reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej dziewczyny
Wlasnie Cosmo dlaczego obcielas jej wlosy maszynka? Pewnie tak z tyłu? Mam nadzieje ze nie z boku.

U nas przedszkole nadal super, dzisiaj zebranie to zobaczymy co wymyslili z tymi oplatami nowymi.Pewnie i tak polowe taniej niz w Wawie,ale jestem pewna ze drozej wyjdzie

Pozdrawiam

reklama
U mnie w sumie 92 zeta książki, 30 wyprawka, 9,50 książki do religii :evil: przedszkole kosztuje około 170 - 180 miesięcznie no i rada rodziców 50 zeta.

Wysłałam i czekam zobaczymy co wymyślą :-)

Obcięłam jej całe włosy na 3 milimetry bo obcinałam Michala i mi uciekł, przyszła Maja i powiedziała, ze hjej gorąco żeby ja obciąć to obcięłam. Pokażę później zdjęcia teraz uciekam po te moje bobofruty do przedszkola.
Michał znowu rano plakał

no to cosmo zaszalalas:sorry2:

moja Hania bardzo chce kolczyki i tak sie lamie troche, ktoras z waszych dziewczyn ma przeklute uszy? boli to przekluwanie?

jak ja mialam przekluwane to jeszcze tych pistoletow nie bylo i niezbyt to milo wspominam:dry:

Hani dzis miala pierwszy basen, helcia tez bedzie miala w przedszkolu wiec git nie bede musiala ich nigdzie wozic

atol - moja ma od kwietnia przekłute, pistoletem. Rozpłakała się przy pierwszym kolczyku, drugi prawie na siłę, potem spojrzenie w lusterko, radość i duma i po płaczu ani śladu;)

cosmo, a nie szkoda ci bylo jej kitkow? szkoda bidulki, skoro az sie wstydzi :-( to w koncu juz nie mala dzidzia, coby wlasny wyglad byl jej obojetny.

atol
, to nie boli specjalnie, tzn to taki bol jakby od uderzenia w ucho, tzn w platek ucha, nie promieniuje, jest krotkotrwaly. naprawde, jakby tak pizdnac porzadnie czyms ciezkim w sama skore ;-) to tak dla porownania, haha ;-) nie boli mocno i jak male chca to polecam. ale ja poczekalabym az same zechca, beda wieksze itp, zeby mialy z tego prawdziwa frajde. a np w moim przedszkolu nie mozna nosic kolczykow, takze sprawdz.

a ja sie na bostwo zrobilam dzis u kosmetyczki :cool2: jutro fryzjer, a w czw uciekamy do karpacza - bede swiadkiem na weselu przyjaciolki :-)

Nat sama bardzo prosiła o kolczyki, pewnie dlatego że Ala ma;-)

aenye - ah, jak zazdroszczę Karpacza, życze pięknej pogody! A bez młodych jedziesz (jedziecie? )

ja też się zabieram za kolczyki u Mileny ale jak o temacie zapomina to jakoś to odwlekam do następnego razu ;-)

aenye - kosmetyczka, Karpacz nieźle tylko pozazdrościć :-) ja już jestem tak spuchnięta, że wyglądam jak wańka-wstańka pewnie za zabiegi kosmetyczne policzyliby mi x 2 ;-)

reklama
Milka, ja nie jestem zachwycona ta perspektywa, bylabym, gdybym jechala bez dzieci - ale jade z Felkiem (tylko i az). podroz bedzie masakra, no i tez sie nie wybawie specjalnie.
a, i zaraz po weselu wyjezdzamy. tzn juz w niedziele, takze gory zobacze z daleka lub wcale.

Ostatnia edycja:
Do góry