Aenye - fascynuje mnie co to za trasa. Ja znalazlam z takich bocznych tylko Smoluchowskiego, potem Potokową do Słowackiego, ale w prostej linii to za bardzo nie jest, no i prowadzi od samego początku Traugutta, bliżej Głównego niż Wrzeszcza. A potem jest wielkie nic, bo tam jest ten stary nasyp wszędzie i park trójmiejski i nie ma ulic (tj. są ścieżki z błota), więc dojazdy są albo Sobieskiego, albo Jaśkową albo Słowackiego - Smoluchowskiego na jakimś etapie łączy się z Sobieskiego i tak. Może byś kiedyś w ogóle do mnie wpadła, jak jedziesz tamtędy, bo mieszkam 1 km od Carrefoura ? Zapraszam na herbatkę :-)
U mnie z rozmiarów - Piotrek ma 26, Maciek 22
Joasia, u mnie raz poszedł na mszę i się przestraszył dzwonów i niestety jakoś nie chce chodzić. Może jak się zacznie religia w przedszkolu to się przekona. U nas jest taka gites msza dla przedszkolaczków - cała msza praktycznie tańczona i śpiewana, oprócz ewangelii. Wszystkie dzieci mogą wszędzie włazić bez stresu, gadać, nawet czasem jakieś dziecko wyjmie zawartość tabernakulum ;-) Ogólnie ganiają po ołtarzu, aż szkoda że Piotrek się nie chce tam pojawiać. Teraz jak Maciek trochę przestawi sen na inną godzinę, to planuję go zabrać, może wtedy Piotrek się przekona i też będzie chciał chodzić. Co do rządzenia to też ma czasem takie filmy Ale nie jakoś bez przerwy.
U mnie z rozmiarów - Piotrek ma 26, Maciek 22
Joasia, u mnie raz poszedł na mszę i się przestraszył dzwonów i niestety jakoś nie chce chodzić. Może jak się zacznie religia w przedszkolu to się przekona. U nas jest taka gites msza dla przedszkolaczków - cała msza praktycznie tańczona i śpiewana, oprócz ewangelii. Wszystkie dzieci mogą wszędzie włazić bez stresu, gadać, nawet czasem jakieś dziecko wyjmie zawartość tabernakulum ;-) Ogólnie ganiają po ołtarzu, aż szkoda że Piotrek się nie chce tam pojawiać. Teraz jak Maciek trochę przestawi sen na inną godzinę, to planuję go zabrać, może wtedy Piotrek się przekona i też będzie chciał chodzić. Co do rządzenia to też ma czasem takie filmy Ale nie jakoś bez przerwy.