reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kamila, powiedz, masz ty jeszcze ten orajel?.. ja w ogromnej potrzebie! jak tak to wyslij mi namiary, to ci wplace pieniazki i przesle dane do wysylki..
Maks mi zabkuje, zeby na wierzchu, az biale dziasla, ciagle marudzi, poplakuje, zal bidaka..

my w sobote mielismy roczek malego, super sie wszystko udalo; mlody, moj Spartakus kochany, zgasil swieczke.... raczka!!! bosz. nie zdazylam zareagowac nawet.
i wybral drewniana lyche do mieszania bigosu ;-) czyli oczywiscie bedzie kucharzem lub smakoszem, w sumie niczego innego sie po nim nie spodziewam ;-)
dalej wpierdziela za Filipa co najmniej ;-)

wczoraj bylismy z moimi rodzicami i siostra w zoo, jechalismy kolejka i zajadalismy smakolyki, a potem wieczorem bylismy w paraszynie ustalac menu, dzieciaki szalaly na trawie jak dziczki :-)

milego dnia!

heja
jestem, zyje, ale ledwo ;-)
z nadmiaru problemow nie mam nawet checi na pisanie
jak tylko sie poprawi to bede czesciej czyli moze za jakis rok :eek:
pozdrawiam serdecznie
aha jeszcze gratuluje dzieciom postepow
u mnie jesli chodzi o takie cuda to Blanka gada i chodzi juz od jakiegos miesiaca :happy:

Aenye przeciez orajel mozesz zamowic w kazdej aptece i nastepnego dnia beda juz go mieli. Ja nie wiem u mnie jest wszedzie ten zel.

Roni sciskam i zycze powodzenia w pokonywaniu przeciwienst losu,gratki dla corci

Kasia zdrowka dla Maciusia

U nas jakos leci powoli, Mercedes lazi do przedszkola,Sara robi demolke w domu,bo raczkuje z predkoscia swaitla i o wszystko sie wspina.Ja siedze sama bo malz we Francji.

pingwinek z końcem zeszłego roku został wycofany (ten dzieciowy) można tylko ten zwykły kupić

a tak w ogóle to cześć wszystkim

o ten orajel trzeba sie pytac, bo moze znow sie pojawil, tzn znow go zarejsestrowali, albo co

jak nie zapomne to jutro popytam w hurtowni

u nas ok, juz tupiemy nogami na wyjazd do 3city:-D

no i mielismy udny dzien dzicka, bez dzieci:-D:-D

w niedziele zawiezlismy je do cioci na nocke i odebralismy dopiero po poludniu w poniedzialek, ale luksus

kino zaliczone, obiad w restauracji zaliczony, pelen relaks

w poniedzialek jeszcze na zakupy smignelismy

gdyby jeszcze pogoda byla troche lepsza, no nic nie narzekam:-)

roni witaj. gratulacje dla Blanki

sugar jak tam bylo w Londku, juz w Pl jestes?

Ja sprawdzam na doz.pl - zwykle jak jest cos w aptekach to tam jest, orajel baby jest jako "produkt niedostępny"

My ogolnie dalej chorzy, mam dość :-/

Ejo,
u nas masakra
gluty oba chore, Ala na antybiotyku, Nat na czosnku,
mąż mojej sis miał powazny wypadek tirem, na szczęście jemu nic się nie stało
zmarł kolejny wujek tym razem chrzestny mojego m, jutro pogrzeb
Ja już nie moge, ja już odliczam godziny do wyjazdu do Hajdu....

i ogólnie nastrój jak u Roni a wena na pisanie jak u sugar, a i resztę buziam

reklama
Elou
bylismy w Pl czw-wt, bylo super
Bruniasty byl na weekend z moimi rodzicami, my w Minsku Mazowieckim na weselichu
Bruno mega grzeczny, tesknilam okrutnie:sorry:

a dzis znowu w pracy, przeziebiona jestem, goraczka dreszcze:baffled:

tesknie za rodzicami!

Dita, Kasia Z zdrowka!
Roni glowa do gory
Sugar weny zycze
Aenye super ze roczek sie udal, chcesz to ja ci kupie jakas masc zebolowa i wysle:tak:
Atol super relaks!
sciskam wszystkie

Do góry