reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Walcz Miłka!!!!
niech Ci pokaże przepis, ustawę lub coś takiego, że ma prawo takie coś robić

poza tym NIE pozwól, żeby darła ryja - powiedz, że sobie tego nie zyczysz!

Trzymam kciuki:tak:

hej

milka mi sie wydaje ze te nowe 5 latki to chyba po znajomosci przyjela:wściekła/y:

jesli w starej grupie nie ma miejsca to jak moze jej system cos ustawiac nie bardzo rozumiem, poza tym dyrektor placowki ma glos decydujacy i moze poza systemem ustawiac duzo rzeczy, wiem cos o tym (akcja Hania i zerowka)

zdecydowanie pisz do kuratorium, rob jej smrod kolo d...

Ja sobie zdaję sprawę z tego, że u nas jest nabór tylko elektroniczny i system wrzuca taką ilość dzieci jak pomieści przedszkole ale potem jakaś pipa siedzi i te dzieci po grupach fizycznie dzieli.

Napisałam, zadzwonię w poniedziałek do kuratora który się opiekuję naszym regionem podpytam czy wszystko ładnie napisałam i wyślę anonimowy donos ;-) tak mi Pani sama poradziła :-)

Młoda zasmarkana totalnie aż 2 dni była w przedszkolu, chyba tam jakiś gaz z bakteriami rozsiewają co by bachory szybko były chore a Panie miały mało pracy :dry:

atol - a jak się sprawa skończyła u Ciebie ?

dobre, gaz z bakteriami :-D

ja wam nie mowilam, ale mlody moj cale wakacje meczyl sie z plesniawkami, dopiero teraz dostal lek, co mu pomogl - przynajmniej poki go bierze. mam nadzieje, ze juz po raz 8 nie wroci scierwo.. i kurde, siedze w necie i widze, ze te plesniawki to czesto nie tylko same plesniawki, hehe, ale zakazenie ogolnoustrojowe grzybem candida costam, mlody ma (mial) wszystkie doslownie objawy!.. a to sie dlugo leczy i czesto bez powodzenia, tzn co chwile nawroty.. matko, mam nadzieje, ze mu przejdzie ostatecznie juz teraz..

u mnie tez pomagal - a po 2, 3 dniach wracaly, nawet kuracje z gencjana i aftinem na zmiane caly tydzien nie dawaly efektu. ogolnie naczytalam sie w necie i jestem przerazona, zaraz po powrocie z karpacza zbadam malemu kal i mam nadzieje, ze wyjdzie czysty juz.

nagle kupy z zielonych, sluzowatych z nitkami krwi zrobily sie zolciutkie, a dziecko spi jak nowe :-) takze na pewno strasznie go meczyly :-(

ahoj

pisałam wczoraj posta i go nie ma :-(

my dopiero wczoraj wróciliśmy z Gdyni. Michal dzis pierwszy dzień w przedszkolu, płakał nie chciał zostać a jak go odbierałam to byl zesikany co dla mnie jest szokiem bo on od 1,5 roku juz na kibelek/nocnik sika. Maja tes nie chciała iść bo w czerwcu obcięłam jej włosy maszynka i się wstydziła. Dziś już po zebraniu i opłat we wrześniu będzie więcej niż kasy na życie :-/

Miłka udało Ci się cos załatwić?

reklama
Do góry