reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aenye - uoj, no to jednym słowem przes rane;-) Dobrze, że to taka niegroźna odmiana, ja salmonelli nie miałam, ale po jednym weselu połowa gości w tym ja wylądowała w szpitalu z powodu cudownie toksycznej bakterii znajdującej isę w tymbalikach. Nigdy, autentycznie nigdy tak źle się nie czułam jak wtedy, nie miałam siły ręki podnieść, tydzień z życiorysu wyjęty:no:
A baba z przedszkola jak sie sanepidu boi to nich posprząta;-)

No i jak tam Miłka?:-) Ja się tam nie wypowiadam nt terminu porodu, bo jak byś wzięła przykład ze mnie to jeszcze 4 tyg brzuchata byś chodziła:cool2:

A my dziś idziemy na Metro, po 17 latach znowu zobaczę, a autentycznie jestem w tym musicalu zakochana:tak::tak:

reklama
nie wiem jak to z tymi kontrolami, ja z babka z sanepidu rozmawialam przez telefon i podawalam jej wszystkie adresy i szkoly i przedszkola dyzurnego i gdzie ja pracuje i T, mi sie wydaje ze jesli nie beda mieli innych zgloszen dzieci z waszego przedszkola to po co tam kontrolowac, przeciez skadkolwiek to dzidostwo moglo przyjsc

u nas na szczescie tylko hania chorowala

trzymaj sie aenye

dzieki, atol, no moze faktycznie tak bedzie. ale kurde, ile osob niby robi posiew kalu, jak dziecko ma sraczke? pewnie jedni rodzice na sto. daja wegiel i stoperan i po sprawie.

sama nie wiem. Felek chyba nie ma salmonelli, bo nie robi - wydaje mi sie - wiecej kupsk niz zwykle, moze tylko ciut brzydsze, ale to powiedzialabym tak na rota bardziej mi wyglada, niz na salmo. nie jest placzliwy, nie ma goraczki, zachowuje sie normalnie. wczoraj w nocy to masakra byla, sama woda, strzelajace baki, piana z tylka po prostu - a dzis juz w normie. ani tych kup duzo, ani nie sa wielkie, ani w ogole na nic zlego mi to nie wyglada.

i ile mozna gadac o kupie...

odpukac, Filip ok :-)

aenye ja zrobilam posiew, bo u Hani nic nie dzialalo i miala biegunke caly tydzien, takze sie z deka przestraszylam, a po podaniu stoperanu to bylo jeszcze gorzej tzn strasznie ja bolal brzuch, mysle ze kazdy po tak dlugim czasie zrobi posiew

faktycznie posrany temat:-D

milka jestes tam ?

luzik :-) ale znam to, kiedy juz sie doczekac nie mozna.. hehe.. ja juz ryczalam chwilami, wymyslilam sobie, ze maly ma wyjsc w 38tc i od 1 kwietnia czekalam jak na zmilowanie. az dola mialam, jak budzilam sie codziennie i zero skurczy. a jak nadeszly w koncu (wczesniej 3 falstarty!!!) to tak sie cieszylam, jakbym nie wiedziala, co mnie czeka :-D :-D :-D

ja tam jakieś skurcze niby mam ale strasznie puchnę w miesiąc zebrałam ponad 10 kg :wściekła/y: i cały czas waga do przodu, toczę się już jak piłka...dlatego bardzo bym się ucieszyła jakby młoda postarała się wyleźć szybciej bo mam już dość...

dobrze, że jest ciepło bo mogę w klapkach łazić :-)

reklama
no z Mileną miałam CC bo się nie odwróciła do końca :dry: jutro mam wizytę w szpitalu w którym chcę rodzić to ustalę co i jak bo już mnie to wszystko meczy :dry:

Do góry