reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Hej Babeczki

Aenye cudne zdjecia z wakacji :-)

Mercedes jest w zerowce szkolnej, bo wczesniej chodzila do przedszkola.Opinia nauczycieki w pkolu potwierdzila ze emocjonalnie moze sobie nie dac rady w I klasie stad taka decyzja. Podobnie jak u Dity u nas jest max do 15 osob w klasach. Mietek czuje sie taaaka dorosla, chodzi sama do sklepiku, ma zadane prace do domu no i wogole cud miod malina.
Sarka przeszla do starszakow i jest w grupie z dziecmi 5 i 6 letnimi, bo za duzo 3 latkow doszlo a ona jako nieliczna nadawala sie do starszej grupy. Cieszy mnie to bo za rok ja wysylam do zerowki w szkole.

Jak ja mowie ze nie mam pieniedzy, Mercedes zaglada do skarbonki wyciaga 20 groszy i mowi: Mamo ja ci pozycze :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

pingwinek,
dzieki :)
ooo tak tez ;) Filip w wakacje dumny chodzil i wszystkim mowil, ze ma w portfeliku juz 14 zlotych (czyli czternascie 'zoltych' monet kilkugroszowych ;) )

laski, a ja wszem i wobec oglaszam, ze przy okazji Felkowych chrzcin (ktore z racji braku odpowiedniej restauracji w 27 musielismy przeniesc na tydzien szybciej, 20/10) biore z D slub koscielny :))))
jetsem w szale przygotowan ;) mam miesiac, a jeszcze wyjazd do Egiptu w pt na dwa tygodnie, jak wroce to juz tylko 2 tyg mi zostana.. ech jak zwykle wszystko w szale ;)

Ależ mnie tutaj nie było :szok:
Przyznaję się bez bicia, że podczytuje ale nie miałam czasu pisać. Teraz pewnie trochę się to zmieni ;-)

aenye oj jak ja bym chciała Cię w sukni zobaczyć!!
Mapeciak został w przedszkolu.

Ja w bieli wystąpiłam poraz drugi w kwietniu. Było cudnie! Teraz żyję jeszcze w niepewności ale wszystko wskazuje na to, że w czerwcu zostaniemy rodzicami :sorry: kurcze wiecie, że zapomniałam wiele rzeczy :-p Olivierek kochany dba o mnie, przykrywa brzuszek, żeby dziecku zimno nie było i już się USG nie może doczekać. Krzysiek szczęśliwy jak nie wiem a ja jeszcze w strachu oby wszystko dobrze było.

Dziękuję bardzo :tak:
Wczoraj Dr. Potwierdziła, że jest pęcherzyk ale i tak stres jeszcze jest:sorry2:

Widzę, że czasem zaglądacie! Piszcie co u Was!

Miłego dnia życzę :cool2:

Hej dziewczyny, z ciekawosci zajrzalam na bb bo na facebooku wypatrzylam piekne zdjecia aenye i nie wiedzialam o co chodzi. Aenye gratulacje!!! I jakie njusy u Sary!!!! Mega gratulacje! Postaram sie czesciej pisac, choc moje uzaleznienie od farmville skutecznie zmniejsza ilosc wolnego czasu.

reklama
Zagladam ale wyjatkowe pustki:( ale mi sie nie chce jutro do roboty, nienawidze poniedzialkow! W czwartek juz mi sie powoli humor poprawia:)). I kazdy weekend za krotki of kors. Co do zerowek i pierwszych klas- Hania jest w 1 klasie a Helena w zerowce szkolnej. Hania ma klase mieszana 6 i 7 latkow i wlasciwie moglam je poslac razem do klasy( zreszta tak zamierzalam w pierwotnej wersji), ale jak przesuneli znow te reforme i moglam Helene poscic do zerowki to nie wahalam sie ani chwili. Generalnie jestem zadowolona z decyzji i odnosnie Hani i Heleny. Chodza do naszej szkoly rejonowej 5 min piechota od domu, Hania do klasy sportowej z plywaniem. Helene w przyszlym roku tez chce dac do sportowej, mam nadzieje ze sie dostanie, poki co trenujemy plywanue dwa razy w tyg.

Do góry