reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

wiesz ja się chyba na zoo nie kwalifikuje przez szczelinę w kręgosłupie, ześlizg kręgu i do tego od razu z dyskopatią :-) dlatego cc z Mileną miałam w ogólnym :-)

reklama
Hejo.
No co tam?
aenye - jak tam - już powinni cię wypuścić?
miłka - jesteś? BO jak cię nie ma to się boję ze znowu coś i szpital itp tfu tfu:dry:

My za to o d dwóch tygodni mamy zajęcie - rozbiórka starej chaty po babci, jezuuuuu, wożę taczką bele po 30 kilo, siłownia chwilowo zbędna;-)
Musimy rozebrać żeby kredyt hipoteczny wziąć - ot jedna z przeszkód:baffled:

Dita a na co chcecie kredyt? Bo z tego co pamiętam dom bez kredytów budowaliście...

Pytałaś kiedyś o Filipka, to dzieciątko z naszego regionalnego wątku zmarł nagle miał 13 miesięcy

cosmo - na wykończenie i odebranie domu - został do wykończenia pokójdla Nat, łazienka, korytarz, kuchnia do wyposażenia i garaż do dobudowania. I takie tam, jak dokończenie elewacji, zrobienie opaski wokół domu, taras, schody itp. Postanowiliśmy wziąć kredyt hipoteczny by zrobić już wszystko - 11 lat budowy z deka nam już obrzydło:baffled:

Współczuję historii z Filipkiem - a co się stało?:-(

Dita - ja też wychodzę z założenia, że lepiej kredyt niż mordęga przez tyle lat, jak trafi się dodatkowa kasa to zawsze można wcześniej spłacać i po kłopocie :-D

cosmo - przykre jak umierają takie małe dzieciaki :-(

Miłka to w szpitalu w Tychach po Filipku zmarło jeszcze 4 małych dzieci, najprawdopodobniej z winy lekarza... Filipcio złapał tam sepse pneumokokową... masakra

bosz, nie mowcie mi takich strasznych rzeczy!.. psycha mi siada..

my w domku od wczoraj :-) mega wielkie dzieki za wszystkie kciukasy i gratki :-) ja sie czuje super, jakby nigdy nic - no oczywiscie troche boli mnie brzuch tzn kurczaca sie macica no i krzyz - cholernie bola mnie plecy, nie wiem, ki czort. i sie ogarnelam juz, dwa prania porobione, posprzatane, gotowy obiad tyz :cool2: chlopcy na razie u mojej mamy, ale nie chca wracac ;-) mowia, ze sa na wakacjach :-D no i luz. wroca jutro lub nawet po przedszkolu w poniedzialek, zobaczymy.

nastepnym razem opisze porod ;-)

a, i malenki jest najpiekniejszym i najgrzeczniejszym dzieckiem na swiecie ;-) jestem w nim zakochana TOTALNIE, po prostu patrze sie na niego godzinami i nie moge uwierzyc, ze jest MOJ :-) i po prostu nie ma imienia, bo kazde wydaje mi sie dla niego zbyt brzydkie :-D :-D :-D

dobra, glodomorek wzywa :-)

Ja tez atrasznie wrazliwa jestem na takie rzeczy , pamietam ze dlugo po odejsciu malej Mai nie moglam dojsc do siebie.

Pait Ty to robokop jestes hehe. A jka chlopaki zareagowali na brata? Byli w szpitalu czy jeszcze go nie widzieli?
Ciesze sie ze wszystko dobrze. Zapodaj jakies foty w wolnej chwili bo maly napewno sporo sie zmienil, ciekwam do kogo podobny:)

My walczymy z remontem ale poki co mam wrazenie ze coraz wieksza rozpierducha tam jest, efektow nie widac.

aenye to jeszcze raz gratuluje takiego swietnego chlopczyka:-), to jednak nie Feliks?

a ja od tygodnia chora jestem i nie moge z tego sie wykaraskac, co za syf, ucho mam zatkane, gardlo boli, czuje sie jak jakis dziad stary, buuuu

reklama
aenye - cieszę się bardzo, że już jesteście w domu :-D też już bym chciała być po ;-)

maja - powodzenia z remontem, mnie też czeka w maju już się cieszę na samą myśl o sprzątaniu tego chlewu po...

atol - witam w klubie, ja też w poniedziałek byłam u laryngologa, ucho zatkane, nos zatkany, gardło napierdziela, dostałam maść tranową do nosa na odetkanie po pierwszej aplikacji od razu puściłam pawia ;-) polecam :-) ale dostałam jeszcze inne paści i jakoś przechodzi :tak:

Do góry