reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nie ruszam sie z domu :no: co wyjde to grad mnie gdzieś dopada
Kicia jak sie czujesz :-)
jestem juz 2 miesiace po terminie szcepienia na wzw z maja :szok: bo cały czas albo ja nie moge albo nie ma miejsca w przychodni albo młoda zasmarkana czy to ma znaczenia ze juz tyle czasu po termnie???
Aenya :-D:-D własnie sobie wyobraziłam jak nurkujesz w smietniku ;-)
I wogole to jestem zła bo popsuł mi sie aparat nie wspomne o tym ze pare dni po upływie gwarancji :/ i nic nie moge uwiecznic na zdjeciu dodam z mam manie robienia zdjec aj pecha mam normalnie zwrot podatku pewnie dopiero w sierpniu i dopiero wtedy kupic bedziemy mogli nowy :(

Ostatnia edycja:
reklama
witam

faktycznie pogoda rewelacyjna, nie ma co

licze na to ze sie wypada do 11 a potem juz tylko cieplo i slonce:-D

dzis bylam z dziewczynami na szczepieniu, dzielne byly obie

smiesznie bo i Hania i Helena waza 13kg, ale lekarka stwierdzila ze nie mam sie co martwic o Hanke, poszla w mamusie:sorry:

generalnie jestem zadowolona, bo odbebnilam bilans i szczepienie, wyciagnelam skierowanie do ortopedy i zapisalam dziewczyny, no i sama sie zapisalam do lekarza i dentysty, ufff

aenye nie bardzo rozumiem jak ktos kto ci w tylek wjezdza, moze sie jeszcze czepiac, duren:angry:

ja ostatnio o malo wypadku nie mialam, facet wyjezdzal z uliczki osiedlowej i nie mam pojecia, nie widzial mnie czy co, w kazdym razie centralnie mi w bok wcelowal, na szczecie ja odbilam w bok, on tez i jakos sie uchronilismy, potem mi migal switlami, przepraszal, a ja myslalm ze do pracy nie dojade ze stresu:angry:

kamila to pech z aparatem, zazwyczaj sie psuje sprzet tuz po gwarancji, juz oni dobrze te terminy gwrancyjne maja obliczone:dry:

kurcze, dziś już obie moje bidy na antybiotykach
a tak się cieszyłam że Nat od ponad pół roku nie miała anty a teraz boję się żeby się nie skończyło jakimś zapaleniem, trzeci dzień ma gorączkę 39 i kaszle brzydko.
Po nurofenie spadła jej do 38,2, teraz dostała paracetamol
A moja psiapsióła właśnie napisała mi na gg że jej siostrzeniec miał tydzień temu sepsę, była walka o jego życie którą wygrał mały.
Jezu, ja chyba spac dzisiaj przez tę bidę małą moją nie będe.....

Wszystko przez tę pier doloną pogode Ile można???

Kicia za tą cenę jaka nas interesuje to znajdziemy max do 23metrów a to dla 4osobowej rodziny stanowczo za mało, moja mama ma kuchnie większą. Teraz w ogóle żałuje, że się przeprowadzałam nie byłoby całej tej szopki a i dzieci się do taty przyzwyczaiły i Majka ciągle się o niego pyta, albo czasem jak placze, to woła, że chce do taty :baffled: znowu przeze mnie będą miały psychę zrypaną... bo jednak takie małe istotki to bardzo przeżywają...

Kamila mój Michas tez nie miał jeszcze wzw powinien miec pół roku temu, ale ciągle mu cos było i w ogóle to się pochwaliłam, że zdrowy a teraz ma goraczkę i go kaszle az mu tam charczy w gardełku. Nie wiem może przez to, ze spał mi ponad 2h na dworze, zawsze coś, mam nadzieję, że przejściowe

atol zazdraszczam Ci Gdyni :tak:

Dita zdrówka dla Twoich dziewczyn

O ja :) chyba wszyscy poszli na wybory :-p
Dita Cosmo zdrówka dla dzieci
My cały dzień w domu :baffled: pogoda do d upy jakaś ogólnie to czuje bardziej pazdziernik niz czerwiec oj lato lato gdzie ty
Aenya jak imprezka??

dita jak tam dzieci?

cosmo zdrowia dla twoich maluchow, oj choruja duzo, w ogole jakis koszmar z tymi chorobami

u mnie tez sie cos zaczyna znow, czy moze od szczepionki byc?

Helena w nocy dostala mega katar, ale normalnie ciurkiem z nosa woda leci, nie ma temperatury, nie ma kaszlu, tylko ten katar

w zwiazku z tym nocke mialam z glowy, a w dzien tez sie nie wyspalam, bo sie nie dalo, kawa rzadzi:sorry:

u nas pogoda znosna, bylysmy na spacerze, jedyny moment kiedy dziewczyny grzeczne i swiety spokoj:sorry:

dziewczyny wiecie jak to jest ze studiami podyplomowymi, musza one cos miec wspolnego z pierwotnymi studiami czy nie?

reklama
hejo jejo

u nas sam chrzest przesliczny, ale z atrakcjami.
ogolnie to w pt pojechalismy dopiac wsio na ostatni guzik, a tu prosze - okazalo sie, ze kosciol w remoncie!!! rusztowanie do sufitu tuz przed oltarzem, podloga skuta, wszedzie pyl i syf. koles nam nie powiedzial, ze planuja remont, kumacie!? i w ogole wyjechal, nie zadzwonil, nic. inny ksiadz mial nam prowadzic chrzest. na szczecie okazal sie cudnym i zalatwil nam chrzest w okolicznej kaplicy i bylo slicznie, milo, kameralnie. takze nawet lepiej wyszlo.
imprezka za to srednio udana, spierdzielilo sie to paraszyno totalnie... miejsce piekne, ale obsluga na 0, jedzenia za malo, wsyzstkiego zabraklo.. dobrze, ze goscie kochani i wyrozumiali, bo palilismy sie ze wstydu :-( pieprzona, pieprzona baba. az sie nie chce gadac. kuzwa, nawet napoje na stolach byly przeterminowane, wyobrazacie sobie!..
nie, no koniec, bo az mi sie plakac chce. kasy jak lodu to kosztowalo, a wyszlo totalnie beznadziejnie. nawet pogoda wstretna. ehh :-(
ale najwazniejsze, ze wygonilismy szatanstwo z babelkow :-) i oblowilismy sie w sliczne swiecidelka ;-) hehe

za to moja mama strzela jakies fochy od wczoraj, przysiegam, ze znowu nie wiem, o co, ehhhh

atol
, nie wiem :-(

Do góry