reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

bedzie duzo zdjec bo i pracy 1,5 miesiaca :-) poniekad dlatego nie bylo mnie na bb, teraz juz podlewam i czasu mam duzo.

TINYPIC MI ZMIEJSZYL ZDJECIA, ALE MOZNA NA NIE KLIKNAC

WJAZD TRAKTOREM

CALY PESZ WYLAZL !!!

PRZED TARASEM NIE LEPIEJ - ZAŁAMKA NUMER 2

TRAKTOR NIE WSZEDZI WJECHAL - PODWIJAMY REKAWY

A TERAZ GRABIE W ŁAPY - ZAŁAMKA NR 3 !!!

POSADZIŁAM 35 TUJEK, ABY ODGRODZIC DZIALALNOSC PATRYKA OD DOMU

SAMA ZBUDOWAŁAM PIASKOWNICE - DUMA MAMY

TRAWA ZASIANA (60KG NA 2500 M2)

DZIECI MAJA ZAKAZ WCHODZENIA POZA KAMIENIE :-D

TRAWA ROSNIE NIESMIALO

KOSZENIE WCZORAJSZE

WIDOK OD TYLU

MINI OGRODEK Z BOKU

Ostatnia edycja:
reklama
pingwinku, ale bosko! jacie, piekny dom i ogroooooomny ogrod! pozytywnie zazdroszcze i podziwiam! piaskownica!? sama?! jestes niesamowita :-D

a ja sie wczoraj zjaralam z okazji upalu i zarazem sie przeziebilam. bosko. 38st, kaszel, katar, zdarte gardlo (klima) i jeszcze na dodatek jakas parszywa biegunka. niech zyje upal!

pingwinek - super!! :)
No znam ten ból, jak z nieużytku zrobić użytek... My mieliśmy (mamy) ten problem że był i jest duży sad i traktor nijak by się nie zmieścił:no:
Wszystko sami sami sami, perz musiał przekształcić się w trawę, trawa musiała przyzwyczaić się do tego że teraz ona tu rządzi a nie wszelaki chwast... jeszcze ze 3 lata, z 15 oprysków i moze tez będzie to wyglądało jak u was;-):cool2:
piaskownica super - też muszę pomyśleć o takiej bo na razie to piach docelowo pod budowę garażu rozgrzebywany jest przez glony namiętnie

aenye - cza było tyle lodów nie jeść;-) Zdrowia życze!
kasia_z - super że juz w domu i że wszystko ok. Jak było?

dzieki dziewczyny. piaskownica na prawde jest moja duma. jedyna rola Patryka bylo zaplacenie w tartaku za dechy, juz nawet sama przywiozlam, pocielam, skrecilam, zainpregnowalam, kupilam sruby i brat przytrzymal gotowy produkt. zamierzamy sami zrobic dzieciom podwojna hustawke z drabinka. mysle ze jest to proscizna a koszt pewnie o wiele mniejszy niz zakupic zrobiona. kilka okraglakow, sruby, impregnat i gotowe.
Dita u nas wlasnie taka sterta piachu po budowie sie ostala, wiec szkoda bylo marnowac, a nawet miejsce dobre bylo. . Pesz u nas na drugiej stronie rzadzi, ale zamierzach go kosic baaardzo czesto i powinien zniknac za rok.

Aenye u nas tez wszyscy chorzy na gardlo, ale bez temperatury, mysle tez ze to po czesci wina alergii, wszystko u nas kwirnie, wszelakie zboza. trzeba sie przyzwyczaic.

Kasia tez sie ciesze ze juz w domku i ze dochodzisz do siebie

Hej.
Dita - nawet miło się zaskoczyłam poziomem standardu "obslugi" - pełna kultura i personel o dziwo pracuje a nie się opie....la. Np. w nocy pielęgniarka dyżurna autentycznie całą noc nie spała, chodziła po pokojach, pytali co chwilę czy coś nie boli itd. Wszyscy (lekarze, pielęgniarki) przedstawiali się z imienia i nazwiska, w ogóle pełne info o wszystkim, w dodatku miło i z uśmiechem. Pozytywnie bardzo.

Halo po weekendowo :-D

U nas upały na całego cały dzień spędzamy na dworze :-)

Aenye - jakbyś nie była takim pazerniokiem na słońce i lody to by Cię choróbsko nie dopadło ;-) a tak serio to powrotu do zdrowia ja walczę już 2 miesiąc z zatkanym nosem i końca nie widać :dry:

Pingwinku - piękny ten Wasz domek, okolica jaka fajna, nawet nie wiedziałam, że się budujecie a piaskownica, rzeczywiście wyszła Ci profesjonalnie :-)

kasia - super, że trafiłaś na szpital jak z marzeń mam nadzieje, że mój szpital gdzie chcę rodzić też okaże się taki bajeczny :-)

milka, ja w ciazy rowne dwa miechy bylam przeziebiona, katar non stop. niestety krople do nocha wciagalam, choc sie nie powinno, nawet na porodowce. o dziwo - po porodzie mi przeszlo ;-) wylazl ze mnie katar razem z Felkiem :-)

a dzisiaj mam swieto ;-) moj synek kochany pierwszy raz rozesmial sie w glos, jak sie z nim bawilam :-) az sie poryczalam.. :-) moj Elfik kochany! i wlasnie spi w macie ;-) boskie dziecko, sam z siebie zasypia w macie, bujaku, lozeczku, jak tylko zmeczony jest.. ;-)

reklama
Do góry