reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No kate podziwiam, kolezanka mi proponowala nocny seans, ale nie skorzystalam :)). Ja to mega spioch jestem, a im starsza tym gorzej... Cosmo gratuluje, ja plywac nie umiem i jakos nie moge sie zdecydowac zeby sie zapisac. Z dziewczynami nie moge, bo Hania w szkole plywa, a Helena w UKS czyli tez w sumie w szkole i nie ma opcji dla starych:). Z kolei szukac dodatkowych zajec nie bede bo nie mam niestety czasu na to:(. Moze kiedys dziewczyny mnie naucza.

reklama
atol mnie się udało tak,że moje lekcje pływania są zaraz po lekcjach kinderków tak to pewnie też by mi się nie chciało ;-)

A ja sie mega ciesze ze dzis piatek! Oprocz tego ze jutro weekend to dzis ide z kolezanka do kina na "Przed switem" he he, fanka sagi zmierzch sie odezwala;)

atol, kate to ja czekam na recenzję...albo nie..jutro idę o 21:00 ;-)

kurczę chciałabym mieć basen blisko :-( zazdroszczę! W naszej dziurze żadnych zajęć dodatkowych dla dzieci nie ma. Mapet tylko na te dodatkowe w przedszkolu chodzi :-(

Wczoraj, a raczej dzisiaj w nocy z malzem bylismy tez na Zmierzchu. Polecam, polecam. Jak rozwiozlam dzieciarnie rano to musialam dospac. Juz za stara jestem na zarywanie nocek:szok: , a tutaj pomysla mamy na 3cie bobo :-).
Dziewczyny odpukac prawie nie choruja, co najwyzej na weekend katar przyniosa i do poniedzialku jakos przechodzi po lekach.
U nas tance 2x tyg i taekwondo 3 razy !!! Ach wlasnie dzisiaj Mercedes zdala na bialy pas i to z wyrożnieniem. Nakrecony film sie caly trzesie bo nie moglam opanowac emocji :-D

Ostatnia edycja:
Hej pingwinek, ja juz sie wyleczylam z mysli o 3 dziecku. Gratulacje dla Mercedes. Ja w przysxlym roku moje chce zapisac na jakies sztuki walki. W tym juz nie mialam kiedy. Caly czas sie zastanawiam nad zajeciami w sobote, ale znow nie chce przeginac, niech maja troche wolnego. Co do emocji przy dokonaniach dzieci to jak w zeszlym roku Hania brala udzial w pierwszych zawodach plywackich to ja sie poplakalam:)))).

Atol, jak krecilam wystepy ludowe dziewczyn, musialam poprosic obca babe zeby mi kamere trzymala !!!:-D

Sztuki walki sa fajne, poza oczywista sprawa sportu, podoba mi sie ze ucza dyscypliny i samokontroli. Basen tez bym chciala, ale tydzien za krotki i zostaje mi sobota, a w weekend rozne sprawy, wyjazdy wypadaja i nie ma regularnosci.

Jak tak Was czytam to mam wyrzuty sumienia, że mieszkam na wsi i że Młody nie ma zajęć dodatkowych. Muszę się rozejrzeć za czymś w mieście i porozmawiać z K. żeby chociaż raz w tygodniu go zabrał. Ciekawa jestem jak to finansowo wyjdzie? Ile płacicie za zajęcia??

Sara my za teatralne nie placimy, miasto finansuje, szachy 50zl 4 zajecia, plastyka 75zl karnet na 6 zajec, Hanki basen darmo bo w szkole, a Heleny basen 2x w tyg po godzinie 150zl. Ale wez przestan z tymi wyrzutami sumienia!

reklama
Kurczę to wcale nie tak drogo.
Trzeba zasiąść przy budżecie domowym i coś pomyśleć po świętach oczywiście :confused2:

A jak tam u Was pomysły na prezenty??

Do góry