reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej,

Pingwinku śliczne miejsce, fajny domek, piękne rękodzieło:tak:

Kasiu fajnie, że wszystko OK, buźka

Laski... alergia na ciążę, buahahaha:-D

no i witam poweekendowo też na dworze, na imprezie integracyjnej naszego stowarzyszenia -
muszę się pochwalić, że mamy już KRS (bardzo szybko, bo tylko 6 tyg. czekaliśmy), czyli zarejestrowani jesteśmy; teraz tylko regon (już dokumenty złożyłam) i NIP
no i heja... konkursy, przetargi, dotacje... dla dzieci, ich rodzin - rehabilitacja, terapia, wsparcie... taaaa... ino przez papierologię i biurokrację trzeba przejść:baffled:
trzymajcie kciuki

buźka:-)

reklama
Kasiu - gratulacje !!! Super że się wszystko kręci :-) Tym bardziej dla przyszłych podopiecznych super :-):-):-)

Miłka - hehe ACK w Gda jest jedyne w swoim rodzaju. Chyba już ze 3 razy go restrukturyzowali jako najbardziej zadłużony szpital w kraju ;-);-) Podejrzewam że głównie restrukturyzacja polegała na roszadach personalnych i wytwarzaniu teczek procedur i może na dobre wyszło.
Powodzenia z alergią na ciążę ;-) Ja też miałam, bo też byłam w kółko chora. Niestety stan ten utrzymywał się również podczas karmienia piersią :-p Alergia przewlekła to być musiała :-D

Jak tam u was na południu? Bo nad morzem patelnia totalna. U nas w pracy pomykają ludzie na boso stwierdzając że w sandałach za gorąco. Ciekawy rodzaj korporacyjnego dress code'u :sorry2:

kate - gratuluję i podziwiam, że masz taki zapał do działania :-D

kasia - no widać, że same mądre głowy się szpitalami zajmują :dry: ja mam zamiar rodzić w spitalu który przeszedł pod zakon bonifratrów i mam nadzieje, że przez to będzie tam lepsza opieka i mniej chamstwa i góralskiej muzyki ;-)

U mnie upały jak cholera wczoraj troszkę pokropiło ale gó wno ten deszcz dał zrobiło się jeszcze bardziej duszno.

Czekam z niecierpliwieniem na koniec remontu i może już za 2 tygodnie wprowadzimy się do mieszkania :-)

ehehe:-)

Nie no wchodze co na bb słychac a tu Miłka jak gdyby nigdy nic o remoncie o 5.12 pisze - się z deczka zdziwiłam:cool2:

A my byliśmy w niedzielę nad jeziorkiem - cudna, ciepła woda, pogoda super - dawno tak nie wypoczęłam nad wodą - gdyby jeszcze pół Lublina nie wpadło na ten sam pomysł co my to juz by było w ogóle cud-miód. Dobrze, że dużo tych jeziorek u nas, to trochę się populacja porozkładała na poszczególne plaże;-)

kate - super, trzymam mocno kciuki za dalsze rozkręcanie Stowarzyszenia.:tak:

reklama
no sama ze sobą rano w karty nie zagram więc pozostało mi pisanie na BB ;-)

kurcze też mi się marzy wyjazd nad wodę ale, ze wyglądam jak wyglądam to nie będę ludzi na plaży straszyć :-D

Do góry