reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no, kurde szkoda, ze nie zobaczylam.

Moje mlodsze dziecie sie popsulo lekko. Nie chce specjalnie jesc. I obrazila sie na kasze:-p, wreszcie.

Nonek, zaległe 100 lat!
Ja ogólnie jestem, żyję, ale poprawiam doktorat, więc generalnie nie mam czasu :-)
Całuje wszystkie was! :-)

i ja zyje:-D
tez mialam kaca w sobote:-)

Pati jak gardło?

no i tez nie mam czasu, bo praca, dom, dwie szkoły
ale wsie Was gorrrraco pozdrawiam i caluje:happy:

Aaaaa słońce ! wiosna ! ciepło ! :happy:

Nonka ten weekend ??

Agutka mam prośbę : napisz na przepisach jak robisz krem-masę-ser do chatki . Będę po stokroć wdzięczna ;-)
A co do chłopa znajomej :baffled: straszne ! między innymi dlatego się rozwiodłam :-p

O a ja do końca życia nie będę miała kaca :sorry: bezwzględny zakaz pica alkoholu w ilościach powodujących kaca . Zatem na kolejnych zlotach pisze się na pilnowanie dzieci ;-):happy:

Również ciepło Wszystkie pozdrawiam i całuję !

A u nas słonko, ale zimno:confused2:

anita - aaa, straszne;-) Z tym zakazem mania kaca;-)
nona, sugar - eeech, ;-):laugh2::-p:rofl2::ninja2:
kate - buźka!!
agutka - i ja nie jem słodyczy, przy życiu trzyma mniej tylko fakt że jeszcze tylko 2 tygodnie;-):-D

ja tez jakos dogorywam, czasu nie mam, sama nie wiem czemu. ciagle cos.

nonek
, stowka :-)

kate
, dzieki, bez zmian. caly dzien niezle, wieczorem gula utrudniajaca przelykanie. ale olewam.

ide robic Maksiowi dzis rentgen klatki piersiowej, wreszcie jakis normalny lekarz powiedzial, ze to jego charczenie/rzezenie moze miec przyczyne anatomiczna; jakas zapadajaca krtan czy cos w ten desen, nie pamietam :wściekła/y: niegrozne, ale trzeba zdiagnozowac, zeby jakby co szukac dalej.
jak nie to alergia pewnie. ki czort..

reklama
ten mąż koleżanki, to w sumie kolega mojegoS, ogólnie to życzliwy facet, ale uparty jak.....i zawsze ma swoje zdanie, którego nie zmieni za żadne skarby świata, więc w dyskusje nie warto sie angażować, poza tym to jedynak, na którego mama chuchała i dmuchała efekt niestety taki a nie inny:-(, szkoda mi mojej koleżanki, bo na prawdę nawet teraz jak ma problemy i to poważne zdrowotne to on jej mowi że sobie choroby wmawia, a rezonans przecież nie kłamie:-(, zero wsparcia i wyrozumiałości

sugar a może masz jakąś fotkę w tym gorsecie?:tak:

anitka przepis podam wieczorkiem, a z rozwodem to rozumiem lepiej podjąć taką decyzję niż żyć w takim toksycznym związku, za fajna z Ciebie kobitka żeby sobie życie marnować.
aenye a co z tym podwyższonym wynikiem?
Ditka damy radę:tak:

Do góry