reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kicia pisz jak sie czujesz???:-)

Dziekuje dobrze :tak:
mdlosci mnie troche mecza ale ogolnie ok!!!
troche sie strachu najadlam ostatnio bo mialam male plamienia , pojechalam do szpitala i okazalo sie, ze zrobil mi sie polip i to z tego!
z dzidzia wszystko ok. ma juz ponad 15mm ;-)

Lucky pochwal sie lazienka!!!
a jak dzieciaczki?
rozrabiaja?
bawia sie z Matylka?

Pati NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny udanego weekendu!

pozdrowionka dla wszystkich

Siet wcieło mi posta

Patrycja Sto Lat i spełnienia wszystkich marzen :tak:
Kicia jak najmniej dolegliwosci ciazowych
Lucky pochwal sie kuchnia
Dita Kate cudownego wypoczynku
Suger zdrówka

Ja od poniedziałku z mamą i dziecmi na wiosce :-) było bosko cisz spokój ptaszki upał dzieci w basenie sie moczące od rana świeże powietrze winko wieczorami kawka na tarasie z rana plotki
I moje dziecko wkońcu jest bez smoka dzisiaj trzecia noc :tak: zobaczymy ile razy sie obudzi Jej ja ja sie ciesze bo to chyba juz jedyne dziecko tu na BB ze smokiem :-p

Witam sie :-)
Bosko moj Fifik przespał cała noc :tak: rano wstał i przyszedł do nas do łózka i wcale nie prosi o smoka :-)
Cosmo u naz tez był ostatnio non stop prawie ze smokiem praktycznie od kiedy maja sie urodziła :-( wczesniej tylko z nim spał i wiem ze to tylko z mojego lenistwa miał go tak długo bo bałam sie wrzasków i innych takich :sorry: Cosmo trzymam kciuki zebys znalazła siłe w sobie i odzwyczaiła swoje bąble :tak:
Przedemną Maja teraz ale poczekam chyba z miesiać jeszcze
Mamy piekna pogode i zero planów na dziś poza piaskownicą
Miłego dnia

Kamila u nas Majka ma smoka tylko do spania, ale jak zdarzy jej się zapłakać w dzień to woła że chce cycucha... próbowałam ją odzwyczaić, ale tak sie darła, że ja głupia zmiękłam.. już nawet powiedziałam jej, ze przyjdzie smoczus i zabierze jej smoka a w zamian da coś innego i co schowałam smoczek dałam bidon do picia a ta takiego wrzasku w nocy narobiła, że mam zadzwonić do smoczusia, że ma jej w tej chwili oddać smoczek bo ona będzie płakała... a ja głupia oddałam jej tego smoka. Teraz jest on już na wykończeniu i postanowiłam, że nowego nie dostanie... a jeszcze moja mama na mnie krzyczy, że mam jej nie zabierac bo ja ze smoczkiem chodziłam do 5 roku życia :baffled: no ale Majce na pewno nie popuszczę jeszcze w tym miesiącu postaram się aby dzieci bezsmoczkowe były

Dziewczyny udanego długiego weekendu :-) my na razie w domu Milak ma zapalenie obu spojówek wyglada jak mały chińczyk :sorry:

Miała być szczepiona za freee w żłobie na ospę wiatrówke i pneumokoki i z powodu oczek nic z tego szkoda bo szczepionki finansuje miasto, może się załapiemy jeszcze przydało by się przed pójściem do przedszkola takie szczepienie.

Odpoczywajcie :tak:

kamila, powiedz na ile podbic kazda aukcje, to podbije :-) sliczne ciuszki!

u nas tez smoki gora, na razie sie nie spinam, bo mi sie nie chce. ;-) moze w wakacje bede bardziej asertywna, ale cos czuje, ze moze byc problem z moimi rodzicami, z ktorymi pewnie bede wypoczywac :confused2:

reklama
Do góry