reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej!!!
no Pati no widze ze F junior strajkuje :-D uparciuszek!
Maju Pingwinku gratuluje domkow! Fajna sprawa :tak:
Ditka twoje dzielo boskie juz je widzialam ale znowu sie usmialam:-)
Kasiu a ta wyrawa wymarzona to na wlasna reke czy z biura jakiegos?
Kate mozna bilet taniej juz trafic! moja mama leciala ostatnio za 2tys zl wroclaw - chicago!

Dziekuje bardzo za pomoc przy allegro!!!!!!! kochane jestescie!

buziole

reklama
Aenye i jak tam?? dzieje sie cos bo mam dziwne przeczucie.

Ja dzis z trojka babli caly dzien, kumpel podrzucil swojego syna, w zamian pomogl przewozic graty. Fajnie miec dzieci w podobnym wieku, jakby ich nie bylo, zajmuja sie soba tylko syf po nich trzeba pozneij ogarnac heh.

Czy ktoras z Was orientuje sie czym szczepia w pl dzieciaki na pneumo i meningokoki? Ciekawam czy tym samym co w Uk. Bo jak nie to musze dwa razy z malym leciec spowrotem. Jak to sie cenowo przedstawia?

Kate kciuki zacisniete.:tak:

Dobrej nocki zycze.

maja, no zobaczymy, nastawiam sie na jutro/srode.. obys miala dobre przeczucia :-) ide spac, zeby sie wyspac w razie co.

a na pneumo i meningo nie szczepilam nigdy, nie pomoge. sprawdz w googlach moze, czym sie szczepi. w cenowo drogo, kiedys 3 serie po 600zl bylo! ale nie wiem, jak teraz. na rotawira 300zl, dwa razy trzeba szczepic, wiec 600zl w sumie. wy macie darmowe pewnie wsio...

no nic, dobranoc, babencje!

kate - lepiej mów co, bo nie wiem czy trzymamać kciuki - jak mi wyemigrujesz jeszcze gdzieś dalej to się powiesze:angry:;-)
aenye - a co na to lekarz?Pewnie póki co masz grzecznie czekac?:happy:
pingwinek - super z domem i planami:tak:

Nigdzie nie jadę, nie przenoszę się, itp...:-D
kciuki macie trzymać w pozytywnym znaczeniu - rozwojowo:tak:

Pati bidulka... nadal nic?

Szukam tych biletów, szukam - to dla Asi, bo tylko ona poleci (jesli...):tak:

Miłka u Was to sie przynajmnbiej coś w tym mnieście dzieje, ja wiocha obok, ale nie mogę, jesteśmy na 29 miejscu z 30 z naszego okręgu jeśli o rozwój chodzi ... muszę stąd zwiewać pókim młoda

Patt mam nadzieję, ze już na porodówce

kate - hehe:-D no to trzymam:tak: Dziś dam ci odp z biletami co i jak:tak:

cosmo - miałam pytac - Kto to ten Filipek krórego masz w opisie? Widziałam że miałaś tez jakiś czas żałobę w avatarze, zapominałam zapytac...

aenye faktycznie się nie odzywa, czyżby czyżby?:-)

laski, trzymac kciuki, by to nie byl falszywy alarm ;-) ale spanikowalam chyba, nie wiem, boje sie strasznie, dzizas. poprasowalam, zaraz poskacze na pilce, ale mnie juz boli, kuuuuzwaaaaa, nie wytrzymam!.. nie dostane zzo tym razem, przez glupia nagonke w mediach i kuzwa sram w majty ze strachu....

no ale trzymac kciuki i nie puszczac, dzis, najdalej jutro Feliks ma byc ze mna!!!! albo i nie Feliks, nevermind :-D

reklama
Do góry