reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

gratulacje dla Ali!!!
ja tez bralam udzialy w takich konkursach :tak:

dita a kalwaria to nie gdzies niedaleko wwa? bo jak tak to podrzucaj do mnie :tak:
serioza, jak nie dwie to jedna

nonek straszna historia, trzymam kciuki zeby jakos sie poukladalo, lekarze czasami nie powinni byc lekarzami:no:

kamila trzymam kciuki zeby wszystko skonczylo sie na strachu :tak:

ja probuje organizowac jakies wakacje, chcemy wynajac dom w toskanii i poleniwic sie tam jakis miesiac ze znajomymi

reklama
dita gratulacje dla Ali:-)

my mamy juz wakacje zaplanowane, teraz jestem na etapie szukania domku do ogrodka dla dzieci i parasola na taras:-D

no helloo kobity :-)

co tam u Was ?

Ja z niecierplieiwniem czekam na długi weekend bo jedziemy w góry no i nie będę chociaż przez 3 dni musiała wysłuchiwać mędzacych klientów :sorry:

I dołączę się w smutku do spłacających kredyty hipoteczne w Millenium ja też mam i również w CHF :confused2: zresztą u niech będzie trudno coś negocjowac jeśli chodzi o CHF bo się z nch wycofali.

dzieki Wam dziewczyny

Nonek, ja ostatnio przeszlam to samo
Justyna, moja przyjaciolka, i sasiadka urodzila ponad miesiac przed terminem
roznica polega na tym, ze Olgunia dostala 8 pkt i niby bylo ok
za jakis czas Justa pisze do mnie esa, z jakas panika ze to nie jej dziecko placze, ze nikt nic nie chce powiedziec
u mnie byla jeszcze jedna kumpela (z lipcowek), a jaj znajomy mial dogladac Olgi
zadzwonilysmy do niego
on nam mowi ze nie moze udzielac informacji, ze Olga jest na OIOM-ie, podlaczona do respiratora
starszne to bylo
na szczescie Olga jest juz w domku od tygodnia

Ditus wielkie gratulacje

Nieistotna i jak?

reklama
Roni w sumie ok, dolaczam fote, ale na swiazo zrobiona wiec efekt koncowy bedzie inny bo musi sie wygoić

Ostatnia edycja:
Do góry