reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej
u nas odpukać Misiek wyzdrowial oby tym razem na dłużej

my po weekendowej imprezie urodzinowej młodego. Mały nie przyzwyczajony do takich tłumów na początku płakał i ciągle chciał do mnie na ręce ale potem się jakoś oswoił i upodobał sobie swoją Chrzestna a co :)

z mieszkaniem jeszcze się nam nie wyklarowało, ale może uda nam się sosnowiec (zalezy jak z pracą) i powiem szczerze że bym wolała bo tam nie mam nikogo a tu wszystkich jakos blisko a jestem dość zżyta z rodziną mamy (babcia, 2 ciotki i fajowe kuzynki)
\
aenye nie wiem czy doczytałas, ale majówki proszą Cię o foty stanika, tego obiecanego ;-)

duuuuuużo zdrówka dla Pepe i trzymam kciuki za szybkie wyjście zębulków Maciusia. U nas też wychodzi ale na razie nie ma tragedii

reklama
A u nas dlugiego weekendu ciag dalszy...tu jeszcze dzis swieto wiec wiekszosc ma wolne w tym moj M i tesc.
Pogoda sliczna.
Ja sie duuuzo lepiej czuje.
Nawet w sobote po pracy na imprezke wyskoczylismy. Jak to dobrze miec dziadka w domu:-D

cosmo, jak znajde chwile to pykne fotke, pamietam :-)

moje dzieci przeginaja, Maks wstaje drugi dzien o 5.20, budzi Filipa i ogolnie chodze na rzesach. do tego sesja i zyc nie umierac..

i bylam wczoraj na chwile w klifie, bo nie mam centralnie zadnych elegantszych ciuchow w szafie, wszystko za duze jakies sie zrobilo, a cos trza na siebie wrzucic na chrzciny. no i mierzylam cala mase rzeczy, nawet mi sie podobaly, ale nie moglam sie zdecydowac.. lepiej sukienka z rekawkiem obcisla czy luzna na ramiaczkach? a moze spodnica i bluzka? albo spodnie z bluzka? moze marynarka, a moze rybaczki?
i tak po 2h wyszlam glupsza niz przyszlam ;-) hehe

najfajniej byloby dorwac taka sukienke, co bede mogla potem na wesele ubrac. tylko ciezko, zeby byla jednoczesnie imprezowo-frywolna i chrzcinowo-klasyczna ;-)

i tak oto witam sie z wami i zycze pieknego Swieta Mam :-) ja go spedze na uczelni, wroce o 21 :wściekła/y:

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w dniu Naszego Swieta :-);-)

Ja wczoraj dostalam najpiekniejszy prezent na Dzien Matki - bijace serduszko naszej dzidzi. teraz juz moge oficjalnie pochwalic sie, ze jestem w ciazy :tak:

pozdrawiam Was serdecznie!!!

Kiciu to cudowna wiadomość ! Życzę dużo zdrowia !

Ja również dołączam się do życzeń z okazji dnia matki : życzę Wam przede wszystkim cierpliwości , zdrowia i miłości !

Całuję i mocno ściskam !

Kicia cudowna wiadomość :tak: moje Wielkie gratulacjie
I wszystkim nam mamom zycze usmiechu, cierpliwosci i cudownych chwil i wogóle wszystkiego naj :-)

Kicia super GRATULACJE!!!

Mamuski ja tez zycze WAm duzo ciepla, milosci a przede wszystkim cierpliwosci.

reklama
Do góry