reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

tyz sie witam

dzis jedziemy do dziadka za miasto, dziewczyny zachwycone

ja po spotkaniu z kolezankami, z njusow, jedna w ciazy (juz 22 tydz), a ja sie z nia widzialam wczesniej i nic nie zauwazylam:sorry2:

druga przezywa nowa milosc,fajnie:-D

pozdrawiam, gratuluje przedszkolakom, zycze udanej podrozy, imprezy itd:-D

reklama
Ditka fajnie by bylo jechac z kims dzieciolubnym, co by zostal wieczorem ze spiacym Bruniem;-) chetnieskoczylibysmy tam na imprezke,ale nie dalo rady:-(

Atol udanego wypadu:happy2: co do spotkan kolezenskich tylko pozazdroscic:tak:

Kamila foty niepredko, zgrywalisamy na laptop znajomych, czekam na plytke:sorry2:
udanej zabawy:-D

a ja tesknie za sloncem tu13 stopni i pada:baffled::shocked2:

witam poniedzialkowo, dzis na popoludnie do pracy buuuu

sugar fajnie ze wszystko sie udalo, ja to chyba moje ochrzcze przed komunia:-p;-)

my w sobote bylismy na wsi a w niedziele na imieninach, rozrywkowo weekend spedzony

ale ja mam jakas nadmierna meczliwosc ostatnio, nie wiem o co chodzi, gdybym nie miala @ to bym pomysala ze w ciazy jestem:sorry2:

Hej hej, my też po chrzcinach. Było bardzo fajnie. Jako że wcześniej były komunie, to kościół nam ustroili w kwiaty pięknie. Maciek głównie spał, nawet go nie budziliśmy, bo chociaż spokój był. :happy2:
Atol, może przesilenie wiosenne?

my chrzcimy malego 6 czerwca :-) a 30 maja roczek, troche bedzie mial imprez naraz moj maly podroznik :-D

wczoraj bylismy w Paraszynie, bosze, jakie cudne miejsce, matko jedyna.. raj na ziemi normalnie! tam bedzie impreza chrzcinowa wlasnie :-) jakbym wygrala w totka kupilabym to miejsce.. o ile by mi calej wygranej styknelo ;-)

kamila
, jak wesele?

my w sob mielismy bibke z przebraniami ;-) bylo dosc grubo, hehe :-D

kasu
, poibizowa istoto! witajcie i foty, foty!!

Witam sie i ja.
My leniuchowalismy w weekend.
Ja sie jeszcze niezbyt czuje.
Dita ogolnie zmeczona sie czuje a do tego bola mnie stawy-lewy kolanowy i lokciowy i nie moge lezec na lewym boku bo mam uczucie slabego krazenia i dziwny 'bol' w okolicach klatki,plecow i lewej reki. Przestraszlam sie kilka dni temu bo ledwo moglam oddychac tak mnie 'bolalo'. Zaczelam brac aspiryne na rozrzedzenie krwi i juz mi lepiej ale chyba mimo wszystko pojde do kardiologa.

Gratki chrzcinowe...pogoda Wam dopisala.

sugar, mialam cie juz dawno pytac, bo z ciekawosci umieram i czuje sie jak blogoslawione dziecie niewinne. chodzi o program mtv 52. jak on to robi!??? montaz? efekty???
wyglada prawdziwie na maksa ;-) zdradz sekret!

reklama
Do góry