reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej

u nas ospa chyba nieospowa, lekarz tez mowil, ze dziwne toto jak na ospe.. jutro jeszcze raz do lekarza pojdziemy i sie zobaczy.
generalnie zmiany - bable, owrzodzenia - jak na ospe, ale zbyt ich malo, zbyt miejscowo rozsiane (jama ustna, na kolanach, okolica pieluszkowa, stopy; twarzm brzuch, plecy zupelnie czyste). i nic go nie swedzi, nie boli, je normalnie, spi normalnie, bawi sie, chichra, nie probuje sie drapac, no zdrowe dziecko.
i nic nowego od pt nie wyszlo, nawet kropki, te, co nie byly bablowate, zniknely. dziwne. ale zyrtec nie dziala, wiec raczej nie uczulenie.. ki czort..

poza tym lajcik, a w pt jade z moimi przyjaciolkami do warszawy :-D od pt do niedz bedzie imprezowy sajgon! zjezdzamy sie z roznych stron swiata ;-) oprocz mojej martki, co we fr siedzi :-(
alez sie cieszeeeeeeeee aaaah! juz sto lat nie bylam na prawdziwej klubowej imprezie!

reklama
hej kochane!
Nie musze pisac chyba że było cudnie na Węgrzech, pogoda mimo że bywało cieplej dopisała, wróciliśmy wypoczęci i opaleni
Kasia z rodzinką cudo, Asia to niezła laska już, Natalki wymieniały sie butami, szczoteczkami do zębów itp:cool2:
Julka kochane dziecko wróciła opalona jak murzyniatko no a Ala już tęskni za Asią i Julą;-)
Kasia - buziaki dla całej rodzinki, nonek - buziaki dla Julki:tak:
Wino się lało, Borsodi rządziło, langosza się jadało, mało się spało itp:)

Dziś szara rzeczywistoć, praca, a w niej wielki burd..el, niesamowite, jak facet potrafi sknocić najprostrze rzeczy kiedy nie ma kobiety w pobliżu:cool2:hehe

aenye
- no i jak zdrowie młodego? Ospa czy nie ospa?
miłka - jak oczka?
atol - udanego wywczasu;-)

Hej Laseczki

Nie bylo mnie bo bylam znowu z Sara w szpitalu przez tydzien. Tym razem tylko zapalenie oskrzeli ale z mega dusznosciami, inhalacje srednio dawaly skutek wiec jestesmy na sterydach, ale juz od dzisiaj w domciu. Dziadek kupil nam nebulizator wiec Sarenka leczy sie w domciu stertdami. Jest podejzenie jakies alergii i astmy,ale ciezko bedzie u takiego maluszka wykryc co to za scierwo.

Jak troche odpoczne to Was poczytam.Calusy

Pingwinku duzo zdrówka dla Sary biedulek mały całuje mocno
Dita super ze wyjazd udany

U nas wkoncu dzisiaj wyszło słońco i cieplutko, połowe dnia byłam z Maja w szpitalu na badaniu słuchu najpierw kolejka do lekarza prawie 4 godziny( bo przeciez ciezko umawiac pacjentóe co 15 minuty trzeba wszystkich na raz) mała juz ledwo zywa nie mogłam jej spac połozyc bo miala spac dopiero na badaniu ia tak dopiero po 14 pozwoliłam jej usnąc ale całe szczescie badanie wyszło prawidłowo :-)
Filip mi sie wkoncu troche rozgaduje :-) słodki w tym jest bardzo ja wiem ze tutaj to juz wiersze i piosenki ida wiec nie mam sie czym chwalic ;-)
A ja doszłam do wniosku ze chyba chce trzecie dziecko :-p chyba sie w głowe musiałam gdzies walnąc :-D
I wogóle to od kiedy młody jest bez smoka a to juz tydzien to jest bardzo grzeczny ma mniej ataków histeri buntów
Ale sie rozpisała
Dobranoc

pingwinek - osz kurde, jak się te choróbska małej czepiły.....
Strasznie mi was szkoda, ale jeśli to astma - oj wiem co przechodzisz, mam z Nat to samo, byle infekcja oskrzeli i już duszności...
Na szcęście z astmą da się normalnie żyć - inhalator, nebulizator, odpowiednie leki (masz leki w sprayu + tuba do wdychania?) i będzie dobrze, na szczęście do porządnej astmy nam jescze daleko i oby tak zostało.
tfu tfu

kamila - trzecie???? omójboże:cool2:
Dobrze ze ze słuchem małej ok.:tak:

branoc;-)

Kamila ciesze sie ze mała ma zdrowe uszka, wspaniała wiadomość. Fajnie, że Filip radzi sobie tak świetnie z paplaniem :)

Pingwinku wspołczuje chorobsk. Życzę zdrowia

Dita czemuś żeś foto poblokowała na n-k i nie moge poogladać :-(

hehe, nieistotona - chwilowo mi sie bloknęło bo chciałam zablokować dla obcych i odznaczyłam nie to co trzeba;-)
Ale już działa;-)

Dzień dobry Wszystkim !

Przede wszystkim pojawiam się z życzeniami zdrowia dla wszystkich chorowitków !

Mikołaj ( odpukać ! ) zdrowy .

Podczytuję co tam u Was i przepraszam , że odzywam się tak mało .
Właściwie wszystko dobrze u nas.

Pozdrawiam cieplutko .

I ja sie witam:-)
współczuje chorób:sorry:

tez wypoczeci wrocilismy, bosko było w Hajdu
polecam:tak::tak::tak:
no i z Ditką SUPER!!! juz tesknimy:-(
Dwie Naty BOSKIE! świetne dyskusje toczyły...:-D

prace dyplomowa napisalam i zlozylam:happy: 27 czerwca mam obrone
trzymajcie kciuki

u nas OK generalnie

pozdrawiam mocno:-)

reklama
pingwinku, rany, wspolczuje :-( biedna malenka..
wklej jakies nowe zdjecia, jak tylko znajdziesz chwilke :-) male pewnie coraz sliczniejsze :-)

kamila
, swietnie, ze badanie wyszlo w porzadku! slicznie! i kazdy sukces wart jest odnotowania :-) gratulacje dla malego gaduly!!
ps mam twoj adres dzieki allegro ;-) sprytnam!

sugar
, orajel doszedl, dzieki!

u nas fajnie, mlody nie ma ospy jednak, ufff! bylam u lekarza, ponoc jakas paskudna reakcja na truskawki! (ale bable mial konkretne, strupy do dzis. ale nic nowego nie wyszlo, totez na pewno nie byla to ospa)
za to mam nauczke, zaraz jutro dzwonie i ustawiam mlodziez na szczepienia zalegle, bilansy i wlasnie na ospe ich zaszczepie tez. a co. i na grype moze od razu ;-)
na co jeszcze warto szczepic?

w ogole to zla jestem, kupilam dla malego cudna kurciatke z gapa, ale cholera, jest za mala :-(
i co mam zrobic? odeslac? wystawic sama? kurtka jest nowa i kosztowala niemalo :-( fak fak fak
pierwszy raz taki zonk!
jak oddam to strace polowe tej kasy na przesylkach, grr

GAP_ WIOSENNA KURTECZKA_12/18M _ POLECAM!!! (640981967) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry