reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nonek, juz bylismy, niestety mamy zabuli co okazalo sie, ze w tym calym ubezpieczeniu jest tez moza o tym, ze jak nie bedziemy miec kasy, to oni sciagna na minus i tak i tak z konta
no ja pamietalam o tym, ale nie tak zeby sie bac ze mi takie g wyskoczy
mamy w millenium kredyt we frankach
ze frank szalal, to mimo ze splacamy 3 lata, mamy prawie tyle samo dalej do splacenia, podobno mozemy pisac pisma do banku, wziasc rzeczoznawce, ktory udowodni ze wartosc mieszkania wzrosla wiec ten niski wklad w tym sie zamyka, ale to dopiero po tym co teraz zaplacimy.... jednym slowem kanau

Nonek gatulejszon, moj gzub dalej bezprzedszkolowa sierotka

Roni my tez w mielenium:eek:, ale w zlotowkach. Moze warto sie pozniej postarac o taka wycene przez rzeczoznawce. Poza tym nie mozecie pisac pisma o obnizenie oprocentowania? Ja zawsze przynajmniej raz do roku pisalam ( jak mialam u nich kredyt we francach) i w wiekszosci mi przyznawali obnizenie. Najlepiej to gadac z tymi z wawy przez tel, niz z tymi kretynami co siedza w banku. Juz nieraz sie przekonalam.

Roni wspolczuje kolopotow:-(
Aenye super zdania skleca mlody podroznik:tak::-D super akcja z mama, nie zazdroszcze!
Kamila nie lam sie, czekaj na wyniki:tak:
Kicia super sprawa z wlasnym domem, ciesze sie zejuz tak malo do wykonczenia zostalo! no i 3 mam kciuki za wasze starania;-):tak:
Dita he rozumiem, ile to razy mialam podobnie:eek: dlatego albo konkretnie mowie coma robic albo ide do sprawdzonej osoby:sorry: a najwazniejsze ze zabawa sie i tak udala:tak:
Kate 3 maj sie!
Kasiu z ja cie ciagle zebrac do kupy nie moge! masakra

Ja wykonczona po pracy, Brunek super postepy z mowa, pieknie liczy prawie do 20, tylko po takim calym dniu rozlaki to bym go zjadla, taka jestem steskniona:laugh2::sorry:
no i przez ta cholerna grype zastanawiam sie czy pojade na wakacje i tu pytanie do eksperta [Kasia Z] jechac nie jechac? wakacje na Ibizie????

hejo babencje :-)

Roni
, masakra :-( ......

kamila
, trzym sie i nie projektuj sobie za duzo, co? :-) nie ma co sie martwic na zapas. pewnie to cos innego!

u nas ok. wczoraj postrzyzyny mojego syna - pierwsze !!!!!!!!!!!!! wyglada cudnie, pieknie, no normalnie taki z niego sie zrobil przystojniak, ze halooo! moglabym go zjesc (kasu ;-) ). az nie wiem, czemu tak dlugo zwlekalam z tym obcinaniem klaczkow. straszne juz mial siano.

nonek
, przedszkolne gratulejszyn.

wszystkim milego dziona :-)

Najlepiej to gadac z tymi z wawy przez tel, niz z tymi kretynami co siedza w banku. Juz nieraz sie przekonalam.

Fakt :tak:
A z rzeczoznawcą to nie wiem, czy się tak uda, chyba, żeby teraz, bo ostatnio mieszkania, przynajmniej w Gdańsku, super lecą z ceną w dół. Już praktycznie nowe sprzedają się za tyle co dwa lata temu jak patrzę. :-( Bez sensu tysiaka się wybulić na rzeczoznawcę, żeby wam wycenił na tyle ile jest...

Kasu, ale nie rozumiem pytania? Grypę masz czy grypy się boisz? Kiedy ta Ibiza jest?

Aenye - dawaj foty młodego :tak:

Ja wczoraj byłam u dentysty z Pepe - jakoś mocno mu się podobało, rechotał na głos. Najbardziej lubił zasysacze :-D Na razie bez oglądania zębów, następnym razem będzie oglądanie. :-)

Hej kochane:-)

czytam wsio:tak:
ale weny na pisanie brak:-(

już wyłażę z dołka...
co się stało z koleżanką moją?
alkohol+leki+odwyk+alkohol+inne rzeczy+serce -->
[*]
nie widziałam jej ze 3 lata
ale to taki szok był dla mnie, że oj:-(
w sumie to Paweł z nią chodził przede mną
włściwie to, że się rozstali --> jesteśmy małżeństwem
co za ironia losu:baffled:

dobra nie smęcę już kochane

Nonek super z przedszkolem!!!
Roni mocno tulę, piszcie, dzwońcie, piszcie - zamęczcie bankowców... niech wam wszystko piszą!!! na papierze wsio bierzcie, nie na gębę - już nauczonam doświadczeniem niestety :/

reklama
Kate aTobie to nie za dobrze :-p;-).

Kasu spokojnie, wydaje mi sie, ze z ta swinska grypa to jakas niepotrzebna panika.

Ja wracam do walcowania. Moj monsz wpadl na pomysl i sam zrobil walec. Wzial wielka beczke po jakims oleju, zalal ja betonem ( chyba ze 3 taczki weszly), zespawal raczke i teraz mam taki walec, ze ho ho.

Do góry