reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nie no Ire to wspominam bardzo fajnie, kojarzy mi się z zimowiskiem jak chodziłam jeszcze do szkoły podstawowej :tak: takie utlenione dinozaury pop-rocka

fajna Natka :-D i fajny koncert. ja moim tez wyrabiam dobry (czyt. moj :-D) gust muzyczny ;-) rzadko poddaje sie manipulacji i daje sie wrobic w tzw. muzyke dziecieca. za to Fiol niezle spiewa juz "chasing pavements" adele i np "bede bral cie w aucie" :-D i inne hiphopowe nuty ;-) ostatnio nawet eminema zapodawal w chorku :-D

u nas wreszcie cudna pogoda :-)

moje dziecię tez ma już wyrobiony prawidłowy gust i pięknie śpiewa "master of puppets", a w guitar hero gra prawie tak dobrze jak mama :D
na sonisphere w tym roku jadę co prawda bez niego, ale już na festiwale do węgorzewa i jarocina jest szansa, że pojedzie z nami.

aa lato! na łąkach chabry i maki! cudnie!
mi już niestety klima dała się we znaki, ledwo chodzę, takie mam jakieś napięcia mięśniowe i gardło też już siada buu...

Kasia dużo zdrowia!!
Miłka, fajnie że dziewczyna!
Ditka, musisz Natce poezje, kursy językowe i inne literatury przez sen puszczać :tak:

U mnie dziś mega hitsa, w cieniu ma być raptem 30 stopni :cool2:

Moja Milena jest typowym dysko mułem :-D chociaż jak była niemowlakiem to jedyny wykonawca który ją usypiał to Maroon 5 :-D zasypiała zawsze po 2-3 piosenkach więc inwestycja w płyty z kołysankami u nas w ogóle się nie opłaciła ;-)

Hehe
dyskomuł:-D
no coś ty Dita - Magdy Welc nie wysłuchałaś, no jak tak możesz:sorry2:;-)
oplułam monitor:-)

U nas tez laski dużo muzy słuchają - i oczywiście spiewają:tak:
natomiast Asia pochłania ksiązki (największą "karą" jest zabranie ksiązki lub brak kolejnej)

no pogoda cudna w końcu:happy2:

buziam mocno

No przecież mówiłam że to raz w roku nie raz w tygodniu;-)
Na weekend to ja wyciągnę małża choćby za kołnierz nad jeziorko. Jest tak cudna pogoda, ze naprawdę człek by się kąpnął w jakiejś kałuży.

Teraz wcinam drugą michę klusków z truskawkami i czekam na moje starsze dziecko które wraca z trzydniowej wycieczki do Trójmiasta:-)

reklama
Do góry