reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hej kobiety
malo pisze, ale wsio czytam;-) tylko czasu malo:dry:
za chwile jade z mlodym do szpitala na kontrole sercucha bo ma szmery

moje dziecie mowi ostatynio tylko po angielsku:shocked2: a buzia mu sie nie zamyka
w maju jedziemy na Ibize, to sobie odpoczniemy:happy2:

i tyle
zdrowka, snu i szczescia wszystkim zycze

reklama
Kasia napisałam odwołanie od reklamacji, ktorą rozpatrzyli na moją korzysc, a ja nieumiejętnie przeczytałam od nich odpowiedź i chciałam sie od tego odwołać:zawstydzona/y::nerd::baffled::-D:-D:cool2:. Pisałam to odwołanie do 3 am:zawstydzona/y:

A no i jeszcze coś. Jestem z tego bardzo zadowolona. To jedna z moich najlepszych decyzji: wypisałam dziś Luckiego z przedszkola:-). Zdrowotnie i finansowo przede wszystkim dla nas najbardziej dobra decyzja.:happy2:

A i powiedziałam o tym Lucjanowi. Ze szcześcia zjadł swoją najbardziej nielubianą zupę grzybową i stwierdził ze pyyyyszna:-p:-D:-D:-D

Wytłumaczenie: co miesiąc od grudnia płacę za przedszkole 360 zł a jego tam nie ma (to i tak zmniejszona stawka). nasza dr nie zezwala jeszcze na puszczenie go tam do minimum maja, wiec stwierdziłam ze nie stac mnie na takie utrzymywanie charytatywne obcej placówki.
I już:happy2:

Witam sie i ja
U nas pieknie słonko swieci :tak: jupi byłam dzisiaj na spacerze z dzieciarnia chyba ze 3 godziny :-)
Kasia no tak własnie powoli bede konczyc cycolic bo mi mała sie buntuje przy cycu w dzien wiec odciagam nie najaj\da sie tym wiec daje jeszcze sztuczniaka nie wiem czy dobrze robie :-( mogła bym jeszcze troche pokarmic szkoda mi jej troszke :-(
Lucky dobra decyzja
Kasu o raju Ibiza no rewelacja normalnie zazdroszcze ci :) no i napisz jak Brunio ppo badaniu?
Kate trzymam kciuki za dobre wyniki badan
A gdzie Maja, Kicia, Nieistotna

wrocilismy, wszystko ok, tzn szmery zniknely:cool2:

Kamila ja to sie balam imprezowiczow, ale 1. jedziemy w maju, 2. do resortu rodzinnego typowo dla dzieciakow wiec powinno byc spokojnie i znosne temperatury. a oferta baaardzo tania:cool2:

Lucy wcale ci sie nie dziwie:tak: tez bym tak zrobila:tak: a co reklamujesz?

Kasia fajnie że masz śmigacza:-) Matylda dzis odkryła ze moze chodzić na 4 tzn dupka w górze a konczyny chodzą:-D I kataru Twoich chłopaków sie tez nie boje;-)

Kasu cudnie ze nie ma szmeru. U Lila jeszcze jest, dostaje magnez cały czas. A reklamowałam umowe podpisaną z plusem. Oni nie dotrzymali warunków umowy, ale juz jest ok. Chyba. Zobaczymy jaka przyjdzie korekta faktur;-)
No i zazdraszczam Ibizy mocno. Ale ciesze sie ze jedziecie. Fotki rób wszedzie:-)

Kamila z własnym sumieniem działaj i bedzie dobrze:-)

Czesc laski
ja nadal umieram, bylam u lekarza, zmienil mi antybiotyk bo sie tylko pogarszalo i zaczynalo na pluca wchodzic, oczywiscie po tym nowym antybiotyku mam wszelkie mozliwe skutki uboczne, nudnosci, brak koncentracji i metaliczny posmak w buzi ktory utrzymuje sie az do 6godzin po wciagnieciu tabletki, czuje sie jakbym zjadla pol kilo bilonu, z niedotlenienia mam tak szara cere ze juz nawet blada nie jestem, ogolnie czuje jakbym miala polamane zebra
no i dostalam diphergan po ktorym przespalam dzis prawie caly dzien

Luckymama lałam z Ciebie i Twojej reklamacji
Mam nadzieje ze teraz bedziecie mniej chorowac jak Lil bedzie w domu

Kasu fajnie ze szmery znikly i ciesze sie z Toba z wycieczki

Kate zycze zdrowia i "oddechu" troche

Anitko o Twoim zdrowiu to juz nawet nie wspominam hehe zycze go jak najwiecej i moze jak spotkasz D. to poprawi Ci sie zdrowie jak Kasi od mieszkania z nim hehe

Dita kiedy to wymrazanie kurzajek?

Hej laski!
Sorki, ze nie pisze, ale mam urwanie jaj i glowe pelna roznych mysli.

Nieistotna kuruj sie bidulo. Mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie po tym scierwie.

Lucky to duzo placilas za przedszkole, skoro mlody nie chodzil do niego w ogole. Moze i dobrze, ze nie bedzie chodzil.

Kasu wez mnie za soba! Ja sie zmieszcze do bagazu podrecznego;-).

Kasia wspolczuje niesumiennych. Moj tato w swojej karierze zawodoej juz mial miliony takich sytuacji, lacznie z prywatnymi osobami. Niestety jest zbyt "ponadto" zeby sie uganiac za nieuczciwymi ludzmi, za co ja sie nieraz strasznie denerwowalam. Niech D. nie odpuszcza, gosc ma zaplacic!

Ja chyba tez sobie zrobie na wiosne generalny przeglad swojej osoby.

a ja padam na cycki, Maks znowu obudzil sie o 5.30, znowu stalam lacznie 2,5h w korkach, znowu siadam do menu (musze wsio przepisac). stad tez wlasnie pije 5 dzis kawe. i lyknelam 2 magnezy, bo moze mi te kawy ostatnio caly wyplukaly..?
bodymax biore od 3 dni i nie dziala cos :-/ ale poczekam jeszcze na efekt.

matko jedyna, chce wiosne!!!!................

sorki, ze nie odpisuje, ale nawet nie mialam kiedy spokojnie was poczytac. buzka!

Bodymax dziala po ok 2 tyg stosowania, wlasnie przed chwila analizowalam wsie specyfiki, bo sama chce cos sobie zapodac.

reklama
dzieki :-) w sumie dziwne, myslalam, ze od razu zen szen na mnie podziala, a tu dopiero po tak dlugim czasie!? no ale moze dlatego, ze jakos lagodniej stymuluje organizm niz jakies dorazne kopy energetyczne jak kawa czy inne -iny..

wpadlam, bo wlasnie sie dowiedzialam, ze zakwalifikowalam sie (sic! :rofl: ale selekcja) na warsztaty pisarskie ;-)
dwa miesiace bez wolnego weekendu, chyba zwariowalam..
dzizas!
troche przerazonam, czy podolam w sensie dojezdzania codziennie do gd, bez wyspania kazdy weekend.. matko.
i upadlo moje solenne postanowienie wziecia sie za siebie pt cwiczenia, mianowicie dzisiaj umowilam sie z psiapsiola na joge i fitness co sobote :shocked2:
czy to nie jakies fatum przypadkiem!?

Do góry