reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
fajna Natka
i fajny koncert. ja moim tez wyrabiam dobry (czyt. moj
) gust muzyczny ;-) rzadko poddaje sie manipulacji i daje sie wrobic w tzw. muzyke dziecieca. za to Fiol niezle spiewa juz "chasing pavements" adele i np "bede bral cie w aucie"
i inne hiphopowe nuty ;-) ostatnio nawet eminema zapodawal w chorku 
u nas wreszcie cudna pogoda :-)

u nas wreszcie cudna pogoda :-)
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
moje dziecię tez ma już wyrobiony prawidłowy gust i pięknie śpiewa "master of puppets", a w guitar hero gra prawie tak dobrze jak mama 
na sonisphere w tym roku jadę co prawda bez niego, ale już na festiwale do węgorzewa i jarocina jest szansa, że pojedzie z nami.
aa lato! na łąkach chabry i maki! cudnie!
mi już niestety klima dała się we znaki, ledwo chodzę, takie mam jakieś napięcia mięśniowe i gardło też już siada buu...
Kasia dużo zdrowia!!
Miłka, fajnie że dziewczyna!
Ditka, musisz Natce poezje, kursy językowe i inne literatury przez sen puszczać
na sonisphere w tym roku jadę co prawda bez niego, ale już na festiwale do węgorzewa i jarocina jest szansa, że pojedzie z nami.
aa lato! na łąkach chabry i maki! cudnie!
mi już niestety klima dała się we znaki, ledwo chodzę, takie mam jakieś napięcia mięśniowe i gardło też już siada buu...
Kasia dużo zdrowia!!
Miłka, fajnie że dziewczyna!
Ditka, musisz Natce poezje, kursy językowe i inne literatury przez sen puszczać

U mnie dziś mega hitsa, w cieniu ma być raptem 30 stopni
Moja Milena jest typowym dysko mułem
chociaż jak była niemowlakiem to jedyny wykonawca który ją usypiał to Maroon 5
zasypiała zawsze po 2-3 piosenkach więc inwestycja w płyty z kołysankami u nas w ogóle się nie opłaciła ;-)

Moja Milena jest typowym dysko mułem

Hehe
dyskomuł
no coś ty Dita - Magdy Welc nie wysłuchałaś, no jak tak możesz
;-)
oplułam monitor:-)
U nas tez laski dużo muzy słuchają - i oczywiście spiewają
natomiast Asia pochłania ksiązki (największą "karą" jest zabranie ksiązki lub brak kolejnej)
no pogoda cudna w końcu
buziam mocno
dyskomuł

no coś ty Dita - Magdy Welc nie wysłuchałaś, no jak tak możesz

oplułam monitor:-)
U nas tez laski dużo muzy słuchają - i oczywiście spiewają

natomiast Asia pochłania ksiązki (największą "karą" jest zabranie ksiązki lub brak kolejnej)
no pogoda cudna w końcu

buziam mocno
No przecież mówiłam że to raz w roku nie raz w tygodniu;-)
Na weekend to ja wyciągnę małża choćby za kołnierz nad jeziorko. Jest tak cudna pogoda, ze naprawdę człek by się kąpnął w jakiejś kałuży.
Teraz wcinam drugą michę klusków z truskawkami i czekam na moje starsze dziecko które wraca z trzydniowej wycieczki do Trójmiasta:-)
Na weekend to ja wyciągnę małża choćby za kołnierz nad jeziorko. Jest tak cudna pogoda, ze naprawdę człek by się kąpnął w jakiejś kałuży.
Teraz wcinam drugą michę klusków z truskawkami i czekam na moje starsze dziecko które wraca z trzydniowej wycieczki do Trójmiasta:-)
reklama