reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

chyba żadna nowość...

Pingwinek zadzwon do Funduszu i się dowiedz... śląski razem dzieci nie wysyła, u Ciebie moze być inaczej... Koszt też zalezy na pewno od miejsca, teraz w październiku jedzie Mai kolega z przedszkola do Rabki na 3 tyg, jego mama płaci za siebie 85zł/doba jakby nie liczył 400-500zł nie wyjdzie...

reklama
Hej
Nocka Sary przespana w calosci,bez zadnej inhalacji. Wiec kolejny atak zazegnany, a ja spokojna i z satysfakcja ze moja intuicja mnie nie zawiodla,zeby jej nie zostawiac w szpitalu :-)

pingwinku, super :-) dopiero doczytalam i okropnie ci wspolczuje. wlasciwie to Sarence.. i wywiedz sie o sanatorium, zmiana powietrza dobrze im zrobi. dziewczyny maja racje.

Milka
, jak sie czujesz? to juz niedlugo, co? pekasz ciut? bedzie cesarka czy SN? jenysku, az ci zazdroszcze!!!!!

u mnie jak na razie zero objawów, nastawiam się na SN i mam nadzieję, że się uda :tak: w czwartek mam wizytę więc zobaczymy czy coś się dzieje :dry:

niestety mam już łożysko III stopnia i do terminu nie pociągnie :dry:

marzy mi się 1 październik :-) zobaczymy :-)

no zobaczymy jak z tym łożyskiem jak coś to mnie pewnie na patolodżi położy :dry: dlatego mam nadzieję, że się zlituję młoda nad mamą i postanowi sama się zebrać, wg ostatniego USG ma już 3040g więc wyłazić już może :-)

reklama
Do góry