reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Mnie rozwalił stopień posiadania tego ścierwa, w naszym wieku 50% ludzi jest nosicielami, w wieku 60 lat ok. 90%. Ale generalnie przy adekwatnych objawach i nosicielstwie jest duża szansa wyleczenia z listy wymienionych chorób za pomocą antybiotyku, co jest już pozytywne. :happy2:

u mojego brata w zeszłym tygodniu rota załatwił wszystkich na cacy, leciało i jedną i drugą stroną, moja bratowa nie nadążała prać, wszyscy byli nie dożycia, sił zero, ale musieli sobie sami poradzić, bo nikt nie chciał tego od nich złapać, podobno w szkole wszystkie dzieci to przechodzą frekwencja na lekcjach mała, a w tą niedzielę komunia zainfekowanych:no:, .... idą w albach, będą wyglądali jak w workach, blade chude i bezsilne.....:-(

fajnie ......Kasia dobij mnie jeszcze:-(, choć to lepsze niż toczeń jeżeli antybiotyki dają radę:confused:

Jednak sie dostalam. Wniki niby ok. Ale dostalam skierowanie do neurologa i musze teraz czekac na info ktory szpital ma najkrotszy okres oczekiwania.
Chciala mnie zatrzymac na zwolnieniu ale wracam we wtorek do pracy. Moze jak sie poruszam troche i zmienie otoczenie to sie polepszy???

Sugar zapraszam do siebie...chyba , ze lepiej sie poczuje to na miescie mozemy sie spyknac.

Kasia to ja napewno mam;-)...a tak na powaznie to jak bede w Pl to sie zbadam w tym kierunku bo tu raczej nikle szanse.

dziń dybry

Czytam, buziam, padam
kasia-kate - to Hajdu to już pewne??? Jesuuuuu, muszę odpocząć, zwolnić, odetchnąć, na gwałt potrzebuje urlopu:hmm:

kasia_z - u D co by to nie było trzymam kciuki za pozbycie się ścierwa:tak:
Maja - oby to nic powaznego - bądź dobrej mysli!!:tak:

Ostatnia edycja:
kasia z to ja juz wiem na co chora jestem :-) :-D po co do lekarza chodzic
A swoja droga to wczoraj wydałam 100 na lekarza ktory nic mi nie powiedział po za tym ze za wczesnie na diagnoze a ze boli to se moge ibuprom wypić :confused: mam czekac i sie obserwowac czy mi sie stawy nie wykrecaja no rewelacja
Maja zdrówka jeszcze raz i dla Darka Kasiowego tez

reklama
oj dita ja tez mam mega potrzebe resetu:sorry2:

w piatek mam spotkanie z moimi kolezankami, ale potrzebuje wyjazdu buuuuuuu

Do góry