reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita, pracusiu!

Roni, witaj w pl :-) i chwal sie sukienka.

kasu, nie gratulowalam maszynki :-) supergest!!!! kurde, az bym chciala ci podsunac swoj boczek do wyprobowania jej ;-)
musze sie wziac za ten swoj tatuaz, choc chwilowo nie mam kasy, ale chcialabym juz konkretnie cos wybrac, znaczy te ptaszki, ale kolory, miejsce sa dalej nieokreslone..

kurde, a zapomnialam powiedziec, ze dostalam dzis pierwszy w zyciu mandat :szok: :szok: :szok: policjant byl bardzo mily, ale wlepil mi 300zl i 8pkt... myslalam, ze sie pogryze ze zlosci, stali w tym miejscu co zwykle, tylko nie zauwazylam, nie zwolnilam i chooj bombki strzelil :-(

reklama
łoraju, aenye, 300 zł? 8 punktów? To o ile ty przekroczyłaś tę prędkość? Denerwuje mnie takie coś bo sama dostałam kiedyś mandat jak jechałam 62 na 40 dozwolonych, a oczywiście to 40 na prostym odcinku, niezabudowanym, zakrzaczonym jedynie po to aby właśnie takich jeleni łowić:wściekła/y:
A teraz to ja sobie bardzo ale to bardzo radio cb chwalę, jeden mandat mniej i juz się zwraca;-) I zawsze wiesz gdzie i czy stoją albo czy za tobą jakieś sreberko nie jedzie;-)

jeszcze jedno.. laski, co to moze byc, ze od tej anginy caly czas mam taki dziwny dyskomfort przy przelykaniu, ziewaniu, ogolnie ruszaniu paszcza; najbardziej wieczorem. boli mnie jakby jezyk? pod jezykiem, z tylu? cos dziwnego..
moze jakis wezel chlonny mam nadal powiekszony??

Hej kochane
U nas tez wiosennie dzisiaj za oknem bylo, niestety tylko za oknem. Na razie sie boje isc na dwor, sama nie wiem nawet kiedy moglabym Sare na swieze powietrze wystawic?

Dzisiaj w koncu czas przestawiamy ciesze sie bo moje obie o 6tej wstaja. Sara sie tak popsula w szpitalu bo dookola dziecaczki plakaly, o 6tej zastrzyki zaczynali,

Aenye niezly mandat dostalas!! My tez sobie chwalimy cb radio.

hej:-)

Pati weź sobie nystatynę possij
gorzkie jak cholera, ale bardzo pomaga
możesz mieć infkcję grzybiczną lub zrobiła ci się nadwrażliwość być może po lekach na gardło
powinno przejść

no! mamy kolejną przed 40:-D stara doopa;-)

!!!!! NONEK STO LAT kochana !!!!!

NONA wszystkiego dobrego

my dzis bylysmy (ja + dziewczyny)na urodzinach corki mojej kolezanki, w sali zabaw bylo to zorganizowane

jestem mega wykonczona bo dla heleny bylo to troche za powazne, przynajmniej mi sie tak wydawlo i latalam za nia jak durna po tunelach podniebnych i zjezdzalniach z kulkami, nie powiem ze nie bylo to mile:cool2:

w kazdym razie ledwo zyje:-p

reklama
Dzieki wielkie dziewczyny:-). Stara dooopa to fakt:-p.

dzis Majerana chciala zeby babcia dala jej tort i wytargala go z lodowki, obrocila w opakowaniu do gory dnem ( takie plastikowe opakowanie, przyniosla to jak miska z pokrywka). Tort pozniej wygladal jak juz raz zjedzony:baffled:. Smiechu bylo co nie miara.

Do góry