reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No to ja czekam na fotki z chrzcin :)
A za przeterminowane napoje bym nie zapłaciła i pewnie bym jeszcze jakałs afere zrobiła :-p
Ja tez lubie takie kameralne chrzciny malutkie indywidualne a nie jak jest 10 dzieci w czasie mszy to tak jakos dla mnie mało uroczyste to to :-)

reklama
Atol, zależy jakie są wymagania przy przyjmowaniu na te podyplomowe, przeważnie jest to dyplom, obojętnie jaki, więc nie muszą mieć nic wspólnego. W Gdańsku generalnie wszystkie mają takie wymagania (tj. nie muszą mieć nic wspólnego)

Aenye - no to rzeczywiście nieciekawie z imprezą, dobrze że kościelnie ok. U nas chrzest jest na sumie, kościół mega pełen, a chrzest 1-2 dzieci :-) Czekamy na fotencje bąbli :tak:

Hej,
Moje młode lepiej, tzn Ala nawet do szkoły posżła dziś, Nat kaszle okropnie, ale już tak na mokro i odrywająco i na szczęście gorączki już nie ma więc chyba przechodzi.
Oj, dawno tak porządnie mi nie chorowały i pomyślec że to przecież czerwiec:wściekła/y:

atol - ja tez nie wiem o studiach. I też zrówka dla młodzieży:tak:Może to alergiczne raczej?
aenye - współczuje garmażerii, było babie awanturę zrobić, wsadzić jej w jakiś otwór te napoje przeterminowane albo jeszcze sanepid wezwać;-) A tak na powaznie to super że jednak wszystko sie udało i masz kochaną rodzinę:tak: A mamą się nie przejmuj - przejdzie. Oj, mają coś wspólnego te nasze memy - tak bardzo kochane a tak psychicznie potrafią od czasu do czasu dziurę wywiercić...;-)

Buziaczki dla was wszystkich i dziękuję za troskę o moje szkraby:tak:

atol tak jak dziewczyny pisza nie muszą :)
ja tez kiedyś pójde na podyplomowe, na rzeczoznawstwo majątkowe, ale to dopiero jak młody podrośnie może za 2 lata :tak:

a ten mój malutek niby zdrowy, tylko kaszle go, dałam mu syrop z cebuli ale zareagował zupełnie jak ja czyli zwymiotował. I ciężka noc za nami bo ząbkuje i płakał biedactwo pół nocy.

sugar Ty pisałaś, ze masz do odsprzedania orajel, masz to jeszcze? bo u nas końcówka aż strach pomyśleć co będzie jak się skończy

aenye dawaj foty

wrzucilam foty chrzcinowe na zdjecia ;-) tak anonsuje, bo rzadko kto chyba tu zaglada ;-)

a dzisiaj sie cudownie lenie! wczoraj mialam urodzinowy najazd gosci, supermilo, tone kwiatow dostalam :-) a wczesniej sprzatalam chate, bo zapuszczona totalnie. to dzis mi sie nalezy uodpocynek ;-) hehe w ramach relaksu ogladamy z mirelka harper's island, bosz, co za glupi serial! :szok:

Hej, hej:-)

STO LAT Pati:tak:

malduję, że zyjemy:-D
praca, dom, szkoły... i tak nie ma czasu na nic:sorry2:

własnie się pakujemy i spadamy na kilka dni na błogie lenistwo na Węgry:happy:
jedzie z nami Jula Nonkowa

Życzę wszystkim miłego długiego weekendu
BUZIAKI:-)

hej
Pati - i ja sie dołączam do życzeń:tak:

I my się pakujemy, szlag mnie trafia na wszystko, nienawidzę się pakować.
Mam nadzieje tfu tfu że auto nam się dowlecze, niby teraz przeszło kolejny remont (8 stów się poszło...) ale ja mu już nie ufam:confused2:
Odpukać.
Wkurzyłam sie strasznie, bo mojej Ali wychowawczyni wymyśliła akurat jutro dzień matki z przedstawieniem, gdzie Ala grała rolę motylka, i skrzydełka już miała kupione.... Nikt nie wiedział że to jutro, Ala ostatni tydzień była chora, nikt nam nic nie powiedział no i kiedy Ala powiedziała że wyjeżdża dostała opierdziel od wychowawczyni, no i samej jej przykro że nie będzie występować dla mamy.
Ech, szkoda gadac, głupia ta ich nauczycielka, ale na szczęście odchodzi. tak się tylko wyżaliłam bo mi szkoda ALi.
Buziaki dla wszystkim i do zobaczenia po weekendzie:tak:

Witajcie!

Aenye sto lat!!! Uśmiechu, radości, spełniania marzeń, zdrowia, sukcesów w każdej sferze życia:-) Mocno ściskam, buziakuje w oba poliki i kwieciem zasypuję:happy:

U mnie ok.
Żyję, dzieci zdrowe, mam brand new łazienka:-p:-D I to dla mnie powód do megaśnej radości:happy::rofl2:.

A teraz pytanko: czy któraś używała kiedykolwiek ivostinu?
Jak się sprawuje?

Kicia pisz jak sie czujesz???:-)

Anitko ściskam łosiu mój:-).

Wszystkie pozdrawiam, wyjeżdzającym super udanego weekendu:happy:.

Dita nauczycielkę za "profesjonalne" podejście w dup.e kopnąc:no::crazy:

Moja Mandolina jeszcze nie chodzi:-p:laugh2: A co:-D Leniuch z niej niesamowity, ale za to cudna i ujmuje mnie za serce całą łapką:happy:

reklama
dzieki, dziewczyny! :-)

lucky,
nie martw sie, moj dzisiaj tak naprawde sam ruszyl, wczesniej to od swieta jak sie go postawilo szedl pare krokow. a dzisiaj sie sam puszcza i lezie pieknie! tylko boi sie szaranczy amelkowo-filipkowej, hehe i przy nich nie lazi!
a iwostin jest ekstra, maja rewelacyjne kremy! balsamy tez. takze polecam, ja duzo uzywalam i uzywam nadal.

dita, kate,
milego wyjazdu :-) dita, wspolczuje nauczycielki :wściekła/y:

ja dopiero sie klade, prace wysmazylam. ehh

Do góry