reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej
ale tu puchy
Dita wszystkiego naj :-)
No i gratki na wpół wykonczonego salonu :tak:
Pingwinku trzymam kciuki za Sare pisz co i jak
Cosmo u mnie jak dzieci chore to tez okna otwieram zeby wygonic zarazki nawet w nocy :tak: zawsze lepiej w chlodzie spac niz sie pocic

U nas upały :-) cały weekend bylismy nad jeziorkiem w augustowie zaliczylismy kapiele Młody nic sie wody nie boi lezie az sie nos zanurzy nie wspomne o nurkach no w szoku jestem Maja w kółku zasuwała tez w niebo wzieta, mnie zjadły komary strasznie ale za to sie opaliłam :cool2:

dziękuję pięknie:tak: Jesuuu... ostatni dwója z przodu......:cool2:

Jupi, kasa z pita wreszcie przyszła, od razu została wydana:-D Podłoga kupiona, będzie deska barlinecka w kolorze jesion. Jak to dobrze,że otworzyli nam właśnie liroymerlina czy jak się to pisze nieważne;-)
Ważne że w porównaniu do Obi mają o niebo lepsze ceny:tak:

Kamila - oj zazdroszczę jeziorka, zazdroszczę.... My na razie zapracowani po uszy, o urlopie chociażby trzydniowym nie ma mowy...:no:

Dita wszystkiego naj naj...gowniaro! :-)

Kamila tez zazdroszcze jeziorka, jak chcemy sie wybrac to akurat pada :no:

U nas chorobska odeszly, ale mam pietra isc do lekarza na kontrole, mam nadzieje ze niczego nie uslyszy w pluckach bo sie zastrzele.Czasem slysze jakies charczenie :confused:

Z nowosci to Sara zaczyna chodzic. Wczoraj po trzy kroczki,dzisiaj po 5-7 sama idzie. Szok, bo myslalam ze ze wzgledu na swoja mase bedzie pozniej chodzic.

Dita STO LAT!!!!!

chorym zdrowka
U nas M chyba bedzie sie na swinska grype badal bo cos z nim nie tak
Lece spac
wsie pozdrawiam

Witam z rana
Pingwinku gratulacje dla saruni :-)
u nas raczkowanie od dwóch dni rozpoczete popyla po całyn domu ulubiona zabawka to drzwi, Filip to chodzaca papuga wszystko powtarza :-) ulubione słowo to ostatni co to? :cool2:oraz lolano czyt. kolano no słodki jest taki rozgadany w koncu
Dita super ze podłoga kupiona :tak:
Nasze panele nadaja sie do wymiany :confused: po ostatnich upałach i dusznosciach podniosła nam sie strasznie podłoga
Maja zdrówka dla M oby nie grupa
Dobra ide ogarnac chałupke i spadamy do zoo :cool2: zobaczyc misia

o, wreszcie ruch :-) jak milo!

Dita
, ta deska super!! a ceny nizsze rzeczywiscie?? mi sie wydaje, ze duzo wyzsze :no: przynajmniej na niektorych artykulach, dawno nie patrzylam na panele itp, ale lampy, karnisze, tapety - wyzsze! aaa, ale w stosunku do castoramy chyba, obi lampy ma najtansze, ale reszty nie znam, zaopatrywalismy sie w castoramie glownie.
ale niewazne, super, ze macie takie cus blisko :-) zawsze ta roznica taniej niz benzyna :-)

kamila, super z wypadem! uwielbiam plywajace golasy ;-) my dzisiaj wybywamy nad jezioro, alez mamy piekna pogode.... :angry: leje cala noc, caly ranek. szok, no mozna sie pochlastac.

jada w sumie chlopaki z moimi rodzicami, ja zostaje tam do jutra, bo potem jedziemy do szczecina na wesele (moj men jest zajebisty, wyjezdzamy o 6 rano w sobote, 5h jazdy, w niedziele po poprawinach o 18-19 wracamy. alez sie pobawimy na relaksie!.. no coz. pracoholik niespoleczny).
potem wynajmiemy domek na jakies 3 tyg pod koniec lipca. fajno :-) maam nadzieje, ze pogoda lepiej dopisze..

maja,
oby nie swinszczyzna! a co na to wskazuje?

pingwinek
, mojemu ciagle cos charczy, juz nawet z tym nie laze. katar nieustajacy.

ja sie na henku wybawilam za wszystkie czasy, niedziela - mistrzowska! bylam 0 5 w domu :-) na szczescie mama u mnie spala i ogarnela halastre z rana ;-)

co poza tym.. nuda ;-) frajera strzelilam na allegro, laska wystawila buty ecco nowe za 100 kup teraz z przesylka gratis, 60 licytacja; i ja przyzydzilam i zalicytowalam. jutro koniec aukcji i juz za stowe jest.. alez ze mnie frajer!!

a, i wczoraj wyslalam swoje pierwsze cv i list ;-) zobaczymy :-) trzymajcie kciuki, bo to by bylo cos fajnego!..

a, jeszcze sie dziecmi perfidnie pochwale ;-) szatany oczywiscie nadal okrutne, pomysly w typie wynalazcy, Maks sie zmienil w histeryka z rzutami na glebe, ale:
gada normalnie jak stary, nawet minizdanka, typu 'tata idzie' (tata ide), 'kto idzie' (to ide?), a co to, mama daj, itp. a, i powtarza: 'co za banda' za moja mama ;-) nawet ciocia mowi ;-)

a Filip od dwoch tygodni spi bez pieluchy, bez wpadek i sam sie oporzadza w lazience, ja tylko pupsko wycieram. luksus!

Dita, ja nadal bez pita :wściekła/y:

reklama
Hej hej,
Dita 100 latek!
Aenye - super że heniek się udał. Ja w przysżłym roku na bank idę. W tym znów kasa :-( stanęła na przeszkodzie... Gdzie jedziecie do domku?
Pingwinek, gratki chodzeniowe, widać geny górują nad masą ;-):-)
Kamila - gratki raczkowe :-):-)
U mnie dalej tylko pełza Maciek , za to w końcu sam usiadł. No i chodzi przy meblach, więc nie wiadomo czy w ogóle będzie raczkować. Na razie się nie zanosi :-p

Do góry