reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej Babeczki

Aenye cudne zdjecia z wakacji :-)

Mercedes jest w zerowce szkolnej, bo wczesniej chodzila do przedszkola.Opinia nauczycieki w pkolu potwierdzila ze emocjonalnie moze sobie nie dac rady w I klasie stad taka decyzja. Podobnie jak u Dity u nas jest max do 15 osob w klasach. Mietek czuje sie taaaka dorosla, chodzi sama do sklepiku, ma zadane prace do domu no i wogole cud miod malina.
Sarka przeszla do starszakow i jest w grupie z dziecmi 5 i 6 letnimi, bo za duzo 3 latkow doszlo a ona jako nieliczna nadawala sie do starszej grupy. Cieszy mnie to bo za rok ja wysylam do zerowki w szkole.

Jak ja mowie ze nie mam pieniedzy, Mercedes zaglada do skarbonki wyciaga 20 groszy i mowi: Mamo ja ci pozycze :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

pingwinek,
dzieki :)
ooo tak tez ;) Filip w wakacje dumny chodzil i wszystkim mowil, ze ma w portfeliku juz 14 zlotych (czyli czternascie 'zoltych' monet kilkugroszowych ;) )

laski, a ja wszem i wobec oglaszam, ze przy okazji Felkowych chrzcin (ktore z racji braku odpowiedniej restauracji w 27 musielismy przeniesc na tydzien szybciej, 20/10) biore z D slub koscielny :))))
jetsem w szale przygotowan ;) mam miesiac, a jeszcze wyjazd do Egiptu w pt na dwa tygodnie, jak wroce to juz tylko 2 tyg mi zostana.. ech jak zwykle wszystko w szale ;)

Ależ mnie tutaj nie było :szok:
Przyznaję się bez bicia, że podczytuje ale nie miałam czasu pisać. Teraz pewnie trochę się to zmieni ;-)

aenye oj jak ja bym chciała Cię w sukni zobaczyć!!
Mapeciak został w przedszkolu.

Ja w bieli wystąpiłam poraz drugi w kwietniu. Było cudnie! Teraz żyję jeszcze w niepewności ale wszystko wskazuje na to, że w czerwcu zostaniemy rodzicami :sorry: kurcze wiecie, że zapomniałam wiele rzeczy :-p Olivierek kochany dba o mnie, przykrywa brzuszek, żeby dziecku zimno nie było i już się USG nie może doczekać. Krzysiek szczęśliwy jak nie wiem a ja jeszcze w strachu oby wszystko dobrze było.

Dziękuję bardzo :tak:
Wczoraj Dr. Potwierdziła, że jest pęcherzyk ale i tak stres jeszcze jest:sorry2:

Widzę, że czasem zaglądacie! Piszcie co u Was!

Miłego dnia życzę :cool2:

Hej dziewczyny, z ciekawosci zajrzalam na bb bo na facebooku wypatrzylam piekne zdjecia aenye i nie wiedzialam o co chodzi. Aenye gratulacje!!! I jakie njusy u Sary!!!! Mega gratulacje! Postaram sie czesciej pisac, choc moje uzaleznienie od farmville skutecznie zmniejsza ilosc wolnego czasu.

reklama
Zagladam ale wyjatkowe pustki:( ale mi sie nie chce jutro do roboty, nienawidze poniedzialkow! W czwartek juz mi sie powoli humor poprawia:)). I kazdy weekend za krotki of kors. Co do zerowek i pierwszych klas- Hania jest w 1 klasie a Helena w zerowce szkolnej. Hania ma klase mieszana 6 i 7 latkow i wlasciwie moglam je poslac razem do klasy( zreszta tak zamierzalam w pierwotnej wersji), ale jak przesuneli znow te reforme i moglam Helene poscic do zerowki to nie wahalam sie ani chwili. Generalnie jestem zadowolona z decyzji i odnosnie Hani i Heleny. Chodza do naszej szkoly rejonowej 5 min piechota od domu, Hania do klasy sportowej z plywaniem. Helene w przyszlym roku tez chce dac do sportowej, mam nadzieje ze sie dostanie, poki co trenujemy plywanue dwa razy w tyg.

Do góry