reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hehehehe:-D:-D:-D

pogoda do doopy:baffled:
jesień, fak, jesień:dry:

też bym sobie powakacjowała w jakimś ciepłym kraju, ach:tak:
ino pracować trzeba, no time:-(

u nas wsie zdrowe, jakoś leci
buziaki:-)

reklama
Ale jaja, Orbis padł.....:szok::szok::szok:
...w sumie było to do przewidzenia - zły system zarządzania, pchanie ogromnych pieniędzy w coś co się nie zwraca i sprzedaż spółki Francuzowi - jeszcze za moich czasów mówiono że jest to celowe działanie niszczenia Orbisu. Spisek konkurecji itp...

heh... jak fajnie że moge miec to w du pie:tak:

Dita odrazu o Tobie pomyslalm jak uslyszalam w radiu O ORBISIE :-):-D;-)
my wlasnie poszukujemy jakis wakacji zeby sie troszke wygrzac przed zima.
najpewniej egipt bo tam jest pewna pogoda!!!

Patrycja a wy gdzie wyruszyliscie????

u nas ok!
malej wychodza gorne dwojki i mi goraczkuje, do tego masa kupek! mam nadzieje ze to od zebow anie rozkrecajaca sie choroba bo z wakacji beda nici!!!

pozdrawiam dziewczynki

acha od poniedzialku jestem prawdziwa ciacia , mojemu bratu urodzil sie syn!!!!

hej laski :-)

Ditus, ja tez zaraz o Tobie myslalam, slyszac o orbisie. normalnie mi sie to w glowie nie miesci, taka wielka firma. dobrze, ze ty juz masz to z glowy!

kicia, bylismy w Turcji, bylo rewelacyjnie, idealna pogoda, czulam sie jakby nigdy nic - zadnych, doslownie zadnych mdlosci, slabniec - ledwo wrocilam i mam to z powrotem :-D chyba musze sie przeprowadzic.
no i gratuluje bratanka!

ogolnie wylenilam sie za wszystkie czasy, jak nigdy, opalona jestem i piknie naladowalam akumulatory na cala zime! i do tego dzidzia zniosla dzielnie wojaze mamusi, wczoraj ja podgladalam, machala wszystkim, czym sie da i nie chciala dac sie zbadac. ufff. ma juz 6,5cm :-) i sliczny profil, i paluszki... ach :-)

Aenye - fajnie że wyjazd udany. :-) Co do fasoli to ja się ciągle nie mogę przyzwyczaić do tego, że jesteś w ciąży :D Może wklej jakieś foto swojego brzuchowego potomka :)

kicia - gratulacje!:) ps - W weekend byłam w Twoich stronach :)
aenye - super urlopik, noooo - to po takim wypoczynku werwa do pracy murowana:)
Super z fasolinką - masz zdjęcia?

My byliśmy w ten weekend u kate - musiałam naładować akumulatory w górach (Istebna cuś nie wychodzi, ups...:confused2:) - byliśmy wszyscy w Górach Stołowych na Szczelińcu Wielkim - było bosko - Widoki zapierające dech, pogoda super a Natki dzielnie same wdrapały się bez problemy na sam szczyt - było cudnie i tego mi właśnie brakowało.
Kasia, Pawełek - dziękujemy:tak::tak::-)

reklama
To i ja się zamelduję, że żyję...
Choroby nas dopadły, krew mnie zalewa. Filip od dwóch tygodni chodzi do przedszkola (prywatne :crazy: 500zl :wściekła/y:do 3państowych się nie dostał) gdyby nie te chorobska byłoby świetnie, i wolnego mi w pracy nie chcą dać.. uch

Dita Kate zazdroszczę spotkania ;-)
Kici gratki dla brata, moja najlepsza kolezanka właśnie też urodziła, ło matko 4200gr, bez nacinania, godzinke, 3 parte i plum :szok: dziś byłam oglądać małego krasnala:-) słodziak

A tak w ogole to jesień już, i zimno mi wciąż, ja powinnam się na stałe do ciepłych krajów przenieść.
Lece katować kolejne filmy.
Ściskam przyciskam, podczytuję na bieżąco

Do góry