reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Evinka, dawaj :-) ale watek martwieje nam momentami ;-)

dziewuszki, pokaze fasoline, zdjecia baczkow moich murzynskich po wakacjach i w ogole nawet siebie ;-) ale dopiero po obronie; rzygam na razie praca, idzie mi masakrycznie, chyba nie umiem pisac krotko i na temat; mam 18 stron (mialo byc 30), a jestem dopiero w 2 rozdziale (z 4) masakra... bedzie z 50... a mam czas do czwartku wieczorem, w pt wydruk i skladam w dziekanacie, poprawki zrobie juz pozniej. takze uzbrojcie sie w cierpliwosc ;-)

ps mam juz brzuszek :-D

Hej !

aenye - Dzieki ;)
życze powodzenia w pisaniu pracy i 3mam kciuki !
Chcialam dozucić zdjęcie mlodego do galerii grudniowych ale nie wiem jak to zrobić do kogo mam wysłac ?

cześć Evinka.

Co do zdjęć - wchodzisz TUTAJ, , piszesz ,,odpowiedź" - tak jak na tym wątku - i wklejasz zdjęcie. Są różne sposoby dodawania zdjęć, wszystko o ,,zawieszaniu" zdjęcia w wątku który podała kate. Albo możesz na początek wkleić zdjęcia tu na tym wątku, myślę że nikt nie będize miał nic przeciwko, a chętnie zobaczymy Twojego szkraba.

aenye
- no i?????

kate, nonek - mój tata wtajemniczony, pyta tu i ówdzie o cabana, może się uda znaleźć takiego prawie-bez-hormonów:) A Ala już odlicza dni:) Buzia!

nieistotna - a cóz takiego skatowałas? Ja ostatnio obejrzałam ,,Lektora" - polecam - ekstraklasa oraz ,,Incepcję" - nie dałam rady, jak dla mnie kolejny amerykański shit, marna podróba Matrixa....

hej :-)

no obronilam sie, 4,5 :-) ciesze sie! a jaka ulga!

poza tym skonczylismy remont pokoju chlopakow, wyszlo SuPER, pokaze zdjecia w czwartek, kiedy bede juz miala dywan, polki i w ogole wsio. ciesze sie bardziej niz z dyplomu chyba ;-)

squo, gratki!

a propos ksiazek, moja kolezanka z roku wydala niedawno ksiazke, miala promocje w empiku .. 21 lat ;-) i wlasnie sie naklad skonczyl, po moze 2 miesiacach? normalnie rewelacja :-) moze sie kopne w tylek, hehe ;-)

Gabriel i Fantazja - Sylwia Waszewska - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl

Dita, a ja zakochana w incepcji, tym szicie ;-) dla mnie jedna z niewielu wartych obejrzenia produkcji w kinach uostatnio :-)

reklama
Do góry