reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
piękny wzór mam nadzieję, że stworzony specjalnie dla Ciebie a nie jakaś kalka ;-)

ile taka przyjemność kosztuję bo te bym chciała coś ładnego ale zbieram się i zbieram...

Ilona bomba :tak: bardzo mi sie podoba
Ja narazie namawiam M na obraczki z tatuazu :-p
jestem głupia i mam pusta lodówkę dziecio w łózkach M w pracy ,jutro wszystko zamkniete nie wspomne o chrzcinach w sobote na które miałam zrobic jakies sałatki :eek: kupić wino bosko normalnie
byłam u fryzjera i mi sie nie podoba co mam na głowie

Dzięki za komplementy, tatoo swietnie sie goi i lada chwila bedzie wygladal lepiej, nie ukrywam iz bolalo hehe
pol wzoru to gotowiec, pol to moje dzielo
Milka dalam 300zl i to nie wygorowana stawka ale to zalezy od miasta
Aenye no to czekamy na Ciebie :)

Kamila pokaz fryz :)

nieistotna bardzo mi sie podoba :tak:
i super cena

ja stwierdzilam ze nie bede sprzedawac ciuchow po dzieciach
po pierwsze nie chce mi sie tego wystawiac
a po drugie mam tyle kolezanek z maluchami ze po prostu podziele i oddam dla nast malych ludzi
zostawie sobie tylko kilka moich naj naj ulubionych a reszta idzie w swiat

reklama
Do góry