 7 rano otwarta. I o ktorej sie kladziesz spac? Ja mam zjazd ok 23 max.

reklama
świetlica w szkole i przedszkole są od 6, Glonki wstają około 5.O 6:13 mam autobus muszę się nagimnastykować żeby zdążyć ich odprowadzić ale daje radę ;-)

Do góry