reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

oplułam monitor:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i jak tam wieści z frontu???
w ramach łączenia się w bólu - też zaciskam zwieracze, najwyżej wyjdzie górą:blink:

Kasiu współczuje bardzo:nerd: mam nadzieję, że dziś lepiej:tak:

ja wczoraj miałam dobry dzień - jak mam cel, to jakos mi lepiej:-)

we wtorek byłam w Krakowie, po wizę i Asia dostała wizę do USA, więc w tym roku leci do cioci i babci na wakacje (mam nadzieję) i poszłyśmy na Wawel - ło matko co tam się działo:baffled: szybko spieprzyłysmy... i kurna nie odwiedziłam ZL

chyba się starzeję... nie dałam rady dwóm lampkom wina wczoraj:crazy:
masakra, po prostu masakra:confused:

lecę was poczytać dalej

reklama
fajnie z tymi wizami, ja nie mam, tzn nie probowalismy nawet. ale na pewno sie postaramy, tylko cos planow na wyjazd nie mozemy miec poki co.. kto mi zostanie na dwa tygodnie z TROJKA dzieci..?

ech. moze za pare lat we wrzesniu.. rodzice wzieliby ich do Turcji czy gdzie tam, a my do juesej.. ech, rozmarzylam sie :-)

no to sciskajcie, co mozecie, laski, ja tez sciskam, w ogole to jutro w ramach obchodzenia swieta jasniezmarlych ide swietowac roczek naszego malego kuzynka ;-) a co.

kasia
, to moja ulubiona choroba tez. wspolczuje. zaciskaj zwieracze tez :-D chociaz tobie najciezej penwie.. ;-)

a moje gluty chyba zaanginowane - oba dzis 38st i gardlo czerwone z bialym nalotem. D przyszedl z pracy i zaraz smigamy do lekarza. fak.

kasia - bidulko, mam nadzieje, że już lepiej

kate - zazdroszę wyjazdu do USA, jak byłaś na Wafelu to byś jakieś foty wrzuciła na galerię jak świętobliwie było ;-)

aenye - ściskaj ściskaj co by dzisiaj nie wylazł :-D

kurcze mój mały dziad mnie zaraził, napisz co ćpałaś jak byłaś przeziębiona :confused:

apap, wit c, sinupret w tabsach lub kroplach (3 mies bylam przeziebiona!!!), na kaszel juz na wlasne ryzyko herbapect i na noc supremin, bo kaszlalam koszmarnie. i krople do nosa, teraz tez biore, choc nie wolno ponoc. inaczej sie dusze, wiec trudno.

no i choojnia z grzybnia :-( nie urodzilam i chyba juz nigdy nie urodze, normalnie czuje sie lepiej niz kiedykolwiek. nic mi nie dolega i nic nie wskazuje na porod w najblizszym czasie. do lata pochodze jak nic.

no ja też wczoraj zarzuciłam apap bo zaczęło mnie ucho boleć :wściekła/y: nie ma lekko kuźwa jak nie urok to sraczka :dry: sinupret mam jakieś resztki to już też zeżarłam a do nosa wodę morską ;-) spoko luz jeszcze tylko niecałe 6 m-cy pikuś kuźwa :-D

Współczuję choróbstw dziewczyny, kurde wszystko przez tą pogodę, moja Nat znowu ma gorączkę - idealnie ku rwa co dwa tygodnie w weekend. Do tego katarzysko az ku rwa miło:wściekła/y: KIEDY WRESZCIE BĘDZIE CIEPŁO????

miłka - jak ci mało świętobliwości dziś to zerknij tu (moje ,,dzieło", dziewczyny widziały, ciebie wtedy chyba nie było;-))

kate - wow, super z Asią! A to na całe wakacje?

Ostatnia edycja:
kate - podaj dane, moja mama pracuje w biurze podróży (była dyrektorka orbisu założyła swoje i zatrudniła mamę za bagatela najniższa krajową....;-)) to sprawdzi - często na ,,nietanie" linie ceny są lepsze w biurach niż przez neta - są promocje, zbierane punkty itp itp.

ja zarzucilam ignora na smolensk i nie uslyszalam dzis ANI JEDNEGO SLOWA NA TEN TEMAT :-D nie wlaczylam zadnego serwisu w tv ani radio ;-) jestem zajebista!

no ale nie rodze ;-) zyje chwila, cholera, slabo, ze nie moge nic zaplanowac.

a najlepsze, ze Filip ma angine ;-) ech towarzysz dni ostatnich. oby Maks nie zlapal.

reklama
Aenye zawodzisz mnie, wchodze co jakis czas a tu nic...czekam!!!!! :-)

Laski a ja wam powiem (tylko co by nie zapeszyc tfu tfu!!!!!!!) od 2 miechow moje baby zdrowe, Mietek w przedszkolu codziennie. Mam wrazeie ze tutaj na wsi - czyt w Deblinie rodzice nie posylaja chorych dzieci do przedszkola tak chetnie jak w Wawie (dlatego tez dziwie sie Dita ze Twoje dzieci tak choruja) albo u mnie taka wiocha zabita dziurami, swierze powietrze itd itd. Wogole dziewczyny jak mi sie tutaj fajnie zyje. Nie potrafie nawet tego opisac slowami.

Pozdrawiam goraco i przesylam pozytywne fluidy.
PS U nas postanowione ze za 4 latka nastepne bobo. mamy mega duzy dom (200m) trzeba go zapelnic. Tylko najpierw musze zlapac chwile oddechu od bycia kura domowa i isc do roboty

Do góry