reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja sie opalam:)..goraco strasznie.

Kamila fajnie sie czyta ze w niedziele u Was wszystko pozamykane. Strasznie tesknie zza takimi niedzielami gdy wszyscy maja wolne, chodza na rodzinne spacerki lub odwiedzaja przyjaciol. Tu niestety im wieksze swieto tym wiecej pootwieranych sklepow...zero szacunku dla niedzieli.
Jak mieszkalam z rodzicami to niedziela u nas bya wyjatkowa.Ojciec robil sniadanko, kakao...
Ale mnie na wspomnienia wzielo...

U na tv na chwile ok ale jakos maniaka telewizyjnego w domu nie mam.Reksio na topie

reklama
witam weekendowo

u nas leje, ale udalo sie na krotki spacerek skoczyc

Helena trzeci dzien bez pieluchy spi, bilans-jedna wpadka, zobaczymy co dalej

jesli chodzi o tv, to ja mam maniaczki telewizyjne, moze dlatego ze im ograniczam, nie mam pojecia

w kazdym razie u nas telewizor wlaczony tylko rano na chwile na mini mini i wieczorem na mini mini, my sami przy dziewczynach nic nie ogladamy, dopiero jak pojda spac

Kiciu - serdeczne gratulacje i trzymam kciuki za spokojna ciążę i szczęśliwe rozwiązanie!!:tak::tak::tak:

Kiciu wielkie gratulację :-) cudny prezent na Dzień Matki ! i trzymam kciuki za spokojną ciąże i zdrowego maluszka :tak:

u nas pogoda z cyklu z dupy ... żaby z nieba, wieje i 7 stopni na dworze... myślałam, że jutro pójdziemy do Chorzowskiego parku na festyn z okazji Dnia Dziecka ale w taką pogodę to chyba głupi pomysł...

A w sumie u nas OK Milak odpieluchowany, przyjęli nas do przedszkola JUPI i czekam z utęsknieniem na urlop :-)

pozdrawiam Was gorąco ;-)

hej...

hmm no ja rozumiem ze jak jest piekna pogoda to nikt nie sleczy przed kompem, ale ostatni weekend do najpiekniejszych nie nalezal a tu mimo wszystko pustki, zero wiadomosci od soboty hmm...

u nas weekend pod znakeim obchodow dnia dziecka, w sobote Agatka byla na dniu dziecka z rodzicami Jacka, wczoraj zoo z Jackiem + przejazd kolejka Maltanka w dwie strony+balonik+ wwszystkie cuda na kiju jakie sobie zazyczy ;)
dzisiaj z kolei przyjezdza J siostra z dzieciakami i w zaleznosci od pogody cos wymyslimy, albo bedziemy w domku, albo pojdziemy nad Malte ;)

poza tym ja mam ostatnio okres dosc dpresyjny i mimo ze staram sie pozbierac jakos mi ciezko, no ale musze sie starac ;)

mnilego dnia dla tych, ktore w koncu tu zajrza ;)

heh Kamila u nas wielkie szczescie do pogody, w sobote i wczoraj byli na atrakcjach od rana i mimo ze pogoda srednia to bez deszczu a jak wrocili to chmury i ulewy, smieje sie ze nastala pora deszczowa u nas
dzis jak wstalam bylo pieknie, niebo bez chmurki, a teraz juz nadchodza ze wschodu chmury wiec po poludniu bedzie juz pewnie kiszka...

w mieszkaniu nad nami zaczal sie remont, jak mniemam rowalaja sciane miedzy kuchnia a salonem wiec mozecie sie domyslac ze mam wesolo ;) Agatka juz wstala a ja jeszcze chwile kimalam w lozku i tylko slyszalam jak Agatka wolala: Cicho tam, mamusia jeszcze spi ;)

ostatnio J kupil sobie piwko, Agatka do niego, tatusiu nie mozesz pic piwka
J: czemu?
A: bo nie ma dzemu ;)

sam sobie winny bo jak Agatka ma faze na czemu to, czemu tamto to jej J wlasnie w ten sposob odpowiada :)

Agaton, u nas podobnie było - lało wieczorami, a w dzień super słońce. Byliśmy na spacerach z dzieciakami, bo Piotrek już ozdrowiał.
Za to Maciek wczoraj w nocy 39C :confused2: Idę dziś do lekarza. Ale wygląda na to, że to nie to co Pepe, bo jakoś się w miarę ładnie zbija ta gorączka, a Pepowa ni cholery...
Jeszcze wczoraj byli u nas znajomi z dzieciakami... mam nadzieję że nie pozarażaliśmy :baffled:

witam i ja

a ja totalnie zapomniałam o Dniu Dziecka :zawstydzona/y: jak Majutek wstanie to zabiorę ich do zoo.

Agaton ale się uśmiałam z tekstów Agatki, słodkie to wszystko :tak:

reklama
A u nas upaly:):):)
Tez wczoraj obchodzilismy dzien dziecka. Pojechalismy do parku w ktorym zoo bylo, basen i magafajny plac zabaw. Pozniej jeszcze nad morze smignelismy bo juz niedaleko bylo.
Spieklam sobie plecy i ramiona...mam nadzieje ze mi skora nie zejdzie.

Smigam sie szykowac bo dzis impreza firmowa...ale jakos nie mam nastroju=pewnie bedzie fajnie:)

Do góry