reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

oplułam monitor:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i jak tam wieści z frontu???
w ramach łączenia się w bólu - też zaciskam zwieracze, najwyżej wyjdzie górą:blink:

Kasiu współczuje bardzo:nerd: mam nadzieję, że dziś lepiej:tak:

ja wczoraj miałam dobry dzień - jak mam cel, to jakos mi lepiej:-)

we wtorek byłam w Krakowie, po wizę i Asia dostała wizę do USA, więc w tym roku leci do cioci i babci na wakacje (mam nadzieję) i poszłyśmy na Wawel - ło matko co tam się działo:baffled: szybko spieprzyłysmy... i kurna nie odwiedziłam ZL

chyba się starzeję... nie dałam rady dwóm lampkom wina wczoraj:crazy:
masakra, po prostu masakra:confused:

lecę was poczytać dalej

reklama
fajnie z tymi wizami, ja nie mam, tzn nie probowalismy nawet. ale na pewno sie postaramy, tylko cos planow na wyjazd nie mozemy miec poki co.. kto mi zostanie na dwa tygodnie z TROJKA dzieci..?

ech. moze za pare lat we wrzesniu.. rodzice wzieliby ich do Turcji czy gdzie tam, a my do juesej.. ech, rozmarzylam sie :-)

no to sciskajcie, co mozecie, laski, ja tez sciskam, w ogole to jutro w ramach obchodzenia swieta jasniezmarlych ide swietowac roczek naszego malego kuzynka ;-) a co.

kasia
, to moja ulubiona choroba tez. wspolczuje. zaciskaj zwieracze tez :-D chociaz tobie najciezej penwie.. ;-)

a moje gluty chyba zaanginowane - oba dzis 38st i gardlo czerwone z bialym nalotem. D przyszedl z pracy i zaraz smigamy do lekarza. fak.

kasia - bidulko, mam nadzieje, że już lepiej

kate - zazdroszę wyjazdu do USA, jak byłaś na Wafelu to byś jakieś foty wrzuciła na galerię jak świętobliwie było ;-)

aenye - ściskaj ściskaj co by dzisiaj nie wylazł :-D

kurcze mój mały dziad mnie zaraził, napisz co ćpałaś jak byłaś przeziębiona :confused:

apap, wit c, sinupret w tabsach lub kroplach (3 mies bylam przeziebiona!!!), na kaszel juz na wlasne ryzyko herbapect i na noc supremin, bo kaszlalam koszmarnie. i krople do nosa, teraz tez biore, choc nie wolno ponoc. inaczej sie dusze, wiec trudno.

no i choojnia z grzybnia :-( nie urodzilam i chyba juz nigdy nie urodze, normalnie czuje sie lepiej niz kiedykolwiek. nic mi nie dolega i nic nie wskazuje na porod w najblizszym czasie. do lata pochodze jak nic.

no ja też wczoraj zarzuciłam apap bo zaczęło mnie ucho boleć :wściekła/y: nie ma lekko kuźwa jak nie urok to sraczka :dry: sinupret mam jakieś resztki to już też zeżarłam a do nosa wodę morską ;-) spoko luz jeszcze tylko niecałe 6 m-cy pikuś kuźwa :-D

Współczuję choróbstw dziewczyny, kurde wszystko przez tą pogodę, moja Nat znowu ma gorączkę - idealnie ku rwa co dwa tygodnie w weekend. Do tego katarzysko az ku rwa miło:wściekła/y: KIEDY WRESZCIE BĘDZIE CIEPŁO????

miłka - jak ci mało świętobliwości dziś to zerknij tu (moje ,,dzieło", dziewczyny widziały, ciebie wtedy chyba nie było;-))

kate - wow, super z Asią! A to na całe wakacje?

Ostatnia edycja:
kate - podaj dane, moja mama pracuje w biurze podróży (była dyrektorka orbisu założyła swoje i zatrudniła mamę za bagatela najniższa krajową....;-)) to sprawdzi - często na ,,nietanie" linie ceny są lepsze w biurach niż przez neta - są promocje, zbierane punkty itp itp.

ja zarzucilam ignora na smolensk i nie uslyszalam dzis ANI JEDNEGO SLOWA NA TEN TEMAT :-D nie wlaczylam zadnego serwisu w tv ani radio ;-) jestem zajebista!

no ale nie rodze ;-) zyje chwila, cholera, slabo, ze nie moge nic zaplanowac.

a najlepsze, ze Filip ma angine ;-) ech towarzysz dni ostatnich. oby Maks nie zlapal.

reklama
Aenye zawodzisz mnie, wchodze co jakis czas a tu nic...czekam!!!!! :-)

Laski a ja wam powiem (tylko co by nie zapeszyc tfu tfu!!!!!!!) od 2 miechow moje baby zdrowe, Mietek w przedszkolu codziennie. Mam wrazeie ze tutaj na wsi - czyt w Deblinie rodzice nie posylaja chorych dzieci do przedszkola tak chetnie jak w Wawie (dlatego tez dziwie sie Dita ze Twoje dzieci tak choruja) albo u mnie taka wiocha zabita dziurami, swierze powietrze itd itd. Wogole dziewczyny jak mi sie tutaj fajnie zyje. Nie potrafie nawet tego opisac slowami.

Pozdrawiam goraco i przesylam pozytywne fluidy.
PS U nas postanowione ze za 4 latka nastepne bobo. mamy mega duzy dom (200m) trzeba go zapelnic. Tylko najpierw musze zlapac chwile oddechu od bycia kura domowa i isc do roboty

Do góry