reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe, kasiu_z - najlepszego dziś dla Darka;-)
A dla kate z Pawełkiem z okazji rocznicy - duuuużo wiecej takich rocznic:tak::tak::tak:

aenye - może u nas niższe leroyu bo dopiero otworzyli, to i promocje robią jedna za drugą, ale na całej podłodze, na tej samej desce z obi zaoszczędziliśmy 300 zł:szok:

pingwinek - priv....:blink:

Acha - gratki maluchopostępowe:tak::-D

hej...
fajnie ze sie cos ruszylo na forum...

u mnie bez zmian dzien w dzien odwiedzam dzadka na intensywnej terapii, z ta roznica ze zrobili mu tracheotomie i wybudzili ze spiaczki, caly czas probuja odlaczyc od respiratora ale nie daje rady
rozmawiamy na migi bo przez ta rure nie ma glosu, a juz jest w pelni swiadomy i wszsytko kuma...

no to tyle, poza tym czuje ze popadam w depresje i czuje sie strasznie, wiele rzeczy mnie ostatnio przeraza, chyba tylko Agatka mnie trzyma przy zdrowych zmyslach

Hej hej, ja też popadam w depresję. Jakoś nie widzę końca ogólnego dnia świstaka oraz jednopensjowej porażki finansowej. No ale najważniejsze żeśmy zdrowi w miarę. :-)
Najgorsza ta pogoda beznadziejna...
Jutro jedziemy do teściów znów na tydzień. Trochę mi się nie chce w ten deszcz, może chociaż pogoda się poprawi, bo w deszczu to dzieci trochę dom roznoszą...:nerd:

Hehe depresja powiadacie...:)
Ilekroc przykladam glowe do poduszki rzeczy ktore w ciagu dnia wydaja mi sie blahe w nocy nabieraja rozmiarow...
chyba weszlysmy w taki wiek hehe

U M to raczej nie swinska grypa bo juz dzis sie ok czul i pojechal do pracy...ale stracha mielismy.

A ja nie mam czasu o depresji myśleć, zap..dol non stop, już nie mogę.....
kate - kiedy ten wyjazd nad Rokitno??? Bo musimy, ale to musimy jakoś odpocząć oboje, aaaaaaaaaaa:errr:

ee to ja mam najgorzej po przebudzeniu, straszne to, nie moge wstac i nic mi sie nie chce :((( to chyba niezalezne od wieku, do tego sie rozkladam od kilku dni bola mmnie plecy, dzis caly dzien czulam sie jak nacpana, a teraz mam 37,6 na nic sily nie mam

dziadek bez zmian, nie moga odłaczyc go od respiratora bo po godzinie strasznie ciezko oddycha i nie dalby rady sam oddychac, a on sie wkurza i chce wstac z tegp lozka bo na tym respiratorze wydaje mu sie ze wszystko dobrze no i rozrabia, chce wyciagac sobie rurki wiec go szprycuja uspokajaczami :(

Hej, hej:-)

Dita - STO LAT:tak::tak::tak:
Hehe gówniara jedna no, jeszcze z 2 z przodu:-D
No u nas 13 stuknęło, niesamowite:shocked2:
Rokitno - kochanie jedziemy 31 lipca, więc musicie być u nas 30 wieczorem
namiot i materace ze sobą, jak samochód???

Agaton współczuję bardzo, jak najwięcej z dziadkiem rozmawiajcie, a jak z rehabilitacją?

Gratki bezpieluchowców, raczkowców i pełzaków oraz chodzących dzieci
wsiem powodzenia CVowego i miłego weekendu i wypoczywającym dobrej pogody

Maju dobrze, że to nie ta choroba:szok:

Kasiu głowa do góry, na pewno coś wymyslicie:happy2:

Dla Was wszystkich Buziaki:-)

a ja sie wlasnie zatanawiam czy nie jestem w ciazy i mam ku temu wszelkie podstawy ;) musze kupic test by potwierdzic, zobaczymy ;) chcialabym synka ;)

reklama
Do góry