reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar kazdemu co innego pasuje bo kazdy co inne przyswoi z danej kaspulki
ja zawsze polecalam i polecac bede Vitapil, megabogaty sklad
aktualnie mam Belisse tez jest dobra i malutka kapsuleczka
ale generalnie to na wlosy pije pokrzywe, pychota

Laski troche mi lepiej, kaszel mniejszy i co za tym idzie reszta tez lepiej. ino dziwna sennosc nad ktora ciezko zapanowac.. uff ale mi lzej

reklama
mnie osobiscie joga mega nudzi, prawie zasypiam, choc o dziwo na tyle sie powyciagam, ze zdaje sobie sprawe z roznych dziwnych miesni ;-) ale powera to mi za cholere nie daje, raczej o 10.30 po cwiczeniach moglabym isc na sieste (czyli drzemeczke) do sauny. chodze zeby zrobic przyjemnosc psiapsiolce, bo ona lubi, a za to potem chodzimy razem na fitness, o, po tym moge gory przenosic ;-)
ale teraz plany sie zmienily, bedziemy chodzic jakos w tygodniu, chyba na ABT, bo na pasujace nam godziny sa jakies mega dziwne zajecia, spinning, mega tube fitness, high-low i inne wytrzymalosciowe cuda :shocked2: nie dla mnie.

wlasnie, atol, chyba ty robilas to abt? bardzo straszne kondycyjnie?

agutka
, hehe. to sie tak tylko wydaje :tak:

lucky
, w takich sytuacjach sprawdza sie przyslowie: "kto nie ma w glowie, ten musi miec w nogach" ;-) sama nieraz dostaje po dupsku za roztrzepanie :sorry2:
ale swoja droga, to takie psychologicznie ciekawe! ze spodziewamy sie raczej negatywnej, niz pozytywnej odpowiedzi na reklamacje, ze myslimy o tym pesymistycznie (to skad dzialanie?), i od razu przyjmujemy pozycje obronna :-D pamietam jak we fr podszedl do mnie kanar, mialam wazny bilet miesieczny, a on cos do mnie mowi; problemu z francuskim nie mialam, ale ubzduralam sobie, ze on chce mi wlepic mandat. no i sie kloce z kolesiem, ze mam bilet na stowe wazny, wczoraj wykupilam, ze to, ze tamto, ze sie nie dam zrobic, itepe. cala czerwona z nerwow i wstydu, zapieklona, wkurzona - i coz sie okazalo? pan chcial mi zwrocic uwage, ze jest promocja, i moge sobie ow bilet przedluzyc na nastepny miesiac za polowe ceny :sorry2: :-D:-D:-D
a moze to nie kwestia psychologii, a polskiego realizmu??? postsoc-realizmu?

kasu
, zobaczymy. ciesze sie, bo od dawna mi sie marzyl taki kurs, moze sie dowiem, zem grafoman - i nie bede sie dluzej mamic glupimi mrzonkami :-)

ide sie kapac. ;-)

tak, ja chodze na abt, nie wiem jaka masz kondycje, ja wymiekam, ale glownie dlatego ze jest tyle powtorzen na dane partie miesni ze mysle ze mnie skurcz zlapie:sorry2:

potem zawsze, ale to zawsze cos mnei boli, a to tylek, a to uda, a to brzuch, tzn miesnie, ale mysle ze to ok, zanczy dobrze ciwczenia robilam:-D

ja chcialabym pochodzic na aerobox, podobno fajne, i na takie cos z obciazeniami, body pump chyba sie zwie
jest tez u mnie cos takiego jak cykling, czyli taki fitness na rowerze, nie bylam ale chce zobaczyc, podobno jak wytrzymasz za pierwszym razem to sukces :p

co do jogi to dla mnie zalezy gdzie sie chodzi, tam gdzie jestem zapisana teraz tez jest joga ale racze nie odwazylabym sie cwiczyc; mimo iz w oddzielnej sali to jednak muza daje czadu
byl czas ze chodzilam 4-5 razy w tygodniu i gwarantuje ze nie dalo rady zasnac, no chyba ze po skonczeniu ;-)
duzo zalezy tez jak sie cwiczy, jaki nauczyciel, czy faktycznie sie wczowasz w to co mowi do Ciebie etc

ale np taka ashtanga joga to hardkor jak tbc :-p
bylam dwa razy i myslalam ze zejde

chcialabym tez zobaczyc jak wyglada pilates

generalnie ja nie lubie takich skakanych fitnesow, stepow, i tego typu podobnych przy mega glosne muzie
tak sprawnie fizyczna , rozciagnieta i wyrzezbiona nie bylam przy niczym innym jak z joga
no i do tego jeszcze w glowie tez sie dobrze robi po fajne sesji

duzo fanu ma sie tez jak juz opanujesz troche tych asan, wtedy mozna sobie milo pocwiczyc w domu
ale to juz inna bajka

Witam sie skoro świt z deszczem za knem :dry:
Suger aerobox rewelacja ja po 20 minutach nie dam rady juz nogami kopać :-D:-D:-D:-D a rowerek :cool2: mozna zejsc z tego świata po 10 min :-D:-D no ale to tez zalezy kto prowadzi w klubie do ktorego chodze sa dwie zajebiste laski maja taki pawer ze cwiczenia u nich to niezła orka
Joga fajna tylko tam gdzie chodziłam nie łajnie było ale musze znalesc gdzie indziej bo podobno super rzezbi ciało :-p
Lucky super ze przyjeli twoja reklamacje
Nieistotna zdrowiej szybko
:-) wogole to mi mama wczoraj zabrała Filipa na dwa dni :cool2: jedno dziecko w domu normalnie lajcik i nudy czasem :-D

reklama
hej

Kasu, gratuluje maszynki :tak: super sa takie prezenty :-D

Sugar, gratuluje wytrwalosci :tak:

Lucky, i gitara z Luckiem. Matylda dopiero raczkuje?

Aenye, Ty rozwijajacy sie potworze ;-)

Kasia, Blu calkowicie niezauwazenie zabkuje, zero problemow
nagroda za Jaska...

Atol, fajne ceny...

Pingwinku, ciesze sie ze juz ok i ze jestescie w domku. Podziwiam Mala Sarenke, jest mega dzielna :tak:

Nieistotku, a na paznokcie co najlepiej?

tak apropos cwiczen to przez moj 3 letni zakaz wysilku musze rdzewiec. Ale od paru dni jezdze po 15 km rowerem codziennie przed spaniem i mam zamiar ten stan utrzymac jak najdluzej.
Dzieci ok. Kupilam sobie maszyne do szycia. Dla zabicia nudy bede szyla dla kolezanek MT czyli miekkie nosidla
cos takiego melkaj - Mei Tai - nosidła dla dzieci / hand made baby carriers - Onet.pl Blog mam takie dla Blu i sie super sprawdza. Jasiek tez wskakuje czasem i rewelacyjnie sie sprawdza :tak:

teraz uciekam sie szykowac bo jedziemy z M kupowac sukienke na slub Anetki

Do góry