reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sie witam
U nas pieknie cieplutko :-) wczoraj pogoda dopisała Maja wygladała slicznie nie płakała wcale jak ksiadz wode na nis lał ogólnie imprezka udana poptem objadłam sie strasznie dzisiaj jeszcze sie opalamy w ogrodzie mamy na sloncu 30 stopni
My mamy rower na 3 kołach Filip nie chce załapac o co w nim chodzi :baffled: len jeden
Ja tam nie wieze w te wszystkie grypy swinski ptasie niedługo beda psia kocie :-D i inne
Aenya zapomniałam odpisac ten colagel to patyczki takie jak do uszu łamie sie koncowke jedna do drugiej spływa i smarujesz :-) czysto i higienicznie cała buzia sztywna :-D wyprubowalam juz na sobie nawet :cool2:

reklama
hej misiaki :-)

my juz po majowce, bylo superhiperfajnie :-) wszyscy dopisali, pogoda tez, choc wieczorami zimno, a pierwszej nocy to normalnie masakra - 5 warstw i zamarzalam nawet w domku (drewniane, sezonowe). bylismy tu: Jastrzębia Góra - Tropicana - domki nad morzem w Jastrzębiej Górze
w sob przyjechaly dzieciaki, cuda dwa male :-)

dobra, ide, bo mi Masiek w kapieli marudzi :-) buzka!

jeszcze tylko powiem, ze moi rodzice znowu jada w cieple kraje w srode - Turkiye - i zabieraja tym razem Masia!... nie bedzie go w jego pierwsze urodzinki, chyba sie zaplacze :-( nie chce znowuz zabierac mu przyjemnosci, chociaz sama nie wiem.. to taki maminy cycus jest.. ale na pewno mu to wyjdzie na zdrowie, bo jak Fiola nie bylo, to zdrowiutki jak nowonarodzony, nic nie charczalo, zero kataru - ledwo Fiol wrocil, poszedl do 'itola' (przedszkola w wersji Fiolowej) i juz gile maja oboje do pasa.. no nie wiem, nie wiem, nie wiem!..
choc nie ukrywam, ze mi to bedzie na reke, ja juz powoli mam sesje, D to samo, jak moi rodzice wyjada to nie bardzo jest komu sie malym zajmowac, bo D. rodzice ciagle w pracy (sezon)..
milion znakow zapytania i chyba sie zatesknie na smierc za tym malutkim, usmiechnietym przytulancem..

welcome:cool2:

No ja to praca praca a potem ryby;-)
Serio na rybach byliśmy, ale taka nędza że nawet jednego brania nie mieliśmy:baffled:
Ale spacerek i browarek zaliczony;-)

aenye
- no tobie to naprawdę pozazdrościć rodziców chętnych do porywania wnuków ;-):tak::-D Życze duuużo zabawy dla Masia:tak:
Sugar, Maja, Miłka - no i u nas ten temat na topie, bo Nat nie moze darować Ali że ma własny rower.
I szukamy co by tu tanio kupić, może jutro jeszcze anonse przejrzę bo na allegro to lekka porażka, w sklepach też - rowery dziecięce najprostsze konstrukcje w cenie dorosłych ful wypas:baffled::szok:
A chcemy takie cuś:
Rowerek BMX 12" PROMOCJA (615764876) - Aukcje internetowe Allegro
i jak nie znajdziemy tanije to chyba to kupimy.

no ja chyba też poszukam czegoś na allegro bo w sklepach szmelc a wszystko powyżej 250 zeta

Dziewczyny ile Wasze dzieci ważą ??

milka, moj 13,5kg :-)

dita
, hehe ;-) mogliby ich raz obu zabrac :-D :cool2: chybaby mi sie we lbie przewrocilo do reszty ;-) hehe

buziam mocno, spadam skladac sterte prania wielkosci wiezy eiffla, brrrr! ale obejrze przy tym glupie teraz albo nigdy, zajadajac usmazony przed chwila 'przysmak swietokrzyski'.. nie jest zle ;-)

a propos roweru, ja zobacze, gdzie pojedziemy latem, tzn czy bedzie tam gdzie jezdzic, u nas poki co nie ma potrzeby, kolo domu nie pojezdzi, bo poleci na leb na szyje, a raczej z gorki na pazurki... ;-)
ale podobaja mi sie wlasnie w typie tych bmxow, z pompowanymi kolami i doczepianymi malymi; widzialam raz w jakims sportowym, 400zl :shocked2: no przesada!

Heloł:-)
no i my się witamy:tak:
po zajefajnym weekendzie
no i powrót do codzienności
ale liczę już dni do weekendu czerwcowego
Hajdu /Dita/ już czeka
zazdraszczam rodziców Pati:tak:
moja młoda waży moze ze 12 kg
welcome Miłka

buziaki:-D

reklama
Marika wazy 16-17:szok::szok::szok:
W kazdym razie Jane juz dawno na Maclarena xlr zamieniona bo nie dawala rady:-D

Dita jak sie do nas wybierasz to mozesz sie wstrzymac z zakupem rowerka...na carboot moja mama fajowy kupila dla mojej chrzesnicy za £2:szok::szok: sama bylam w szoku.
A Maras jej go porozkrecal i zapakowal do walizki...nawet w ostatnia niedziele cos mieli ale nie pytalam po ile.

Ja jutro sie testuje...zle sie ostatnio czuje i to bardzo. Wpracy trzy dni nie bylam.

Buzia wielka dla wszystkich.

Do góry