atol - nosz k........ sto razy to ogladalam i nie zauwazylam tej cholernej daty!!! i wczoraj ejszcze sama poprawialam bo byly mikrobledy, a teraz to... zalamie sie chyba... musze to jeszcze raz tej lasce wyslac, no nie wierze!.. jak ja moglam tego nie zauwazyc! ale dzieki, dzieki stukrotne, jedyna ty zauwazylas i powiedzialas
i dzieks tez za podpowiedz o probiotykach, ja zawsze lykam linex, teraz mam trilac. lekarka mowila, zeby brac najtansze
ale lacibios na bank zakupie! wystarczy jak od dzis bede brac?? a ostatnio przy tym moim grzybku, gdy nie zadzialaly globulki clotrimazolu i krem, to zastosowalam fluconazole - wyczytalam na ulotce, ze na to tez jest - i zadzialalo! co myslisz, slyszalas cos o tym? ja juz bylam w desperacji!!! a nie mialam jak wyjsc do gina.
zapomnialam wstawic tych fotek, zaraz wrzuce
na watek zdjeciowy otwarty sie postaram, o ile istnieje jeszcze
Dita, dzieki
moi sprzataja sami pokoj,najwyzej czasem ja siedze i pokazuje palcem, co gdzie maja wlozyc; ale raz na miesiac max to ja im musze ogarnac, bo wszystko maja pomieszane, ksiazki z puzzlami, klocki z autami i potem niczym sie nie moga bawic, bo nie ma zadnych kompletow.
sa_raa - ale mi milo :*** dzieki! powiem ci, ze ja to tak szybko organizowalam, chyba lacznie 2 tygodnie! sukienke kupilam w 3 salonie w przecenie 70%
) nad niczym sie nie zastanawialam, wszystkie decyzje z bomby podejmowalam, restauracja pierwsza obok nas,i troche sie martwilam, ze przez to lapu-capu nic nie bedzie do siebie pasowac
a wyszlo pieknie, sama bylam zaskoczona!
co do tylozgiecia - tez nic nie wiem, ale ja zawsze w ciazy na brzuchu spalam
zreszta nie tylko w ciazy. a odn salmo - mialam z tym jazde w zeszlym roku, Maks w sumie dosc lekko przeszedl, nigdy bym nie pomyslala, ze to to. 3 czy 4 dni z wysoka goraczka i sraczka, akurat wszystkim rowno robilam badania w lab to i jego kupsztala zanioslam i... zonk. ale choroba przeszla lekko, bral bactrim i do zera sie wyleczyl na tym, potem dwa posiewy jeszcze robilam i oba czyste
tylko ja szalenczo wrecz pilnowalam mycia rak, co tylko ktos wlazl do kibla, nawet po zabawke z wanny, to zaraz rece, nawet klamke dezynfekowalam kilka razy dziennie. i styknelo.
atol , jeszcze jedno pyt. wczesniej bralam amoksiklav przez 7 dni, a teraz dostalam zinnat 500 - ponoc b. silny wg tego, co w necie czytam .ale mowia w necie, ze na angine powinnam brac 10dni, a ja dostalam tylko 1 opakowanie - na 5 dni. co myslisz?