reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

No kate podziwiam, kolezanka mi proponowala nocny seans, ale nie skorzystalam :)). Ja to mega spioch jestem, a im starsza tym gorzej... Cosmo gratuluje, ja plywac nie umiem i jakos nie moge sie zdecydowac zeby sie zapisac. Z dziewczynami nie moge, bo Hania w szkole plywa, a Helena w UKS czyli tez w sumie w szkole i nie ma opcji dla starych:). Z kolei szukac dodatkowych zajec nie bede bo nie mam niestety czasu na to:(. Moze kiedys dziewczyny mnie naucza.

reklama
atol mnie się udało tak,że moje lekcje pływania są zaraz po lekcjach kinderków tak to pewnie też by mi się nie chciało ;-)

A ja sie mega ciesze ze dzis piatek! Oprocz tego ze jutro weekend to dzis ide z kolezanka do kina na "Przed switem" he he, fanka sagi zmierzch sie odezwala;)

atol, kate to ja czekam na recenzję...albo nie..jutro idę o 21:00 ;-)

kurczę chciałabym mieć basen blisko :-( zazdroszczę! W naszej dziurze żadnych zajęć dodatkowych dla dzieci nie ma. Mapet tylko na te dodatkowe w przedszkolu chodzi :-(

Wczoraj, a raczej dzisiaj w nocy z malzem bylismy tez na Zmierzchu. Polecam, polecam. Jak rozwiozlam dzieciarnie rano to musialam dospac. Juz za stara jestem na zarywanie nocek:szok: , a tutaj pomysla mamy na 3cie bobo :-).
Dziewczyny odpukac prawie nie choruja, co najwyzej na weekend katar przyniosa i do poniedzialku jakos przechodzi po lekach.
U nas tance 2x tyg i taekwondo 3 razy !!! Ach wlasnie dzisiaj Mercedes zdala na bialy pas i to z wyrożnieniem. Nakrecony film sie caly trzesie bo nie moglam opanowac emocji :-D

Ostatnia edycja:
Hej pingwinek, ja juz sie wyleczylam z mysli o 3 dziecku. Gratulacje dla Mercedes. Ja w przysxlym roku moje chce zapisac na jakies sztuki walki. W tym juz nie mialam kiedy. Caly czas sie zastanawiam nad zajeciami w sobote, ale znow nie chce przeginac, niech maja troche wolnego. Co do emocji przy dokonaniach dzieci to jak w zeszlym roku Hania brala udzial w pierwszych zawodach plywackich to ja sie poplakalam:)))).

Atol, jak krecilam wystepy ludowe dziewczyn, musialam poprosic obca babe zeby mi kamere trzymala !!!:-D

Sztuki walki sa fajne, poza oczywista sprawa sportu, podoba mi sie ze ucza dyscypliny i samokontroli. Basen tez bym chciala, ale tydzien za krotki i zostaje mi sobota, a w weekend rozne sprawy, wyjazdy wypadaja i nie ma regularnosci.

Jak tak Was czytam to mam wyrzuty sumienia, że mieszkam na wsi i że Młody nie ma zajęć dodatkowych. Muszę się rozejrzeć za czymś w mieście i porozmawiać z K. żeby chociaż raz w tygodniu go zabrał. Ciekawa jestem jak to finansowo wyjdzie? Ile płacicie za zajęcia??

Sara my za teatralne nie placimy, miasto finansuje, szachy 50zl 4 zajecia, plastyka 75zl karnet na 6 zajec, Hanki basen darmo bo w szkole, a Heleny basen 2x w tyg po godzinie 150zl. Ale wez przestan z tymi wyrzutami sumienia!

reklama
Kurczę to wcale nie tak drogo.
Trzeba zasiąść przy budżecie domowym i coś pomyśleć po świętach oczywiście :confused2:

A jak tam u Was pomysły na prezenty??

Do góry