reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna, no wlasnie, ja mam zawsze dylemat z tym sinupretem, kiedy go dzieciom daje. ogolnie to tamtego sinupretu niemieckiego daje sie wiecej. a tego tylko 10=15 kropli. i zastanawiam sie, czy taka ilosc alkoholu jest faktycznie szkodliwa? bo generalnie zauwazylam, ze ten nasz lepiej dziala - przez to dzialanie rozgrzewajace wlasnie..

reklama
Helou, biochemia zdana, właśnie się organizuję do życia spowrotem.
Gorzej że D. chory i cały dom na mojej głowie, a pewnie i dzieci się w weekend rozłożą do kompletu. Ja od czasów ciąży zawsze zdrowa ;-)

kasia!!!!!!! zapomnialam pogratulowac!!!!!!! wiec mam druga szanse :-D gratulacje mega mega mega wielkie, superwoman!!!

a co ty myslisz o tym alko dla dzieci? 19% w 1,5ml? tak ze -5 dni 2-3 razy dziennie?

Kasia ja również gratuluję! Dobrze, ze przypomniałyscie o tym sinuprecie zapodam majce. Ona biedna dalej goraczka powyżej 40 stopni, czekam na reszte leków bo maja być po 17:30

aenye na majówkach to nie o Tobie, nie martw się

cosmo, a ty dawalas juz jakies szczepionki doustne malej? wez daj, moze cos pomoze.. przeciez ona ciagle chora, bidulka..
ja wlasnie skonczylam dawac Filipowi broncho-vaxom (jak ribomunyl). no zobaczymy, mam nadzieje, ze bedzie mniej chorowal..

Powitawszy.

kasia - gratulacje!!!!:tak:
Mam chwile bo A właśnie zawiózł obie latorośle na tańce, a i odpukać zdrowe chwilowo tfu tfu tfu
Ale grypą nieźle straszą wszędzie:confused2:
No i dopóki mrozu nie będzie to tak to właśnie wyglada

Potwierdzam,że inhalator na wszelkie nieżyty dróg oddechowych najlepszy ze wszystkich sposobów leczenia. Ja stosuję głównie samą sól fizjologiczną, ale mam też i mucosolvan. Tylko to wykrztuśne więc nie na noc.

Za to ja dziś zdycham, wczoraj byłam na basenie i chyba przeforsowałam jakiś mięsień bo szyją dziś ruszać w ogóle nie mogę. Jak do jutra nie przejdzie to nie wiem, fastum czy inny ketoprom kupić? czy co?

Helol
Dzieki za info o kropelkach.
Wiem ze moze zanudzam bo temat juz walkowany byl kilka razy ale mozecie powiedzeiec jakie nebulizatory uzywacie i czym sie kierowac kupujac pliissssssss.

My dzis caly dzien w domu z Pyza. Turami gosci przyjmowalysmy bo przez ponad dwa tygodnie jak Basia byla u mnie z nikim sie nie widzialam. Az o 15 Pyza padla i dopiero ja obudzilam.

Kurcze u nas jak w kalejdoskopie sie wszystko zmienia. Dopiero narzekalam M w domu nie ma wcale, mial na 3 miechy wyjezdzac ale to wszystko na wodzie pisane i nie wiadomo jak dalej z robota. I martwie sie ze jesli chociaz z tydzien wolnego bedzie mial to finansowo z wyjazdem do Pl nie damy rady. A szkoda by bylo bo prezenty juz prawie wszystkie kupione.
Potrzebuje stabilizacji finansowej bo ostatni rok to masakra..
Dobra koniec narzekania.

Kasia gratki.

Dita moze by Cie malz wymasowal ;)

Maja- hehe, właśnie małż po kremik się udał:cool2: Chiba mu mnie ciut szkoda. W myślach ci czyta:cool2:
Maja - ja mam taki inhalator. Kierowałam sie... ceną;-)
I trzymam kciuki za robotę M. Wiem jak to z robotą i kasą....
My np chcieliśmy strasznie was odwiedzić w tym roku - nie daliśmy rady ze względu na kosmiczne ceny biletów.. Ale co się odwlecze to nie uciecze;-)
Uszy do góry - wiadomo jak jest z kasą, raz na wozie raz pod wozem. Teraz ,,pod" - to zaraz będzie i ,,na" :tak::tak:

Ostatnia edycja:
ejo ja mam taki inhalator Inhalator pneumatyczny Silvestro z maseczką dla dzieci - drobny sprzęt medyczny - inhalatory i nebulizatory -

a kierowalam sie tym ze taki mieli w hurtowni i sobie zamowilam:cool2:

i dalej nie wiem czy robicie inhalacje na gorne czy dolne drogi oddechowe, czy w waszych inhalatorach nie ma takiego rozroznienia, bo w tym jest nakadka i w zaleznosci czy sie ja nalozy czy nie to inhalacje sa na gorne albo dolne drogi oddechowe

kasia gratuluje pani doktor:-D

maja trzymam kciuki za przyjazd do PL

ja drugi dzien inhalacje robie, zobaczymy co to da

z Helena zapisalam sie na 9 grudnia do laryngologa, jak jej kaszelnie minie do tego czasu to pojde, Hance na szczescie bol ucha minal, bo terminy jak widac kosmiczne

reklama
moja Hania ma faze na balet, totalna fascynacja i wlasnie sie zastanawiam czy nie kupic biletow na jakies przedstawienie baletowe, ale wszystkie po 2 godziny trwaja, myslicie ze dziewczyny dadza rade tyle w teatrze wysiedziec?

Do góry