reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ooo - fenkju fenkju Miłka!:tak::-D
btw polecam - wafelki są bardzo smaczne i świetnie się sprawdzają jak np gluty zaczną batalię o ,,coś słodkiego" albo dzwonią znajomi że za godzinę wpadną na kawę np;-):tak:

Jeju, dziś dzień dla mnie rewelacja - 28 stopni w cieniu, wstałam o 7 (sobota!!!!:szok:) i pełna werwy nie mając jej gdzie upchnąć... opieliłam caluśkie grządki które mi Kasia-kate zasiała;-):-D. Małż wstał o 11 (wczoraj impreza była ,,boczniak party", ja kierowca ofkors:dry:) i się pytał czy ze mna wszystko w porządku...:-D
W takim klimacie mogę żyć - tropiki, zimne piwko, aje to:-):cool2:

A jutro idziemy na komunię do takich tam prawie-bliźniaczek... fajnie, tylko prezent kuźwa podwójnie cza szykować...:blink:

reklama
Miłka 47kg? :szok: o Kur.wa

Dita fajna trampolina, 7zł tosz to szaleństwo :-D
moje zanim zubierają to jakoś tak... no mamusia im czyści :zawstydzona/y:

Dita - łącze się w bólu ja też jestem ostatnio kierowcą, ciekawe dlaczego :-p u nas też wczoraj 30 stopni za oknem ale południu przyszły burze i aż miło się człowiek kład spać

Cosmo - no widzisz dopiero co zmęczyłam kilogramy po Milenie to mi się kolejnego dziecka zachciało :-D

Heloł.

Zastanawiam się ile czlowiek jest w stanie zjeść na przyjęciu komunijnym....
Wczoraj się obżarłam jak świnia dosłownie, wszystko bylo takie pyszne i tak przemawiało do mnie...:cool2:
I znowu będzie +2 wa jego mać:dry:
Spaaać:blink:

Ditka, ja pochlaniam takie ilosci jedzenia, ze pewnie pochowaja mnie z tymi 10 dodatkowymi kg. ale olac. kupilam wieksze ciuchy i mam to w nosie :cool2:

Milka, jak rozpierducha? ;-) boszzzzzz jak ja ci wspolczuje ;-)

Dita
, a jeszcze a propos trampoliny, widzialas, ze za wysylke jest 200zl? ;-) no i uwazaj, bo na zdjeciach jest inna trampolina, wieksza. ale ty masz pewnie podglad u sasiadow co do wielkosci. pokazalam D i mi zwrocil uwage, bo ja juz podjarana, ze za 200zl mozna taka fajna trampoline nabyc, freak ;-)

u nas BZ, czyli ok ;-)

hehe, no tez się osłabiliśmy tą przesyłką, jawne skur*syństwo i robienie z ludzi idiotów.

Spoko, zobaczymy ile z tej zrzuty uzbieramy, najwyżej kupimy mniejszą :tak:

reklama
Ale i tak w sumie 396 to w miarę normalna cena - jeszcze rok temu były po 1000. Wiemy, bo dziewczyny moje trują nam o tej trampolinie od ponad roku;-)

Co do allegro jestem coraz bardziej anty-allegro. Wolę zwykłe sklepy internetowe, ewentualnie Anonse;-). Allegro to psucie rynku, sprzedaż badziewia, a wszystko bezkarnie w obawie przed negatywem:dry:

Mam koło siebie hurtownię zabawek, to jeszcze ram sprawdzę, jak się ceny kształtują:tak:. No mowię, najwyżej jeszcze trochę pozbierają albo kupimy mniejszą - w sumie ta duża jest naprawdę ogromna.

aenye
- jak by mi fałdy nie zwisały, dupa nie rosła i cellulit nie powiększał to też bym olała, a ze mną jest tak że jak tylko odrobinę przytyję to widać to przede wszystkim na fałdach na brzuchu i jędrności (cellulit) no i na twarzy - natychmiast mam drugi podbródek, a policzki robią się kwadratowe - taka końska paszcza. Tak nierównomiernie się mi tłuszcz rozkłada - miałam tak, już nie chcę nigdy więcej, dlatego niestety musze baaardzo uważać co jem i stosować diety po obżarstwie.
A ja tak kocham dobre jedzonko....:blink:

Ostatnia edycja:
Do góry