reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej! i ja sie witam powakacjowo :-)

Milko, ja dzis normalnie szampana otworze chyba, po 2 mies z cala trojka na wakacjach - przysiegam, mozna oszalec! w zeszlym roku chociaz raz na dwa tygodnie jechalam sobie na dzien-dwa do domu i dzieci zostawialam z rodzicami, a teraz d.pa - wiadomo, malego im nie opchne.. bylo super, ale dobrze, ze BYLO :-D dluzej bym nie zniesla nawet tak pieknego zadupia ;-) bosz, ja jednak jestem stadnym i miejskim stworem!

mlodziez dzis w nowych grupach, jakies przeorganizowanie nastapilo i ogolnie zadowolona jestem. kurde, tylko Filip mi sie taki drobny wydaje, jest jednym najmniejszych chlopcow. ja wiem, ze grudzien, ale mimo wszystko.. jaki rozmiar nosza chlopaki wasze? moj tak 110-116 z h&m dla porownania.. troche sie martwie, choc wiem, ze jest w normie :-) matka wariatka.

lucky,
a co z domisiem? bo doczytalam na fb conieco, ale nic mi to wlasciwie nie mowi...

wiecej pozniej ;-) buzka

reklama
to fakt obrobić trójkę bachurstwa to niezły wyczyn ;-) chociaż mam u siebie dziewczyny które czekają teraz 4 dziecko :tak:

a ja się zastanawiam jak to będzie z dwójką ;-)

Heloł!!!!

Miłka - spoko loko, póki nie pójdą do szkoły, właśnie wydałam 498 zł na podręczniki :no:

Moje gluty nadal w Jastrzębiej Górze, dzwonimy codziennie, zachwycone i one i moi rodzice - moja mama właśnie realizuje cytuję ,,instynkt babciny" :))))
dobrze, może się trochę zahartują, nie będą tak chorować....

Byliśmy z A oboje na rozpoczęciu roku, młodych nie ma, to my się pokazaliśmy. Była wychowawczyni Ali wzięła właśnie zerówkę wiec Natalkę - super.
A jak wasze pociechy w ten już obowiązkowy nowy rok szkolny?
Buziam!!!

moja ma całkiem nową grupę w przedszkolu 90 % inne dzieciaki :dry: trochę głupio bo ona przez całe wakacje mówiła, że nie może się doczekać spotkania z koleżankami a tu du pa...

jutro mamy spotkanie organizacyjne to się podpytam po co taki miszung :confused2:

Dita - wiem, ja za podręczniki do edukacji 5 latków zapłaciłam 92 zł, do tego pewnie trzeba będzie pokupować pierdoły na plastykę, zapłacić za angielski ( 2 x 92 zeta) i kasa leci...

I ja sie witam

Obie laski dzis w pkolu, a w domu upragniona cisza, nawet radia nie wlaczalam. Mercedes luzak, o Sare sie bałam ale niepotrzebnie. Zna przedszkole i panie prawie jak Mercedes :-) Zauważyłam ze to Mercedes bardziej ciągnęło ciągle do siostry , a nie na odwrót, przyszłam to zobaczyłam Mietka pod sala maluchów buhaaaaa.

Pozdrawiam wszystkich

Milka, a jak ty sie czujesz? jacie, to juz 35tc, jestem w szoku, jak ten czas leci!!! ale co ja gadam, jak wyjezdzalam z mlodym to gapa byla straszna, lezal i nic nie umial, nic nie kumal ;-) a wrocilam z uhahanym, prawie uzebionym (jedynka pod skora doslownie) i PELZAJACYM dzieckiem, no zupelnie inna jakosc zycia ;-) nie powiem, ze lepsza, ciagle trzeba na niego patrzec, bo lazi juz po chacie jak dziki. az dupsko unosi, chyba lada dzien zacznie tez raczkowac i podam go do guinessa. silacz moj.

no leci ten czas jak cholera, jeszcze miesiąc i Helenka będzie z nami :-D dziś A skręcił rano łóżeczko za raz je wymyje i niech czeka :-)

Ja się dzisiaj wku rwiłam, dowiedziałam się, że moja Milena została w przedszkolu z grupą 4 latków bo zabrakło miejsc dla niej w 5 latkach no ja pierdziele, jak się ma dziecko do szkoły przygotować jak będzie z młodszymi od siebie !!! No i oczywiście dowiedzieliśmy się o tym ostatni !!!

Dobrze, że mamy dziś spotkanie z dyrektorką bo jak jej pierdzielnę w ten głupi łeb to się wywróci !!! Wszystkie dzieciaki ze starej grupy poszły wyżej a Milena z 4 innych została w 4 latkach :wściekła/y:

reklama
patrycja - miko nosi 110; 116 z hm są mega za duże, ma 108cm, waży 20,5kg ,
ale okazuje się, że nie jest najmniejszy, mimo że najmłodszy, bo wszystkie dzieci w zerówce są z rocznika 2005

miłka - ja nie wiem, czy tak wolno im było milenę zostawić; jako pięciolatka ma już obowiązek, więc pani dyrektor na rzęsach powinna stanąć, żeby miejsce się znalazło

miko, po pierwszym dniu w nowym przedszkolu zadowolony; niepotrzebnie oczywiście się martwiłam; już ma kolegów, już się czymś tam wymieniali, już się zapraszają; rano przyszedł mnie obudzić, żebyśmy przypadkiem się nie spóźnili

jesień już mi się daje we znaki, z nosa mi cieknie, w robocie zamarzam, kurna, aż strach pomyśleć, że najgorsze przed nami

Do góry