maja_1980
grudniowa mama '06
Kamila nie stresuj sie poki nie ma problemu...z tego co piszesz diagnozy jeszcze nie ma.
U mnie kiedys objawy wskazywaly na krwiaka w glowie hehe i lekarze mnie straszyli.
Oczywiscie wszystko dobrze sie skonczylo
Bedzie dobrze.
Roni dzwon , pisz staraj sie o raty/odroczenie splaty. Trzymam kciuki.
Kate trzymaj sie. Widocznie kolezanaka jakies problemy miala dlatego wpedzila sie do grobu.
Gratki pani do sprzatania.
Nona super ze sie glon do przedszkola dostal. Spokoju troche bedziesz mila.
Myjestesmy w trakcie planowania wakacji i nie bardzo wiem na co sie zdecydowac. Ostatni pomysl to wypozyczenia campera i objazdowka po francji, hiszpanii i portugalii.Sama nie wiem co robic a czas goni.
Wypoczelam w weekend chociaz nie wyjechalismy za Londek. W Kew Gardens smigalismy cala sobote robiac foty. A dzis na jakies szkolenie jade do centrali. Zaraz wychodze.
Buziaki dla wszystkich
z
U mnie kiedys objawy wskazywaly na krwiaka w glowie hehe i lekarze mnie straszyli.
Oczywiscie wszystko dobrze sie skonczylo
Bedzie dobrze.
Roni dzwon , pisz staraj sie o raty/odroczenie splaty. Trzymam kciuki.
Kate trzymaj sie. Widocznie kolezanaka jakies problemy miala dlatego wpedzila sie do grobu.
Gratki pani do sprzatania.
Nona super ze sie glon do przedszkola dostal. Spokoju troche bedziesz mila.
Myjestesmy w trakcie planowania wakacji i nie bardzo wiem na co sie zdecydowac. Ostatni pomysl to wypozyczenia campera i objazdowka po francji, hiszpanii i portugalii.Sama nie wiem co robic a czas goni.
Wypoczelam w weekend chociaz nie wyjechalismy za Londek. W Kew Gardens smigalismy cala sobote robiac foty. A dzis na jakies szkolenie jade do centrali. Zaraz wychodze.
Buziaki dla wszystkich
z