o, moj ulubiony temat ;-)
ja mam okropny problem, bo bedac otoczona zabawkami mam oczaplas murowany i wszystko mi sie wydaje zajefajne. no i nie wiem, absolutnie, na co sie zdecydujemy.
mam takie typy poki co ;-)
aparat cyfrowy dzieciecy ;-) Fiol na topie robienia zdjec, oczywiscie najwieksza ekstaze wywoluje moja lustrzanka, wiec ja mam zawal serca za kazdym razem ;-)
warsztat lub garaz samochodowy (jedno z dwoch z racji braku miejsca) - dla Masia - polecacie ktorys garaz konkretnie?
bajkoczytacz (Fiol zamecza nas strasznie, po 20 razy te same bajki, uwielbia czytac..) - tylko drogie to cholerstwo i ksiazeczki! no ale jest krol lew i carsy w ksiazeczkach, no orgazm bylby
poza tym.. nie wiem. robota bym chciala, ale takiego zwyklego, co tylko chodzi i robi proste rzeczy, nie zdalnie sterowanego, bo to psuja z miejsca. a moze my im jakies szity przynosimy, nie wiem.
z gier to odpada, Maks niecierpliwy, wszystko rozwala zaraz.. Fiol zreszta tez. moze tablice lepiej do rysowania? ale boje sie, ze ta kreda ladowalaby wszedzie, tylko nie na tablicy..
Kasia, moi tez uwielbiaja ciuchy z postaciami bajkowymi (macie juz tv?
) - ale Carsy, Spiderman i ewentulnie troche Miki i Tom i Jerry. i tez lubia pistolety, ale dla mnie to jakies malo fajne.. ale chlopiece faktycznie i masz troche racji ;-) ale mnie wkurza ten dzwiek. jeny, my mamy takie karabiny (dostali od babci w hurtowni), a moze nie karabiny, cos kolorowego i dziwnego, co mega drze ryja ;-) DROP YOUR WEAPON! HANDS UP! DON'T MOVE! FIRE, FIRE!
po 15 minutach migrena murowana :-/ i cholerstwo nie chce sie zepsuc ;-) w przeciwienstwie do innych chinszczyzn ;-)
lucky dobrze, ze zrobilas bete, bo watpilam w twoje testy mimo uffa ;-) buzia. lec szybko i sczekautuj, co sie dzieje, ze @ brak.
Dita, mega wspolczuje. glownie stresa. biedna mala :-( dobrze, ze tylko tak sie to skonczylo. fajnie, ze wam sie udalo spotkanie z
kate :-)
a mnie boli gardlo i rozklada cos :-( brrr. to przez ta zimnice cholerna. faks.